Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Dickies

Gennem dedikation til innovation og kontinuerlig kundekontakt og -pleje har Williamson-Dickie forvandlet sig fra et lille brand til én af de største arbejdstøjsproducenter på verdensplan. Dickies, der sælges i hver eneste stat i USA, tilbyder et bredt spektrum af arbejdstøj, der strækker sig fra arbejdsbukser og -trøjer til denim jeans. Siden begyndelsen i 1922 har hvert eneste stykke Dickies arbejdstøj været synonym med den kvalitet og stolthed, der udgør den amerikanske arbejderånd. I dag er Dickies meget mere end arbejdstøj og jeans, og brandet har i den grad udviklet sig og er i lige så høj grad også en garant for smart streetwear til mænd. Lad dig inspirere af det cool udvalg af Dickies tøj hos Miinto.dk

Fortællingen om Dickies – fra slidstærkt workwear til fashionabelt streetwear

Da Dickies så dagens lys i 1922, gik de under navnet ”Williamson Dickie Manufacturing Company”, men det om nogen omstændige navn blev senere hen forkortet til Dickies, hvilket er navnet, brandet også går under i dag. Dickies blev grundlagt i Forth Worth, Texas, og brandet var oprindeligt en stor og anerkendt producent af arbejdstøj til mænd inden for håndværkerfaget. Omvendt producerede de også uniformer til USA's væbnede styrker under 2. verdenskrig, men da krigen sluttede, vendte de tilbage til at producere og udvikle tøj til arbejdsmænd. I mange år var Dickies kun kendt inden for USA's grænser, men allerede i slutningen af 1950’erne fik det internationale marked også øjnene op for det innovative brand. Spoler vi frem til i dag, bliver Dickies solgt i store dele af verden, og foruden at producere tøj til arbejdsmarkedet skaber de fashionabelt og cool streetwear til mænd, hvilket er utroligt populært blandt skatere og undergrundssegmentet. Faktisk er streetwear-delen en stor del af Dickies image, og flere yngre generationer er uvidende omkring brandets storhedstid i begyndelsen af 1920’erne.

Giv din garderobe et urbant twist med en Dickies skjorte, et par bukser eller en hue

Dickies tøj kan inddeles i to kategorier: workwear og streetwear. Inden for workwear producerer brandet et væld af arbejdstøj og tilbehør til forskellige brancher, og de sørger løbende for at optimere og skabe nye produkter i endnu mere holdbare, solide og slidstærke materialer. Dickies streetwear er omvendt mere moderne, men stadig skabt i rå og solide materialer, således det kan holde til lidt af hvert. Du finder både ternede skjorter, bukser, huer, T-shirts med print, tasker og meget mere udarbejdet i kvalitetsmaterialer og moderigtige design, og netop derfor er Dickies yderst populært i skatermiljøet, hvor både arbejdsforholdene, vind- og vejr og kulturen sætter nogle krav til beklædningen. Brandet appellerer til moderne, unge mænd med en stor forkærlighed for tøj, der er casual, cool og oser af urbane vibes. Kombiner eksempelvis et par Dickies bukser og en ternet skjorte med et par Vans for et street og cool look med kant og attitude. Eller match en farverig Dickies T-shirt med et par stilrene chinos og loafers for et klassisk look med et twist.

Find dine Dickies favoritter her på siden

Hos Miinto.dk finder du et væld af Dickies tøj, og vi sørger løbende for at opdatere sortimentet, således du altid er sikret skarpe styles fra det populære brand. På mange måder er Dickies, ligesom Carhartt og Levi’s, blevet synonym med cool og solide street styles, som både fungerer på skaterrampen, i byen og på jobbet.

Filter

677 resultater

  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7

Næste
  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7