Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

C.RO

C.RO er et brand, der formår at omdanne moderne og internationale trends til skandinavisk design. De skaber kvalitetstøj med nøje tilpassede pasformer og er i særdeleshed kendte for deres mange skønne bukser samt deres funktionelle og fine overtøj til kvinder.

C.RO er et dansk mærke, som i særdeleshed har fokus på den gode pasform, når de designer tøj. Det er ganske enkelt en topprioritet for dem, at deres items altid sidder lige akkurat, som de skal. Derfor er de også blevet anerkendt for især deres mange lækre bukser, hvis pasform det aldrig er muligt at sætte en finger på. At finde gode jeans og bukser kan ellers være lidt af en udfordring, men det ændrer C.RO på med deres lækre design.


Gennemførte bukser, du kommer til at elske


Fokusset ligger i høj grad på bukser for dette danske mærke. De ønsker at skabe gode, behagelige bukser, som du har lyst til at iføre dig gang på gang. For at sikre sig, at deres bukser bliver nogle af dine nye yndlingsitems, tilpasser de buksernes fit helt ned til den mindste detalje. Det resulterer i bukser, der ganske enkelt er noget ud over det sædvanlige i forhold til pasform.

Med bukser, der sidder helt perfekt, bliver det let som en leg at bygge gennemførte outfits op. Dine bukser danner typisk grundlaget for dit look, og derfor er det bestemt også værd at investere i netop lækre bukser. De er uundværlige i garderoben, og med C.RO vil du tilmed elske at iføre dig dem igen og igen.


Lækkert overtøj til moderne kvinder


Udover bukser producerer dette mærke naturligvis også både shorts og nederdele, hvor der ligeledes er gjort meget ud af pasformen. Ydermere designer de gennemført, lækkert overtøj, som både er flot og funktionelt. Det er overtøj til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken din komfort eller din personlige stil.

Er du på udkig efter en ny, smart jakke eller frakke, kan du altså med fordel tage et kig på modellerne fra C.RO. De er alsidige og brugbare, og de kommer i fine design, der kan indarbejdes i langt de fleste garderober. Der er naturligvis overtøj til al slags vejr, og du kan derfor helt sikkert også finde en jakke eller frakke, der matcher netop dine behov, og som er perfekt til den pågældende sæson.


International inspiration til skandinavisk design


Hos C.RO henter de en stor del af deres inspiration ude i verdenen. På diverse rejser og ture suger de nye indtryk, tendenser og modefænomener til sig. Alle disse inputs bliver kombineret med klassisk skandinavisk design, når de er tilbage ved tegnebordet.

Når du shopper tøj fra dette danske mærke, får du altså tøj, der er moderne og har et internationalt islæt, men som samtidig er bygget op omkring det klassiske og enkle, som du kender fra skandinavisk designkultur. Vil du have tøj, der er brugbart og nemt at kombinere med din eksisterende garderobe, er C.RO altså i høj grad værd at kigge nærmere på. Det er kvalitetstøj til den moderne kvinde, som ikke vil gå på kompromis.

Ryd alle filtre

C.Ro

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.