Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CUTLER AND GROSS

Kendt for at være pioner indenfor britisk brille design, har Cutler And Gross en eftertragtet plads på enhver modeelsker kender. Lanceret i 1969 i London af modeskabere og venner, Graham Cutler og Tony Gross, har dette mærke sat standarden for håndlavede briller af høj kvalitet.

En dykning i fortiden: Cutler And Gross historie


Cutler And Gross har altid været kendt for deres unikke tilgang til brille design. Mærket blev lanceret uden en samling klar, men i stedet en idé om, at briller skal være mere end blot et værktøj for synskorrektion - de skulle vær et mode tilbehør. I løbet af det sidste halve århundrede, Cutler And Gross er lykkedes at skabe håndlavede mesterværker, der fitnesser alle slags ansigtsformer og stilkombinationer. Høj kvalitet af produkterne sikres ved, at hvert par tager flere uger at lave.

Oplev Cutler And Gross' unikke karakteristika


Cutler And Gross har andre karakteristika end de ekstraordinære brilledesign. Brillerne kommer aldrig med et logo på ydersiden, da mærket mener, at kvaliteten og håndværket taler for sig selv. Designet hvor former møder funktionalitet er det, der visaltid adskille Cutler And Gross-briller fra andre mærker.

Det ekstra strejf af elegance


At vælge at bære briller fra Cutler And Gross er et statement, som siger, at du værdsætter kvalitet og unikt design. Brillerne kan passe til alt - formelle begivenheder såvel som afslappede stunder. De er kendetegnende, enkel og sofistikerede, hvilket altid sikrer at du står i centrum.

Find Cutler And Gross på Miinto


Blandt Miintos samling af lækre mærker kan du også finde Cutler And Gross. Her kan du finde et stort udvalg af deres briller, så du kan få hånd på det par Cutler And Gross briller, der passer bedst til din stil og dit udseende. Selvom Cutler And Gross startede med kun at lave briller, har mærket udvidet og tilbyder nu også solbriller af samme høje kvalitet og unikke design. På Miinto, kan du finde mange fra deres fantastiske samling. Cutler And Gross har fået stor anerkendelse, og de er blevet en fast bestanddel af high-end fashion scenen. Deres udsøgte håndværk og prestige har gjort dem til et must-have for enhver modeentusiast, modne kendere og stærke individuelle, der tror på at briller er mere end bare et synsværktøj – det er en del af din personlige stil.

Ryd alle filtre

Cutler And Gross

Side 1 Af 2