DAY Birger et Mikkelsen

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

DAY BIRGER ET MIKKELSEN

DAY Birger et Mikkelsen blev grundlagt i 1997 med en enestående mission: at tilbyde et nyt look og en følelse af stil baseret på skandinaviske værdier og et boheme tankegang. Vejledt af ideen om at levere hverdags overkommeligluksus til den uafhængige kvinde, er kollektionerne præget af deres modernefølelse, stærke sartorial valg og kvaliteten af materialer, detaljer og udsmykninger.

Visionen var dengang og er stadig den dag i dag at skabe alsidigt modetøj og tilbehør, der oser af æstetik og kvalitet. Vejen dertil ligger i skabelsen af tidløs og alsidig mode, der er repræsenteret ved en skøn fusion af det lokale og globale. I alle de smukke kreationer fra DAY Birger et Mikkelsen er det tydeligt, at farver, print og detaljer er bærende elementer, og de bliver sammensat på både sofistikeret og elegant vis. Brandet stræber efter at skabe modetøj, der kan bruges hver dag og til alle anledninger. Der er tale om elegante styles til den moderne kvinde, som yndefuldt svæver mellem kunst og håndværk, gammelt og nutidigt, lokalt og eksotisk.


Lad din garderobe være kreativ og nytænkende eller klassisk og stilren


Med DAY Birger et Mikkelsen er du garanteret en alsidig garderobe med styles og håndværk i allerbedste kvalitet. De formår på fineste vis at omfavne og videreudvikle på den skandinaviske lethed og de rene nordiske linjer. Deres kollektioner er kendetegnet ved tidløse styles og items, heriblandt deres populære tasker, der er inspireret af tidens trends og tendenser. DAY Birger et Mikkelsen har ikke kun vundet modeelskende kvinder herhjemme, men også internationalt. De har deres blik skarpt rettet mod den internationale modescene, hvorfra de jævnligt henter inspiration til deres egne kollektioner. Der er tale om et brand, der holder fast i den nordiske minimalisme og skandinaviske lethed, men som samtidig er kreative og eksperimenterende. Derfor finder du alt fra basis styles som T-shirts og bluser til glimmer, metallic og farverige prints på jakker samt finurlige og skæve udskæringer i kjoler. Som kvinde kan du altså boltre dig i et skønt univers af lækre kvalitetsmaterialer, klassiske og stilrene silhuetter og etniske print og farvepalleter.


DAY Birger et Mikkelsen oser af kunst og kultur


Day Birger et Mikkelsen er i sandhed et brand, der har vakt lokal og global opsigt – og ikke uden grund! De opfylder kravene hos den moderne kvinde, og de kombinerer konstant modsætninger, hvilket skaber en garderobe af unikke kunstværker. Det gælder noget romantisk med noget minimalistisk, noget enkelt med noget udsmykket og noget maskulint med noget feminint. Resultatet af disse fusioner skaber Days mange skønne silhuetter, der overordnet er karakteriseret som skandinaviske med etniske detaljer. Uanset om du iklæder dig en farverig kjole eller en simpel jakke fra danske DAY Birger et Mikkelsen, opnår du et elegant og chic look, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet. Brandet giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige snit, former, farver og print, så du kan udtrykke din personlige stil gennem styles fra deres alsidige og smukke kollektioner. Hos DAY Birger et Mikkelsen går kvalitet og design altid hånd i hånd, og derfor er eksklusive styles og items altid en garanti.

Ryd alle filtre

DAY Birger et Mikkelsen

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.