Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

COPENHAGEN SHOES

Når du shopper støvler fra Copenhagen Shoes, får du den lækreste kvalitet uden at gå på kompromis med komforten. Deres eksklusive skandinaviske designs kommer til udtryk i deres brede udvalg i alle typer kvalitetsfodtøj. Her kan du finde den stilrene læderstøvle, du kan se skarp ud i uden at have ondt i fødderne efter en dag på kongres. Eller du kan finde den solide vinterstøvle, der kan modstå slud og regn hele vinteren igennem. Copenhagen Shoes laver støvler med fokus på at opfylde ethvert krav til dit liv og din individuelle stil.


Passion og kærlighed til kvalitet, komfort og skandinaviske værdier


Copenhagen Shoes blev grundlagt i 2012, og lige siden har de produceret kvalitetssko med passion for de skandinaviske værdier. Denne passion afspejler sig i deres grundige arbejde med at øge kvaliteten på alle fronter. De arbejder utrætteligt med at source bæredygtige materialer, og de har fokus på altid at udføre et ordentligt arbejde under ordentlige arbejdsforhold. Her kan du være sikker på at finde et par støvler, der er lavet med fokus på dig og dine behov. Respekt, tolerance, ordentlighed og fairness er de værdier, du kan forvente, når du køber støvler hos Copenhagen Shoes.


Copenhagen Shoes støvler til de kvalitetsbevidste kvinder


Hos Copenhagen Shoes arbejder deres designere altid på at udvikle støvler til de nyeste trends. Her kan du forvente støvler i læder af den lækreste kvalitet tilpasset dine behov. Copenhagen Shoes støvler sørger for, at du kan stå op hele dagen uden at bande af skoene, når du kommer hjem. Den gode kvalitet gør også, at skoene forbliver smukkere længere. Der er ikke noget mere frustrerende end at se et par sko i dårlig kvalitet blive udtrådte og slidte på ingen tid. Det sker ikke med et par velplejede støvler fra Copenhagen Shoes.

I deres sko bruger de deres egne Copenhagen Shoes-latexskum til sålerne. Det sikrer en behagelig komfort og støtter dine fødder. Derfor behøver du ikke være skræmt af deres elegante eller høje støvler. Du kan være sikker på, at de er udviklet med fokus på komfort til dig og dine fødder. Hvis du derimod leder efter en god vinterstøvle, kan du også sagtens finde et bredt udvalg blandt Copenhagen Shoes’ støvler. Her findes også mange forede støvler, der holder dine fødder varme og samtidig har looket til den designbevidste kunde.


We Care. En kategori, hvor miljøet er i fokus uden at miste sans for den høje kvalitet


I tråd med de skandinaviske værdier som ordentlighed, respekt og ærlighed, fokuserer Copenhagen Shoes på at udvikle bæredygtige produkter. De er klar over, at der er lang vej endnu, før de kan love et 100 % bæredygtigt produkt. Det er ikke desto mindre deres langsigtede målsætning. Derfor arbejder de hårdt på at udvikle på deres produktion, så de kan tage hånd om problemet fra alle vinkler. Det har ført til udviklingen af deres We Care-kategori.

Med We Care fokuserer Copenhagen Shoes på at udvikle på flere overordnede områder. De vil reducere energiforbruget, reducere vandforbruget og reducere forurening. Med disse fokuspunkter har de allerede sørget for, at alle kasserne er produceret af genbrugsmaterialer. De kan også garantere, at alle sko fra We Care er lavet i læder, der bliver behandlet på en bæredygtig måde. Derfor kan du købe støvler her vel vidende, at Copenhagen Shoes-støvler bliver produceret med øje for at sikre et rent miljø i fremtiden.


Når du køber Copenhagen Shoes-støvler hos Miinto, er du sikret det bedste udvalg


I 2009 grundlagde Konrad Kierklo og Mike Radoor Miinto. De havde oplevet, hvor udfordrende det kan være at finde de mest eksklusive brands i et lille land som Danmark. Lige siden har det været i hovedsædet hos Miinto at give modebevidste kunder adgang til verdens førende boutiques. Hos Miinto arbejder vi hårdt på at give vores kunder det bedste udvalg af de mest eksklusive brands. Vi udvælger nøje vores boutique-partnere og sørger dermed for, at vores kunder får adgang til et af de bredeste udvalg af kvalitetsprodukter.

Det er vigtigt for os, at vores kunder altid kan finde det helt rigtige til deres unikke, individuelle stil. Derfor udvælger vi vores partnere med fokus på høj diversitet, så du altid kan shoppe efter lige præcis dine behov. Det er ligeledes vigtigt, at vores partneres virksomheder trives. Hvis de kan udvide deres sortiment, kan vi tilbyde et endnu større udvalg til dig. Derfor tilbyder vi sparring, værktøjer og viden for at give vores partnere et stabilt udgangspunkt for deres vækst og udvikling.


Vi bekæmper overproduktion i modeindustrien


Sammen med vores partnere arbejder vi også på at bekæmpe overproduktion. Hvis en vare er udsolgt på et bestemt lager, er den gængse fremgangsmåde, at man bestiller flere varer til produktion. Her hos Miinto forbinder vi i stedet kunderne til en anden af vores partnere, der har varen på lager. På den måde bliver der ikke produceret noget unødvendigt. Det gør det nemmere for dig som kunde at tage et bæredygtigt valg uden at gå på kompromis med din stil.


Shop det store udvalg i støvler fra Copenhagen Shoes her hos Miinto


Når du skal vælge dine Copenhagen Shoes støvler, kan du være sikker på, at vi gør det bedste for at sikre dig det største udvalg. Vi sørger for at have et bredt spektrum af både chelsea boots, ankelstøvler, chunky såler, snørestøvler og meget mere. Støvler fra Copenhagen Shoes er designet med fokus på de nyeste trends. Vi er derfor sikre på, at du altid kan finde noget nyt og spændende at tilføje din garderobe.

Skal du have de nyeste støvler til sommerens festivaler? Eller skal din kjole have tilføjet den sidste, elegante detalje? Lige meget hvad du leder efter, så kan støvler fra Copenhagen Shoes opfylde dine behov. Shop de nyeste styles eller klassikerne, der aldrig går af mode. Hos Miinto er det vores mål, at du altid kan finde det, din individuelle stil har behov for.

Lige meget hvad du mangler, kan vi hos Miinto give dig fantastiske tilbud på Copenhagen Shoes-støvler. Det er bare at dykke ned i udvalget af komfortable, lækre støvler. Det sværeste bliver at vælge.

Ryd alle filtre

Copenhagen Shoes

Side 1 Af 2