Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Dea Kudibal

Dea Kudibal er grundlagt af designer Dea Kudibal i 2003. Kudibal startede med at designe lækre eksklusive tørklæder og sjaler produceret af unikke vintage stoffer. I 2008 tog brandet næste skridt, og producerede den første tøjkollektion. Du kan finde alle slags styles i Dea Kudibal’s kollektioner, og kan derfor altid finde noget til enhver lejlighed. De super lækre styles er ligeledes altid nemme at mikse og matche med din egen garderobe. Så forkæl dig selv eller en du holder af med lækkerier til garderoben fra Dea Kudibal.

Fyld garderoben med spændende detaljer med Dea Kudibal

Farverige mønstre og prints præger især brandets kollektioner – både på skjorter, tørklæder, bukser og de fine nederdele. Kudibal er blevet anerkendt for sin høje kvalitet håndværksmæssigt samt de mange farver og spændende detaljer samt god pasform, så du kan fremhæve dine flotte og feminine former på den bedst mulig måde. Derudover kan du style items fra Dea Kudibal til enhver anledning – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens arrangementer. De Kudibal er derfor et must-have i enhver mode- og kvalitetsbevidst kvinde garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj og accessories til kvinder fra Dea Kudibal. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

243 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3