Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Craft
Back

Craft

Craft er et svensk brand med stor ekspertise i at producere sports- og løbetøj til mange forskellige sportsgrene – herunder løb, skiløb og cykling. Derfor er Craft også sponsor for det svenske landshold i fodbold og den hollandske klub FC Twente såvel som de succesfulde cykelhold Leopard Trek og Rabobank samt en masse andre hold og atleter, som er førende inden for deres respektive sportsgrene. Med andre ord – Craft er et svensk brand, som er leveringsdygtige i kvalitetsprodukter, hvorfor brandets produktsortiment er produceret i innovative materialer. Derfor er Craft synonym med løbe- og sportstøj, som er med til at optimere enhver præstation, samtidig med at brandets designere formår at levere produkter med et moderigtigt look. Brandet blev etableret i 1977 tager primært udgangspunkt i udviklingen af tøj, man kan ånde og bevæge sig i. Materialerne af sportstøjet er derfor i fokus og for Craft betyder et materiale af kvalitet, en chance for en bedre træning. Før du kan give dig dit allerbedste og yde dit optimale til din træning skal din krop være i det rigtige klima - et klima du kan opnå ved at iføre dig Craft.

Mangfoldigt produktsortiment inden for træning

Craft er karakteriseret ved et stort og mangfoldigt produktsortiment, som inkluderer løbetøj, baselayer, jakker, t-shirts og pullovers såvel som accessories såsom handsker og huer. Kendetegnende for alle produkter fra Craft er den store fokus på atleter og motionister, hvorfor produktsortimentet er designet med det formål at optimere træningsindsatsen.

Derfor er alle produkter produceret i lette og åndbare materialer, hvorfor Craft er blandt de førende producenter af sportstøj- og udstyr til professionelle atleter såvel som motionister. Med andre ord – Craft appellerer til motionister og sportsentusiaster, som søger en kvalitetsbevidst producent af sportstøj med et trendy look.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af træningsprodukter fra Craft. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs. Der noget for enhver smag og aktivitet. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

22 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1