Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Diesel

Diesel er et italiensk modebrand, som primært skaber jeans og denim-inspireret modetøj til kvinder, mænd og børn. Siden de præsenterede deres første kollektion tilbage i 1978, har brandet gennemgået en rivende udvikling, og det er samtidig også steget gevaldigt i popularitet. I dag er Diesel en af de førende spillere på globalt plan, når det kommer til design af denim styles og jeans, og med en stor fanskare i ryggen af unge trendsættere og kvalitetsbevidste voksne, som har fulgt med fra day one, har brandet opnået en solid position i det internationale modebillede. Med andre ord: Diesel er populære, og derfor finder du naturligvis også mærket hos Miinto.dk Uanset om de lancerer jeans, bukser, skjorter, nederdele eller kjoler, står mænd, kvinder og børn klar til at kaste deres kærlighed over deres styles i hele verden.

Oliekrisen lagde fundamentet for Diesel og udviklingen af innovativt denim

Diesel så dagens lys tilbage i 1978, hvor den italienske designer Renzo Rosso ønskede at skabe verdens mest innovative og funktionelle denim, som både var slidstærkt, komfortabelt og moderigtigt. Det var lige midt i en verdensomspændende oliekrise, hvor diesel blev betragtet som et alternativt brændstof, og dér opstod idéen til at navngive brandet Diesel. Renzo kunne nemlig godt lide idéen om, at hans brand blev kendt som et alternativt jeans-brand i modsætning til andre fremherskende casual-wear giganter, der allerede var på markedet. Siden begyndelsen har Diesel markedsført sig selv på ”For Successful Living”, hvilket i dag er et slogan for brandets DNA. Gennem flere år som førende inden for reklame såvel som mode har Diesel manifesteret sig som en stærk spiller, der løbende udfordrer det gængse modebillede.

Diesel skaber high-end denim-styles til mænd, kvinder og børn

Diesel er specialiseret i high-end denim, og brandet er kendt for sine alsidige tøjkollektioner til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Stilen er både kendt for at mikse elementer fra rock’n’roll med fransk elegance – uden at gå på kompromis med brugen af både nyt og slidt denim, der trods alt har tilført mærket et ry for at omfavne, udfordre og provokere forskellige stilarter. Diesel blev især i begyndelsen betragtet som en alternativ spiller inden for high-end fashion, men siden da har de dog formået at skabe et demin-imperium bestående af et internationalt team af talentfulde designere. I midt 90’erne åbnede de en række flagstores i New York, Rom og London, og i 2007 underskrev Diesel et designsamarbejde med L’Oréal og lancerede i den forbindelse en række parfumer som Fuel For Life og Only The Brave. Blot ét år senere, i 2008, blev Diesel Black Gold lanceret til New York Fashion Week. Brandet er ganske enkelt i konstant udvikling og derfor også blandt verdens mest innovative brands i dag.

Find fede Diesel styles hos Miinto.dk

Diesel skaber et væld af denim styles til mænd, kvinder og børn, og uanset om du er på udkig efter denim jeans, bukser eller en skjorte, kan du finde inspiration i udvalget her på siden. Brandet er synonymt med kvalitetsjeans, og deres forskellige kreationer bærer præg af at være rå og enkle i udtrykket, men indimellem også prydet med fine, moderne detaljer. Diesel har et både råt, urbant og internationalt udtryk på lige fod med Tommy Hilfigers underbrand, Tommy Jeans, og G-Star, og de har formået at stadfæste deres navn med stringente og stilsikre kollektioner, der oser af kvalitet og godt designhåndværk. Hos Miinto.dk finder du et væld af denim styles fra det populære brand, og vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i nye Diesel styles eller items som solbriller, bælter, tasker og undertøj.

Filter

3718 resultater

Side 1 af 38

Næste

Side 1 af 38