Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Didriksons

I over 100 år har Didriksons produceret praktisk tøj til hele familien. Ifølge dem udfordrer de ikke elementerne, men tilpasser sig dem derimod. Det vil sige, at du kan føle dig varm, tryg og tør i tøj fra Didriksons.

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det er den helt klare overbevisning hos Didriksons. Derfor skaber de også altid produkter, der er optimeret til at klare al både regn, slud og sne. Deres tøj skal ganske enkelt være brugbart og funktionelt uanset vejrforholdene. Hele familien kan således holde sig både tørre og varme med tøj fra netop dette brand, som oprindeligt startede med at designe gennemført tøj til de svenske fiskere.

Fra fiskermærke til allemandseje

Tilbage i 1913 begyndte Didriksons at producere slidstærkt tøj til de mange fiskere langs den svenske vestkyst. Efterhånden blev mærket mere og mere populært blandt resten af befolkningen også, og i dag rækker deres anerkendelse langt ud over Sveriges grænser. Faktisk er det Skandinaviens mest populære mærke, når det kommer til regntøj.

Mærket er således gået fra at være niche til at henvende sig til den brede befolkning, som alle sammen gerne vil have holdbart og gennemført tøj. Der er altid tænkt over at sætte funktionalitet og praktik højest på prioriteringslisten. Samtidig følger Didriksons naturligvis tidens tendenser, så du samtidig kan få tøj, der matcher dine stilmæssige krav.

Hold varmen i en vinterjakke fra Didriksons

Sveriges hårdtarbejdende fiskere havde brug for varmt og slidstærkt overtøj. Det kan du i dag prise dig lykkelig for, for det betyder, at du kan være godt klædt på hele vinteren igennem. Mærket er i særdeleshed kendt for at producere varme og skønne vinterjakker til både børn og voksne. Du kan desuden finde mange flyverdragter i sortimentet fra dette brand.

Gennemgående for alle produkterne er, at kvaliteten er i højsædet. Skal tøjet kunne holde til at blive brugt i al slags vejr og i mange år frem, skal det være fremstillet i ordentlige materialer. Derfor går Didriksons heller ikke på kompromis på dette punkt. Vil du have overtøj, du virkelig kan leve i, er dette derfor et brand, der i særdeleshed er værd at kigge nærmere på.

Funktionalitet og design i skøn forening

Didriksons er helt perfekt for dig, der elsker at være ude i naturen. Er du begejstret for outdooraktiviteter, kender (og elsker) du derfor helt sikkert dette mærke i forvejen. Brandet formår imidlertid at balancere det praktiske element med stilrene design. Derfor er det også et mærke, der er relevant for alle, der ønsker at have det lunt og tørt uanset vejret.

Skaberne bag formår at producere tøj, der hverken designmæssigt eller i forhold til det funktionelle er til at sætte en finger på. De byder på tøj med innovative og gennemtænkte detaljer, som du virkelig kan drage nytte af. Med Didriksons i skabet er du altid godt klædt på, og deres tidløse og klassiske design kan bruges igen og igen. Det er tøj, der både kan stå dig bi både her og nu og langt ude i fremtiden.

Filter

134 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2