Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
Gratis retur indenfor 14 dage

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Tilbage

Daniel Wellington

Et ur skal ikke bare vise klokken, det skal også understøtte din personlige stil. Lad dig derfor inspirere af Daniel Wellington, som har skabt balancen mellem funktionalitet og design i dame- og herreure. Daniel Wellington-ure er karakteriseret ved deres enkle og tidsløse design i eminent kvalitet. Ikke desto mindre er urene stadig meget forskellige, hvilket især har bidraget til deres enorme popularitet. Hvert ur udstråler noget anderledes, og det er derfor muligt at finde et ur, som passer til din personlige og unikke stil. Bag de flotte Daniel Wellington-ure er der en vision om, at urene skal udstråle afslappet elegance, og dét må man sige, de formår. Det velkendte engelske begreb ”less is more” kommer virkelig til sin ret, når blikket falder på Daniel Wellington-ure.

Klassiske ure i forklædning

Selvom mange af brandets ure synes klassiske og afdæmpede, udfordrer designerne bag dog også de gængse designtraditioner inden for ure. Det gør de ved at kreere unikke og flotte urremme i både stål, læder og nylon, som de kombinerer med ure i de klassiske, ædle materialer som sølv, guld og rosaguld. Det er især deres urremme i nylon, der skiller sig ud. Det er et atypisk materialevalg til ure modsat de mere traditionelle materialer som læder og stål. Der er dog tænkt over hvert eneste materialevalg, og af den grund er de mange urremme i nylon heller ikke en tilfældighed. De bidrager nemlig med en slidstyrke ud over det sædvanlige, samtidigt med at de skaber et preppy look. Designerne har ligeledes også eksperimenteret med selve urskivernes individuelle udtryk, og derfor finder du Daniel Wellington-ure med sorte urskiver, og urskiver som er mere eller mindre detaljerede i deres udtryk.

Funktionalitet i centrum

Uanset om du er på udkig efter et Daniel Wellington-herreur i et afdæmpet eller mere dekadent design, er du sikret funktionalitet foruden høj kvalitet. Det er nemlig muligt at udskifte urremmene, når de enten bliver slidte, eller du ønsker et andet udtryk. Du kan eksempelvis benytte en farverig nylonrem til hverdag, da den bidrager med et friskt og afslappet udtryk, hvorimod en klassisk læderrem kan benyttes, når du ønsker et mere elegant look. Daniel Wellington ønsker, at enhver kan style sit ur op og ned efter anledning og skabe et unikt udtryk, der passer til personligheden.

Opnå alsidighed med Daniel Wellington-ure

Designerne bag urene arbejder ud fra én præmis: De skal skabe smukke ure til alle typer mænd og kvinder. Netop derfor finder du heller ikke ure i deres kollektioner, som specifikt er målrettet enten mænd eller kvinder. Du har altså mulighed for at investere i lige præcis dét ur, du ønsker. Daniel Wellington-ure har fra dag ét udfordret manges forståelse af ure, da deres ure har mere end blot én funktion. Udover at vise klokken på en elegant og enkel urskive skal deres ure også fungere som en accessorie, der kan pifte dit look op. Daniel Wellington har på kun få år opbygget et univers af klassiske ure, hvor både mænd og kvinder kan hente inspiration.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.