Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Cream
Back

Cream

Leder du efter luksuriøst modetøj til rimelige priser? Så er det skønne mærke Cream lige noget for dig. Cream er et dansk brand, som modekoncernen Kaffe Clothing Company står bag. Mærket har enorm stor succes i Danmark samt i resten af Europa. Cream producerer det fineste tøj, som passer til kvinden der gerne vil følge tidens trends, men også gerne vil afspejle sin personlighed gennem sit outfit. Vil du gerne have, at dit tøj fortæller omverdenen, at du er selvstændig, stilet og ikke bange for at gå dine egne veje? Så gå efter Cream’s lækre trøjer, kjoler, bluser, bukser, jakker, frakker og sweatre.

Tøjet er unikt, da Cream er dygtige til at skabe trendy tøj, i flotte og sæsonprægede farver med et casual og boheme-inspireret look. Tøjet fra Cream fås i lækre materialer med fine detaljer, som for alvor fremmer det luksuriøse udtryk. Med Cream’s fine styles i garderoben er du sikker på, at du altid kan skabe et helt fantastisk og unikt hverdagslook. Cream er mestre til at lave de mest fantastiske prints, de skønneste motiver og unikke mønstre, som er prydet med pels og perler. Cream sendte den første kollektion af modetøj på gaden i 2004, og siden da er de blevet ved med at udvide deres produkter. Det betyder, at du i dag kan finde et enormt stort og lækkert udvalg af lækre tunikaer, jeans, toppe, blazere, skjorter, kjoler, leggings, strikvarer og accessories.

Kjoler og bukser af høj kvalitet

Det bedste ved Cream kjolerne er, at du kan finde de lækreste og fineste kjoler fyldt med detaljer, til en overkommelig pris. Cream kjolerne er skabt til at gøre hverdagen lidt mere festlig og farverig. De fine detaljer og smukke designs præger hver enkel kjole, og gør dem perfekte til at fremhæve vores feminine side. Brug kjolerne til hverdag med et par støvler, eller kombinér dem med et par fine stiletter og bliv klar til fest.

Kan du godt lide at kombinere det street look med det fine og feminine? Så er bukserne fra Cream perfekte til dig. Bukserne er karakteriseret ved et lidt råt design, som møder de feminine farver og detaljer, og skaber et super cool look. Du kan både bruge bukser til jobbet og til festlige lejligheder. Kort sagt - en super god investering, som du helt sikkert bliver rigtig glad for.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre produkter fra Cream til kvinder, og vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele vores store sortiment neden for og god fornøjelse.

Filter

350 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4