Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Diesel

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DIESEL

Da Diesel blev grundlagt i 1978 af Renzo Rosso, var diesel en ny energikilde, der symboliserede muligheder. Et brændstof for livet til at navigere en alternativ vej gennem modeverdenen, en vej brolagt i denim. Spol frem fire årtier senere, er en ny æra begyndt hos Diesel i 2020, hvor kreativ direktør Glenn Martens formede nutiden og fremtiden for mærket. Startende fra Diesel-ikonicitet til en ny verden baseret på Denim, Pop og Street Reality.

Diesel genvinder nu sin position som det mest progressive denimmærke på planeten og redefinerer sit denimtilbud for at tilpasse sig en ny generation og skubbe kulturen fremad.

Vi har en holistisk tilgang til at designe "For Responsible Living"-produkter og sikrer, at alle stoffer, behandlinger og trim bliver holdt til ansvarlige, miljøbevidste standarder.

Vi søger at løfte kraften ved at komme sammen i den virkelige verden, idet vi betragter det som vores rolle som markedsleder at skabe og understøtte en overbevisende, karakteristisk, delbar kultur.

Diesel forstår fuldt ud nutidens børn. De vil ikke være så seje som voksne; de vil være sejere end dem på deres egen legende, viljestærke og ubekymrede måde, og forvandle det til et elsket mærke for børn. Ved at kombinere førsteklasses stoffer og en innovativ tilgang leverer hvert stykke komfort og holdbarhed, der holder til børns aktive livsstil. Diesel Kid ser verden gennem børns øjne, sætter gang i fantasien og bliver repræsentanten for en lykkelig barndom.

Ryd alle filtre

Diesel

Side 1 Af 48

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.