Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Delsey

Delsey er en fransk producent af kufferter og rejsetasker, som blev præsenteret for offentligheden i 1946. Historien om Delsey daterer dog endnu længere tilbage, idet Delsey har dybe rødder i den franske virksomhed Delahaye. Delahaye blev lanceret i 1911, og virksomheden producerede kameraer, skrivemaskiner og lydudstyr, som tilhørte de bedste produkter på markedet. Succes på et marked var dog ikke nok for Delahaye, og brandet stod foran et paradigmeskifte, hvorfor man oprettede Delsey i samarbejde med Syenhaeve-brødrene i 1946. Derefter blev Delsey en af de førende aktører på markedet indenfor design og produktion af kufferter og rejsetasker.

Høj kvalitet af slidstærke materialer

Kufferter og tasker fra Delsey er som oftest produceret i formpresset plast, hvorfor slidstyrke og kvalitet er i en liga for sig. Derfor sælger den moderne version af Delsey også mere end 3 millioner kufferter og rejsetasker om året til forbrugere i 110 lande over hele verden. Med andre ord – Delsey er garant for lækre kufferter og rejsetasker, som er produceret i kvalitetsmaterialer. Derudover er Delsey synonym med lette og sikrede kufferter og rejsetasker, hvorfor Delsey er perfekt til store såvel små. Med andre ord - en kufferet fra Delsey er en investering du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kufferter i slidstærke materialer fra Delsey. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

116 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2