Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

COPENHAGEN MUSE

Er du vild med de klassiske snit, fine detaljer og bløde nuancer? Så er Copenhagen Muse lige noget for dig. For når det kommer til den tidløse, skandinaviske og feminine garderobe, har de ramt stilen til perfektion, hvor smukke silhuetter får lov til at være omdrejningspunkt for alle deres kollektioner.

Hos Miinto elsker vi kvalitet og danske brands, der virkelig forstår, hvad der betyder noget, når du skal vælge det helt rigtige til din garderobe. Copenhagen Muse giver dig et væld af muligheder med bare få forskellige styles, for her kan du kombinere dem på tværs eller med nogle af dine andre favoritter derhjemme.

Her på siden finder du vores udvalg fra det danske modehus, som er kompromisløst i alt, hvad der foretages. Det fornemmer du hurtigt, lige så snart du får tøjet i hænderne, og mon ikke du bliver lige så vild med brandet, som vi er.


Historien bag Copenhagen Muse


Lad os tage et kig på, hvor det hele startede for Copenhagen Muse. Der har været et helt bestemt fokus fra starten af. Nemlig ønsket om at levere eksklusive design og vise deres passion for godt håndværk frem, så kvinder i alle aldre kan få glæde af tøj og accessories af højeste kvalitet. Og det må man sige, at de er lykkedes med.

Bag alle kollektionerne står Charlotte Nybo Jacobsen, der er Creative Director i Copenhagen Muse. Sammen med et helt team af specialister inden for mode og design bliver hvert eneste element overvejet nøje, og de arbejder hele tiden på at skabe unikke styles, der stemmer overens med det, som brandet står for. Og der hersker ingen tvivl om, hvad Copenhagen Muse har sat sig for.

Alle kollektioner byde på elegante styles, der rummer unikke detaljer, sofistikerede snit og de smukkeste materialesammensætninger, du længe har set. De opfinder det nye med afsæt i det gamle, så du fornemmer klassiske noter i alle styles, som samtidig rammer direkte ind i de største tendenser på modescenen lige nu.


Statements til din garderobe


Ikke nok med, at du med Copenhagen Muse kan finde nogle key items til din garderobe, som du kan bruge igen og igen. Her kan du lave de langsigtede investeringer, der giver dig høj kvalitet, der holder længe. Samtidig kan du træffe de fornuftige valg, når det kommer til en økonomisk garderobe, hvor du værner om at udvælge tøj, som aldrig går af mode, og som giver dig mulighed for at have få, men altid sikre styles.

De har også forstået præmissen, når det gælder statements. Du får nemlig lov til at skille dig ud fra mængden og skabe din helt egen personlige stil, og Copenhagen Muse har dedikeret en helt særlig kollektion til formålet. Et statement item vil fungere som det vigtige omdrejningspunkt for dit outfit, hvor silhuetter definerer dig. Her får de små detaljer virkelig lov til at pynte, og de sørger for at udfordre normerne, hvor maskuline snit og valg indgår i en perfekt kombination med det klassiske, feminine og sofistikerede design.


Sorte nuancer får lov til at blive


I dag ser vi masser af farver og mønstre i modebilledet. Og lidt farve i garderoben kan være et fantastisk supplement til så meget andet, men vi kommer ikke udenom, at de ægte favoritter er dem, som du kan præge på din egen måde. Copenhagen Muse har virkelig formået at skabe kollektioner, hvor særligt sorte styles er kommet for at blive. Du finder selvfølgelig også en masse andet, men en af byggestenene hvert eneste år er smukke styles i sort.

I sortimentet på vores side finder du alt, hvad du skal bruge til en samling af gode basics, som du kan springe i sammen med en farvet bluse, et par vilde sko eller noget helt tredje. Du finder den lange sorte nederdel, et par habitbukser eller en fin bluse med blondedetaljer – for blot at nævne nogle få muligheder. Du kan også bruge muligheden til at finde den helt rigtige overgangsjakke, som passer til alt andet i din garderobe, så du virkelig kan få glæde af den.


Smukke bluser, skjorter og jakker hos Copenhagen Muse


Det hele er selvfølgelig ikke sort. Tværtimod finder du mange smukke farvenuancer, som drejer sig meget omkring de klassiske af slagsen som beige, hvid, grå og brun. Her kan du finde den helt rigtige bluse med blonder, flæser, mønster eller pufærmer, hvor selve designet får lov til at komme til sin ret. Du finder også de fineste skjorter med høj krave eller bare den helt klassiske af slagsen, så du altid kan finde styles, der kan bruges til både hverdag og fest.

Du kan også drømme dig væk til de mest fantastiske jakker og blazere fra Copenhagen Muse. Her får du blazere med et lige snit i smukke, bløde farver, som er en klar favorit, når du skal dresse up eller til hverdag sammen med et par jeans og en enkel T-shirt. Jakkerne spænder fra både moderne veste og overgangsjakker til den uundværlige trenchcoat, og det giver dig en helt særlig mulighed for at udvælge lige præcis det, som du er på udkig efter.


De bedste styles, du ikke kan undvære


Overdele er ikke det eneste, du finder hos Copenhagen Muse. Du finder selvfølgelig smukke nederdele og bukser med den helt rigtige pasform, som du kan bruge igen og igen. Her er designet holdt til de enkle og klassiske detaljer, så du nemt kan kombinere dem med dine absolutte favoritter. Her er der tænkt over den høje kvalitet og de gode materialer, der ikke kun sikrer en god pasform, men også den bedste komfort, så du nyder at have tøjet på.

Og selvom vi elsker den danske sommer, venter der altid mange måneder, hvor du har lov til at pakke dig godt ind i smukt og blødt strik. Det sørger Copenhagen Muse selvfølgelig også for, at du kan gøre. Er du mere til kjoler, er der også skruet op for den sidste finish på klassiske kjoler, der puster liv i enhver garderobe, og som gør det nemt for dig at kombinere dem med smarte sneakers eller et par stiletter.


Køb Copenhagen Muse hos Miinto


Har du også forelsket dig i Copenhagen Muse? Det forstår vi godt. Vi har sørget for, at du kan shoppe løs hos os, hvor vi hele tiden opdaterer vores sortiment, så du altid kan finde de bedste styles fra de nyeste kollektioner.

Ryd alle filtre

Copenhagen Muse

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.