GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK
Forside Brands DKNY

DKNY (27)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

27 Produkter fundet

DKNY

DKNY er en amerikansk producent af modetøj, sko, ure og tasker, som er lanceret af den kreative og succesrige designer Donna Karan. Derfor er DKNY også et akronym for Donna Karan New York, idet Donna Karan ønsker at portrættere livet i den pulserende storby New York.

DKNY præsenterede den første kollektion for offentligheden i 1989, men først i slutningen af 1990´erne lancerede brandet konceptbutikker i storbyer såsom New York og London. Siden starten har DKNY dog formået at skabe et stærk brand, som er synonym med eksklusivt modetøj, sko, tasker og accessories, hvilket fremhæves af produkternes prisleje.

Derfor er DKNY et eftertragtet brand i hele verden, hvor modeelskere kollektion efter kollektion betages af det lækre produktsortiment, som DKNY formår at lancere. Produktsortimentet er som oftest udført med et elegant og eksklusivt look, som er beriget med mangfoldige farvekombinationer, unikke print og brandets karakteristiske logo.

Derfor er dametøj, sko, tasker og accessories fra DKNY kendetegnet ved moderigtigt og elegant design, som på bedste vis formår at inkorporere kulturen og charmen ved New York, samtidig med at produktsortimentet er udført i en kvalitet, som er blandt modebranchens bedste.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands