Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DELSEY

Delsey er en fransk producent af kufferter og rejsetasker, som blev præsenteret for offentligheden i 1946. Historien om Delsey daterer dog endnu længere tilbage, idet Delsey har dybe rødder i den franske virksomhed Delahaye. Delahaye blev lanceret i 1911, og virksomheden producerede kameraer, skrivemaskiner og lydudstyr, som tilhørte de bedste produkter på markedet. Succes på et marked var dog ikke nok for Delahaye, og brandet stod foran et paradigmeskifte, hvorfor man oprettede Delsey i samarbejde med Syenhaeve-brødrene i 1946. Derefter blev Delsey en af de førende aktører på markedet indenfor design og produktion af kufferter og rejsetasker.

Høj kvalitet af slidstærke materialer

Kufferter og tasker fra Delsey er som oftest produceret i formpresset plast, hvorfor slidstyrke og kvalitet er i en liga for sig. Derfor sælger den moderne version af Delsey også mere end 3 millioner kufferter og rejsetasker om året til forbrugere i 110 lande over hele verden. Med andre ord – Delsey er garant for lækre kufferter og rejsetasker, som er produceret i kvalitetsmaterialer. Derudover er Delsey synonym med lette og sikrede kufferter og rejsetasker, hvorfor Delsey er perfekt til store såvel små. Med andre ord - en kufferet fra Delsey er en investering du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kufferter i slidstærke materialer fra Delsey. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Delsey

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.