Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

DIEMME

Italien er Europas største producent af fodtøj og lever fortsat højt på imaget om at levere moderigtige sko af høj kvalitet til hele verden. Den italienske skoindustri er kendt for primært at bestå af mindre familiedrevne virksomheder, der udgør et unikt netværk, hvor det i kombination med dygtige designere og producenter er muligt at producere håndværk af højeste kvalitet.

Diemme er ikke nogen undtagelse og blev startet i 1992 af brødrene Dennis og Maico Signor – deraf navnet Diemme, der er en sammentrækning af de to brødres navne. Med 25 års erfaring inden for design og produktion af outdoor- og performancefodtøj satte brødrene sig for at skabe fodtøj med fokus på kvalitet og komfort forenet i et moderne design med inspiration fra klassiske vandrestøvler.

Brødrene havde tidligere produceret for modebrands som Maison Martin Margiela, Chanel, Bottega Veneta og japanske kultbrands som nonnative og VICTIM. De havde derfor et solidt kendskab til high-end-modeindustrien og de rette forudsætninger for at udvikle en vandrestøvle af højeste kvalitet.

Diemme blev grundlagt i den italienske by Montebelluna i det nordlige Italien, hvor halvdelen af verdens produktion af vandrestøvler finder sted, mens mere end tre fjerdedele af alle skistøvler produceres her. Det må derfor siges at være det perfekte udgangspunkt for Diemmes vision om at producere moderne sneakers og vandrestøvler af høj håndværksmæssig kvalitet og af de fineste italienske materialer.

Alle Diemmes produkter produceres under samme tag på den familiedrevne fabrik i Onè di Fonte, der ligger i regionen Veneto og er kendt for at huse produktionen af nogle af verdens mest eksklusive sko. Alle materialer er nøje udvalgt og lever op til høj italiensk standard af særligt læder og ruskind, der behandles af eksperter i den håndværksmæssige verdensklasse.


Diemme er italiensk kvalitet af øverste skuffe


Diemme producerer maksimalt 380 par sko om dagen, hvilket afspejler den tid, som håndlavede kvalitetssko kræver. Hver sko eller støvle fra Diemme er sammensat af syv til otte forskellige dele, hvor hver enkelt del er håndlavet eller håndskåret af italiensk læder i fineste kvalitet. Materialedelene syes sammen og bevæger sig gennem produktionen, hvor op imod 30-35 forskellige hænder er involveret i produktionen af ét enkelt par sko eller støvler.

Den grove, skridsikre latexsål, som er karakteristisk for alle Diemmes design, er velegnet til mange kilometers vandring i bjergene, hvor materiale og design sikrer højt komfortniveau og modstandsdygtighed over for al slags vejr.

Det moderne og lækre design kombineret med et højt niveau af komfort giver sko og støvler fra Diemme brede anvendelsesmuligheder. Vandrestøvler eller sneakers fra Diemme giver dig kvalitet og komfort til lange hiking-ture i bjergene og til slentreture hen ad storbyens fortov. Diemme har således formået at give den lidt tunge og klodsede vandrestøvle high style-status som et stykke fodtøj, der ikke bare er praktisk, men som kan tilføje kant og personlighed til dit outfit.


Materialer af højeste kvalitet


Diemme anvender forskellige typer af italiensk læder med forskellige udtryk og evner. De mest anvendte typer læder hos Diemme er aqua nubuck, full grain og hair calf, der alle repræsenterer læder af fineste kvalitet.

Aqua nubuck er et stærkt og blødt materiale med et karakteristisk mat udtryk. Hvor almindelig nubuck-læder kan være sart og let få mærker efter eksempelvis regn, er aqua nubuck modstandsdygtigt over for fugtigt vejr, og med den rette behandling forbliver materialet vandtæt.

Full grain-læder er den øverste del af dyreskindet, der typisk er mellem to og fire millimeter tykt, og den yderste overflade på huden efterlades intakt før eventuel overfladefinish. Ved at bevare det naturlige hudlag kan hudens naturlige egenskaber forblive intakte og dermed sikre et stærkere og mere holdbart materiale, der modstår fugt, og som vil udvikle naturlig patina over tid.

Hair calf-læder er en af de dyreste former for læder, da håret på skindet bevares og derfor behøver en anden og mere krævende håndtering. Håret på skindet bliver bevaret ved at klippe det ned, behandle det og eventuelt farve eller påføre det forskellige mønstre eller print.


Forlæng levetiden på sko og støvler fra Diemme


Uanset hvilken type af italiensk læder dine Diemme-sko er lavet af, kan du passe godt på dem ved at behandle dem korrekt over tid og dermed forlænge levetiden. Alle Diemmes produkter er behandlet under produktionen og leveres klar til brug, men du gør klogt i at imprægnere skoene jævnligt for at bevare læderets kvalitet og evne til at afvise skidt og fugt.

Er du så uheldig at få en plet eller andet skidt på dine støvler eller sko fra Diemme, kan det for det meste klares med en fugtig klud og et tørt håndklæde til at tørre efter med. Får du en plet på sko af hair calf-læder, bør du tørre efter med en hårtørrer og bruge en skobørste i hårenes retning.


Kampen mod overproduktion


Hos Miinto arbejder vi hårdt for at bidrage til mindre overproduktion i modeindustrien, der udgør en af de helt store udfordringer i arbejdet hen imod en mere bæredygtig tøjindustri. For at sikre en mere bæredygtig tøjproduktion er det nødvendigt at modarbejde de nuværende praksisser i modeindustrien, der ikke fremmer bæredygtighed – for eksempel overproduktion.

For os er det vigtigt at give vores kunder muligheden for at vælge mere bæredygtige brands til og gøre de bæredygtige valg lettere tilgængelige, når du handler mode.

Hos Diemme arbejder man ud fra en mentalitet baseret på bæredygtighed, lokale materialer og lokal produktion. Takket være materialernes høje kvalitet samt den lokale produktions prisbelønnede eksperter og håndværkere sikres sko af høj kvalitet, der ikke skal skiftes ud foreløbigt. Diemme opsummerer det under sloganet ”Køb mindre, og køb bedre”. Derudover modarbejder Diemme overproduktion ved at gennemføre mindre produktioner ad gangen.

Diemme bruger desuden kun læder, som er biprodukt fra fødevareindustrien og anvender kun vegetabilsk latex til sålerne.


Dyk ned i Miinto store udvalg af sko og støvler fra Diemme


Hos Miinto finder du et bredt udvalg af både vandrestøvler, sneakers og loafers fra Diemme til både mænd og kvinder. Du finder blandt andet de klassiske, outdoor-inspirerede snørestøvler i italiensk læder, i naturlige farver og med matchende nedtonede snørebånd, der emmer af høj kvalitet og inspirerer til mange gode timer på bjergstierne, i skoven eller i sneen. Er du mere til pangfarver og pasteller, finder du ligeledes et udvalg af lækre loafers, støvler og sneakers med eller uden det klassiske snøresystem, der udstråler personlighed og kvalitetsbevidsthed.

Dyk ned i det alsidige udvalg, og lad dig inspirere af Diemmes lækre design i høj kvalitet, der kan blive en fast del af din garderobe i mange år fremover – uanset om du skal vandre alperne eller fjeldene tynde, eller om du vil tilføje lidt outdoor til dit hverdagsoutfit.

Ryd alle filtre

Diemme

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.