Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CONVERSE

Historien om Converse starter tilbage til 1908, hvor den amerikanske forretningsmand Marquis Mills Converse åbnede en skofabrik i Malden, Massachusetts med navnet ´The Converse Rubber Shoe Company´. Det blev starten på en fantastisk succes hvor brandet producerede mere end 4.000 par sko om året, og Converse besluttede sig derfor for at udvide produktsortimentet med gummisko i kanvas i 1915. Derefter steg salget markant igen, og i 1918 blev den amerikanske basketballspiller Charles –’Chuck’ Taylor den første sportsstjerne nogensinde til at promovere et brand. Taylor fik også indflydelse på produktionen af sportssko, hvorfor Converse blev synonym med en førende producent af sko til basketball, tennis og badminton – Converse sponsorerede sågar det første afroamerikanske basketballhold i USA, New York Rens.


Sportssko til mænd og kvinder


Converse var længe kendt som en producent af sportssko, men i 70´erne og 80´erne blev basketballsko fra Converse populære i adskillelige subkulturer. Denne succes betød, at Converse på ganske få år blev en stor succes i modebranchen, og modesko fra Converse blev et stort hit hos modeelskere og trendsættere over hele verden. Du vil se Converse-sko langt de fleste steder nu til dags, for det er ikke længere blot en modesko. Denne populære sportssko er i dag blevet tæt på allemandseje.

Det handler ikke længere blot om at lave en moderigtig sko. I dag er street-stilen, som Converse er garant for, blevet en klassisk og helt genkendelig stil. Hver gang du vælger en Converse-sko til dit outfit, er du med til at understrege din personlige stil. Det er netop grunden til at vælge en Converse-sko – ikke fordi den er et modebrand eller en ikonisk sko, men fordi den lader dig udtrykke din personlige stil, uanset hvor du går.

Det er muligt, at skoen startede med blot at være målrettet sportsatleter – og i denne kategori i højere grad mænd end kvinder. Men som tiden og brandet har udviklet sig, kan du nu vælge mellem at hav af forskellige stilarter hos Converse, som både er til mænd og kvinder. Enkelte modeller kan måske endda siges at være unisex-modeller, eftersom valg af farver og design er så klassisk og genkendeligt, at begge køn sagtens kan bære dem. Det er blot én af styrkerne ved den smarte Converse-sko. Selvom skoen fra sin begyndelse var tiltænkt mænd, har kvinder også taget den til sig i stor stil.

Det er ikke kun mænd og kvinder, der kan forkæle deres fødder med behagelige sko. Børn har også mulighed for at vælge et par smarte Converse-sko. Her har brandet endda tilpasset designet og gjort det nemt for børnene selv at iføre sig skoen. Der er selvfølgelig tale om brugen af velcro, som børn selv kan spænde igen og igen, når de hopper i deres seje Converse-sko. Og hvis du synes, at udvalget af print på skoene til de voksne er specielt, er det intet imod de print, som børnenes Converse prydes af. Her er der virkelig mulighed for, at dit barn kan udtrykke sin personlighed med et par sko, som det kan løbe og lege i hele dagen lang. Du kan endda finde begyndersko til dine børn helt ned til 1-årsalderen.


Converse er skoen, der kan bruges til bukser og nederdel


Det er ingen overraskelse, at Converse-sko kan bruges til næsten hvilket som helst sæt tøj. Skoens rene design gør den universel og ikke for prangende, hvilket betyder, at den kan anvendes til næsten enhver lejlighed. Mænd kan bruge skoene i hverdagen med shorts eller bukser – både et par slidte jeans eller et par pæne slacks. Kombinationen med den smarte sko gør, at det samlede outfit får et helt andet look og udtryk. Kvinder kan bruge Converse-skoen til hverdag og når som helst, der er behov for en behagelig og komfortabel sko til lange dage på fødderne. Skoen kan sagtens kombineres med en kjole eller nederdel, hvilket bare giver outfittet lidt mere kant.

Det, der virkelig kan sætte prikken over i’et på et outfit med de rette Converse-sko, er valget af farver eller print på skoen. I løbet af årene har brandet afprøvet nye design og farvesammensætninger for at skabe en sko, der er komfortabel og klassisk, men også kan vække opsigt. Den klassiske sorte Chuck Taylor Converse-sko kan sammensættes med et hvilket som helst sæt tøj, mens en Customized Converse med udvalgt print måske kan være lidt sværere at style med items fra din garderobe - men det kan også være hele pointen i at vælge lige netop denne model fra Converse.

