Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

DIESEL

Diesel er et italiensk modebrand, som primært skaber jeans og deniminspireret modetøj til kvinder, mænd og børn. Siden de præsenterede deres første kollektion tilbage i 1978, har brandet gennemgået en rivende udvikling, og det er samtidig også steget gevaldigt i popularitet. I dag er Diesel en af de førende spillere på globalt plan, når det kommer til design af denim-styles og jeans, og med en stor fanskare i ryggen af unge trendsættere og kvalitetsbevidste voksne, som har fulgt med fra day one, har brandet opnået en solid position i det internationale modebillede. Med andre ord: Diesel er populært, og derfor finder du naturligvis også mærket hos Miinto. Uanset om de lancerer jeans, bukser, skjorter, nederdele eller kjoler, står mænd, kvinder og børn klar til at kaste deres kærlighed over styles fra Diesel i hele verden.


Oliekrisen lagde fundamentet for Diesel og udviklingen af innovativt denim


Diesel så dagens lys tilbage i 1978, hvor den italienske designer Renzo Rosso ønskede at skabe verdens mest innovative og funktionelle denim, som både var slidstærkt, komfortabelt og moderigtigt. Det var lige midt i en verdensomspændende oliekrise, hvor diesel blev betragtet som et alternativt brændstof, og dér opstod idéen til at navngive brandet Diesel. Renzo kunne nemlig godt lide idéen om, at hans brand blev kendt som et alternativt jeans-brand i modsætning til andre fremherskende casual-wear giganter, der allerede var på markedet. Siden begyndelsen har Diesel markedsført sig selv på ”For Successful Living”, hvilket i dag er et slogan for brandets DNA.

Siden da har Diesel vokset sig til en gigant i modebilledet og har etableret sig som et brand, der tør at tage chancer i deres reklamer, hvor ironi og oprør med normer er en del af tilgangen til promovering af luksusbrandet. I 1995 blev Diesel det første modebrand til at lancere en onlinewebshop, hvilket var med til at øge salget og populariteten yderligere.

Gennem flere år som førende inden for reklame såvel som mode har Diesel manifesteret sig som en stærk spiller, der løbende udfordrer det gængse modebillede.


De første Diesel-jeans


Renzo Rosso designede sine første bukser som 15-årig, da en af hans kammerater fik fingrene i flere meter af materialet amerikansk denim. Rosso lånte sin mors symaskine og skabte sit første design, der var et par helt stramme jeans med ét lille problem. Der var ikke syet en stribe af stof mellem lynlås og hud, hvilket resulterede i frygten for et smertefuldt uheld, hver gang bukserne skulle lynes op. Rossos design var ikke prangende, men de visuelle ideer og ambitioner var på rette vej og skulle vise sig at blive en guldgrube.


Diesel skaber high-end denim-styles til mænd, kvinder og børn


Diesel er specialiseret i high-end denim, og brandet er kendt for sine alsidige tøjkollektioner til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Stilen er både kendt for at mikse elementer fra rock’n’roll med fransk elegance – uden at gå på kompromis med brugen af både nyt og slidt denim, der trods alt har tilført mærket et ry for at omfavne, udfordre og provokere forskellige stilarter. Diesel blev især i begyndelsen betragtet som en alternativ spiller inden for high-end fashion, men siden da har de dog formået at skabe et demin-imperium bestående af et internationalt team af talentfulde designere. I midt 90’erne åbnede de en række flagstores i New York, Rom og London, og i 2007 underskrev Diesel et designsamarbejde med L’Oréal og lancerede i den forbindelse en række parfumer som Fuel For Life og Only The Brave. Blot ét år senere, i 2008, blev Diesel Black Gold lanceret til New York Fashion Week. Brandet er ganske enkelt i konstant udvikling og derfor også blandt verdens mest innovative brands i dag.


Diesel tager ansvar i særlig bæredygtighedsstrategi


Diesel forsøger at tage deres andel af ansvaret i modeindustriens bæredygtighedskamp ved at stræbe efter en firedelt bæredygtighedsstrategi. En af delene i denne strategi tager udgangspunkt i det Diesel var skabt til, nemlig at være alternativet.

Fra oprindeligt at stræbe efter at være alternativet til luksus og de femlommede jeans stræber Diesel nu også efter at være alternativet til den destruktive praksis, der er en del af modeindustrien. Det forsøger Diesel at opnå ved at finde på innovative metoder til at skabe en cirkulær forretning og ved at have en målsætning om at tilbyde kunder et brand og produkter, der er skabt til ”responsible living”. Blandt andet ved nøje at udvælge materialer, der er økologiske eller genanvendte, forsøger Diesel at efterleve dette mål.

Diesel forsøger yderligere at leve op til deres alternative tilgang ved at udvikle alternative processer. De er kendt for deres ”washes” af jeans, der giver dem det helt rigtige slidte look, men vask og brug af kemikalier til at skabe Diesels velkendte ”washes” går ikke hånd i hånd med en bæredygtig målsætning. Derfor arbejdes der hos Diesel på at opfinde og udvikle alternative metoder og behandlinger af jeans til at opnå det velkendte look.


Et brand for rebeller


Historien om Diesel er også historien om at gå imod strømmen, og det forsætter de med den dag i dag. Diesel er kendt for at gå sine egne veje og lader sig ikke diktere af tidens trends og strømninger. Designet er i stedet et resultat af designernes individuelle kreativitet og smag, og designteamet består af multinationale folk, der rejser verden rundt op til fire gange om året for at søge inspiration. Diesels reklamekampagner bidrager til denne rebelske tilgang til mode ved sjældent at markedsføre produkterne direkte, men de er som regel med til at bygge og forstærke brandets budskaber gennem sort humor og ironi.


Find fede Diesel-styles hos Miinto


Diesel skaber et væld af denim styles til mænd, kvinder og børn, og uanset om du er på udkig efter denim jeans, bukser eller en skjorte, kan du finde inspiration i udvalget her på siden. Brandet er synonymt med kvalitetsjeans, og deres forskellige kreationer bærer præg af at være rå og enkle i udtrykket, men indimellem også prydet med fine, moderne detaljer. Diesel har et både råt, urbant og internationalt udtryk på lige fod med Tommy Hilfigers underbrand, Tommy Jeans, og G-Star, og de har formået at stadfæste deres navn med stringente og stilsikre kollektioner, der oser af kvalitet og godt designhåndværk.

Diesel har over 5.000 forhandlere over hele verden og over 400 monobrand-butikker, hvoraf 37 ligger i USA. Fra 1978 og frem til 2012 har Diesel skabt og produceret mere end 2.000 forskellige ”washes” af jeans. ”Washes”, der er en vigtig del af Diesels DNA og kendetegn, er med til at give det eftertragtede slidte look i denimmaterialet.

Hos Miinto finder du et væld af denim-styles fra det populære brand, og vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i nye Diesel-styles eller items som solbriller, bælter, tasker og undertøj.

Ryd alle filtre

Diesel

Side 1 Af 38

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.