Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

C.P. Company

C.P. Company er et brand, der på alle måder giver dig lyst til at klæde dig godt på hver eneste dag. For nøgleord som enkelthed, luksus, basic og solidt håndværk kendetegner de mange kollektioner hos C.P. Company meget godt. Her er der nemlig tale om et high fashion-brand, der siden 1971 har leveret den perfekte kombination mellem arbejdstøj, sportstøj og stærk mode.

Derfor er C.P. Company også en favorit i mange danskeres garderober. Inspirationen finder de også fra de mange militæruniformer, der gennem tiderne har skrevet historie. For modebilledet i dag er formet af verdenshistorien, og C.P. Company skriver sig ind i denne med deres stærke items, der hver især fortæller sin helt egen historie.

Vi vil selvfølgelig gerne være med hos Miinto, og derfor finder du et stort udvalg fra det italienske brand. Du finder styles til hele familien, og kollektionerne består af både sweat, jakker, T-shirts og meget andet.

Italiensk modehistorie, der ikke er som alle de andre

C.P. Company er kommet for at lege med de andre børn i klassen, og så alligevel ikke. For når vi taler om italienske modehuse, handler det ofte om skræddersyede skjorter, tynde materialer og de feminine styles. Her er der tale om noget helt andet, og på den helt rigtige måde. For med militær beklædning som inspirationskilde har brandet valgt at skille sig ud fra mængden.

Tilbage i 1971 blev C.P. Company stiftet af Chester Perry, der havde en helt særlig evne til at kombinere elegance med nytænkende materialer og andre produktionsløsninger, end hvad modescenen førhen havde set. Deres kendetegn er i dag også, at de blandt andet farver deres produkter hver for sig. Tøjet bliver først farvet, når du har det i ét færdigt stykke.

Og her ligger kunsten i det håndværk, som brandet har leveret i snart 50 år. Det giver unikke items, hvor ikke to er ens. Samtidig står det stærkt i kontrast til masseproduktionerne, og du som forbruger her får både kvalitet og et helt unikt produkt.

C.P. Company hører til i alle garderober

Mange modebrands er kendte for at have en karakteristisk stil, og det er ikke nogen undtagelse her. Men med inspirationen i tøj, der skal rumme funktioner som praktik, bevægelighed og komfort, får du her et modehus, der forstår at lave tøj til hverdagen.

Derfor består kollektionerne fra C.P. Company ofte af tekstiler som sweat, flis og dun, der er pakket ind i hybrid-løsninger og et simpelt, men stærkt design. På den måde får du lov til at klæde dig i afslappet tøj samtidig med, at du står knivskarpt. For brandet rammer direkte ind i de stærkeste tendenser. Og det gælder uanset, om du vælger en hybridjakke, en hoodie eller en T-shirt.

Skal din garderobe være simpel, klassisk og til at regne med? Så er C.P. Company lige noget for dig. Du får militære tendenser, der er kombineret med et elegant og unikt udtryk, som du ikke finder andre steder. I stedet får du din egen personlige garderobe, hvor kvalitet, komfort og luksus fungerer i en gennemført kombination.

Filter

2359 resultater

Side 1 af 24

Næste

Side 1 af 24