Du får svært ved at finde en sko, der passer til så mange stilarter som en Converse-sko. Det skyldes, at denne sko er så simpel i sit udseende, men alligevel fanger øjet. De rene linjer gør det nemt at matche skoen med enkle farver eller opsigtsvækkende print. Selv hvis dit outfit er simpelt i sit udtryk, kan du altid vælge en Converse-sko med et dristigt print, der udgør blikfanget. Converse kan bruges på arbejdet i hverdagen, når der skal traves mange meter op og ned ad gulvet på kontoret, eller når der skal holdes lange foredrag. Og skoene kan bruges i kombination med pænt tøj, hvor det ikke er nødvendigt at ose af overklasse. Så snart du tilføjer en Converse-sko til dit outfit – om du er mand eller kvinde – giver skoene hele dit udtryk en grad af street style, som du får svært ved at tilføje på andre måder.


Når oprindelsen fastholdes i en moderne Converse-sko


Den moderne version af Converse er stadig kendetegnet ved et brand med stor succes, og i respekt for Charles ´Chuck´ Taylors indsats for brandet bærer modesko fra Converse hans navn. Derfor er brandets store udvalg af modesko til mænd og kvinder synonym med nogle af markedets mest solgte dame- og herresko. Derudover er Converse i dag ejet af sportsgiganten Nike, og brandet er også sponsor for Roskildefestivalen, som gør, at Converse altid har fingeren på pulsen, når det gælder mode og en funky livsstil. Converse er oprindelig en sportssko men er efterhånden blevet meget populær i hverdagens look.

Som sponsor for Roskilde Festival har du nogle år kunnet købe en special edition af Converse-skoen, som kun blev lavet i begrænset antal. Det betød lange køer ved salgsstanden på festivalen, og der gik ikke lang tid, før modellerne var helt udsolgte. I løbet af årene har brandet også designet andre specielle sko, som kun bliver lavet i begrænset antal. Det er med til at skabe opmærksomhed og sætte efterspørgslen i vejret på disse meget eftertragtede sko. Normalt kan du bare udskifte din slidte sorte All Star Converse med et par nye magen til. Men med de særegne versioner er det naturligvis ikke muligt, hvilket blot gør dem endnu mere specielle at eje i din samling.

Du bliver hurtigt tilvænnet denne meget behagelige og smarte sko. Siden sin begyndelse har brandet udviklet designet fra den klassiske Chuck Converse-sko. I dag kan du vælge mellem fire design; High Tops, som har det højere skæfte omkring anklen; Low Tops, der er skåret lige under anklen; Platforms, der har en betydelig tykkere og mere stødabsorberende sål og selvfølgelig Custom, som kan tilpasses dine specifikke designønsker. Custom kommer i samme udformning som High Tops. De tre forskellige former på skoen giver flere muligheder, så snart du begynder at tage stilling til udseendet af den.

En ting kan du dog altid være sikker på. Komforten i en Converse-sko går aldrig af mode. Hvilket kan påstås at være en af de faktorer, som har fastholdt populariteten for skoen i så mange år. Der kan laves nok så mange ændringer i designet og stilen på skoen, men så længe den er behagelig at gå i hele dagen lang, kan den være rød, blå eller have stjerner på. Komfort vil i sidste ende sikre det klare valg, hvorfor en Converse-sko ikke er til at tage fejl af.


Find dine næste Converse hos Miinto


Hos Miinto har vi udvalgt en lang række af de ikoniske sko fra Converse, som du frit kan vælge mellem. Du vil blive overrasket over, hvor svært det kan være at vælge bare ét par, og det vil ikke komme bag på os, hvis du ender med et par til hver dag i ugen. Så forkæl dig selv med nye lækre sko fra Converse. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends.

På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af flotte sko fra Converse. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af størrelser og designs, så der er noget for enhver smag og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment nedenfor og bliv inspireret af Converse’s smarte design. Du altid kan sortere mellem størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over vores udvalg af Converse. Husk vi altid har gratis fragt ved køb over 499,- og hvis ombytning er nødvendig er denne helt gratis.

Se det store udvalg af Converse nedenfor – og rigtig god fornøjelse. Vi garanterer, at du bliver inspireret og forført af mindst et par sko allerede i dag.

Ryd alle filtre

Converse

Side 1 Af 9