Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

dagmar

Shop tøj fra Dagmar, og stjæl den skandinaviske stil

Dagmar er et svensk designermærke, der landede i modebilledet tilbage i 2005. Brandet er drevet af tre søstre, Kristina Tjäder, Sofia Wallenstam og Karin Söderlind. Det familiedrevne brand har skabt en skandinavisk stil, der er inspireret af den kultur, vi ser i Skandinavien i øjeblikket. De tre søstre var enige om fra begyndelsen, at de ville skabe en langvarig forretning, hvor kvaliteten skulle være i højsædet. De er særligt bevidste omkring deres valg af materialer, og ønsker så vidt muligt samtidig at beskytte både mennesker, dyr og jord i deres produktion.

Derfor er bæredygtighed en stor del af de værdier, de forsøger at efterstræbe som brand. Siden år 2005 har de derfor brugt en stor del af tiden på at lære om, hvordan de bedst muligt kan skabe smukke design i bæredygtige og skånsomme materialer. Særligt med fokus på en høj levetid. Med tiden har Dagmar vundet flere forskellige priser – blandt andet vandt de en pris til det svenske ELLE Style Awards i 2015 for ”årets designer”. Den dag i dag er 90 % af Dagmars kollektioner bæredygtige, og de er altså nået langt i deres forsøg på at være et bæredygtigt brand.

Forkæl dig selv med Dagmars bæredygtige styles

Tænker du indimellem, at du hellere må stoppe med at shoppe, fordi kortet brænder? Med Dagmars styles behøver du ikke længere have dårlig samvittighed, når du shopper tøj. Her kan du nemlig købe smukke styles inspireret af skandinavisk kultur, arkitektur og mode i bæredygtige materialer. Alle styles er holdt i minimalistiske udtryk, der appellerer til en bred smag. Derudover kan du være sikker på, at der med de bæredygtige materialer er fokuseret på en langvarig holdbarhed.

Du behøver derfor ikke længere frygte, hvorvidt dine nyindkøbte bukser holder helt til næste sæson. De tre søstre bag Dagmar har, siden de startede i 2005, fokuseret på at dygtiggøre sig og blive klogere på bæredygtighed. Det betyder, at de i dag har et godt udgangspunkt og kan producere og sælge design, der holder i mange, mange år.

Hvis du er til klassiske, feminine og sofistikerede styles, så vil du uden tvivl elske Dagmars kollektioner. Udover den feminine og klassiske stil balancerer brandet også henimod den lidt mere rå basisgarderobe. En smuk kombination, der får din garderobe til at shine.

Find dine favoritter

Du vil uden tvivl hurtigt falde for nogle favoritter, når du gennemgår Dagmars unikke kollektioner. De mange simple og tidløse udtryk giver anledning til at kombinere forskellige styles og pifte outfittet op med unikke smykker, sko eller hårpynt. Der er frit valg på alle hylder, når du skal vælge styles fra Dagmar.

Hvis du er på udkig efter en helt særlig style, kan du med fordel specificere din søgning ved at vælge imellem farver, størrelser og priser nedenfor. Det giver gode muligheder for at være mere specifik i din søgning, så du hurtigere kan finde det, du leder efter. Gå på opdagelse blandt smukke silhuetter, unikke detaljer og bæredygtige materialer i udvalget fra Dagmar. Du skal uden tvivl nok finde din favorit blandt de skandinaviske styles.

Filter

50 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1