Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

C.P. COMPANY

C.P. Company er et brand, der på alle måder giver dig lyst til at klæde dig godt på hver eneste dag. For nøgleord som enkelthed, luksus, basic og solidt håndværk kendetegner de mange kollektioner hos C.P. Company meget godt. Her er der nemlig tale om et high fashion-brand, der siden 1971 har leveret den perfekte kombination mellem arbejdstøj, sportstøj og stærk mode.

Derfor er C.P. Company også en favorit i mange danskeres garderober, og når først du har stiftet bekendtskab med C.P. Company, er der stor chance for, at brandet også bliver en favorit hos dig.

Inspirationen finder de blandt andet i de mange militæruniformer, der gennem tiderne har skrevet historie. For modebilledet i dag er formet af verdenshistorien, og C.P. Company skriver sig ind i denne med deres stærke items, der hver især fortæller sin helt egen historie.

Vi vil selvfølgelig gerne være med hos Miinto, og derfor finder du et stort udvalg fra det italienske brand her på siden. Du finder styles til hele familien, og kollektionerne består af både sweat, jakker, T-shirts og meget andet. Gå på opdagelse, og find dine nye garderobefavoritter.


Italiensk modehistorie, der ikke er som alle de andre


C.P. Company er kommet for at lege med de andre børn i klassen, og så alligevel ikke. For når vi taler om italienske modehuse, handler det ofte om skræddersyede skjorter, tynde materialer og de feminine styles. Her er der tale om noget helt andet, og på den helt rigtige måde. For med militær beklædning som inspirationskilde har brandet valgt at skille sig ud fra mængden.

Foruden at lade sig inspirere af militærbeklædning, kigger de også gerne imod arbejdstøj og sportstøj, når produkterne designes. Dette kombinerer de med materialer af højeste kaliber. I krydsfeltet mellem det eksklusive og sport-, militær- og arbejdstøj finder du altså C.P. Company. Som du nok kan regne ud, betyder det, at du finder helt unikke design hos netop dette brand.

Ud over at inspirationskilderne bidrager til et unikt udtryk, giver det tøj, der er komfortabelt at have på, og som er skabt til at kunne holde til livet. Det er holdbart, behageligt og anvendeligt, så du kan få glæde af det gang på gang – og i mange forskellige sammenhænge. Hos C.P. Company får du altså evergreens, du vil elske at bruge igen og igen. Brug dem til solide hverdagsoutfits, eller kombiner dem med andre items for et festligt look med et cool touch.


Historien om C.P. Company og deres særlige farveteknik


Tilbage i 1971 blev C.P. Company stiftet af Chester Perry, der havde en helt særlig evne til at kombinere elegance med nytænkende materialer og andre produktionsløsninger, end hvad modescenen førhen havde set. Deres kendetegn i dag er også, at de blandt andet farver deres produkter på en helt særlig måde. Frem for at producere items af materiale, der allerede er farvet, bliver deres design først farvet, når de har det i ét færdigt stykke.

Det lyder måske ikke som noget særligt, men tro os, det er det. Når man farver på denne måde, betyder det nemlig blandt andet, at man farver flere forskellige materialer samtidig. Det skaber et helt særligt udtryk og en unik dybde i farverne. Du får en medfødt ”tone-in-tone”-effekt, som gør produktet interessant alene grundet dets farve.

Den særlige farvemetode er en del af det håndværk, som brandet har leveret i snart 50 år. Det giver unikke items, hvor ikke to er ens. Samtidig står det stærkt i kontrast til masseproduktionerne, og du som forbruger får her både kvalitet og et helt unikt produkt.

Når du vælger C.P. Company, får du altså italiensk design og kvalitet men med et unikt touch, der gør brandet til noget ganske særligt.


C.P. Company hører til i alle garderober


Mange modebrands er kendte for at have en karakteristisk stil, og det er ikke nogen undtagelse her. Men med inspirationen i tøj, der skal rumme funktioner som praktik, bevægelighed og komfort, får du her et modehus, der forstår at lave tøj til hverdagen.

Derfor består kollektionerne fra C.P. Company ofte af tekstiler som sweat, flis og dun, der er pakket ind i hybrid-løsninger og et simpelt, men stærkt design. På den måde får du lov til at klæde dig i afslappet tøj samtidig med, at du står knivskarpt. For brandet rammer direkte ind i de stærkeste tendenser. Og det gælder uanset, om du vælger en hybridjakke, en hoodie eller en T-shirt.

Skal din garderobe være simpel, klassisk og til at regne med? Så er C.P. Company lige noget for dig. Du får militære tendenser, der er kombineret med et elegant og unikt udtryk, som du ikke finder andre steder. I stedet får du din egen personlige garderobe, hvor kvalitet, komfort og luksus fungerer i en gennemført kombination. Hvad mere kan du ønske dig?


Shop C.P. Company hos Miinto, og vær med til at minimere overproduktion


Når du shopper her hos Miinto, er du med til at minimere overproduktionen i fashionindustrien. Det skyldes, at vi ikke selv har noget varelager, og at der derfor ikke produceres varer specifikt til os. I stedet faciliterer vi kontakten mellem dig og de store og små butikker i hele landet, som allerede har C.P. Company på lager.

Det betyder, at butikkerne ikke ender med at have et stort overskudslager, de ikke kan komme af med, hvilket naturligvis er en fordel for dem. Det er også en fordel ud fra et bæredygtigt perspektiv, da det kan være med til at nedbringe overproduktion og sikre, at de items, der bliver produceret, faktisk også bliver solgt.

Ved at skabe kontakt mellem dig og de mange forhandlere af C.P. Company sikrer vi samtidig, at du får adgang til et stort udvalg af items fra mange forskellige butikker – også butikker, du sandsynligvis ikke ville finde frem til, hvis du ikke handlede her hos Miinto. Du får altså adgang til masser af forskellige items fra mange forskellige butikker i hele landet.

Tag et kig på det store udvalg fra C.P. Company her på siden, og find brugbare, stilede items, der er skabt til hverdagen. Brug eventuelt vores filtreringssystem til at finde frem til de helt rigtige produkter.

Ryd alle filtre

C.P. Company

Side 1 Af 30

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.