Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DKNY

DKNY er en amerikansk producent af modetøj, sko, ure og tasker, som er lanceret af den kreative og succesrige designer Donna Karan. Derfor er DKNY også et akronym for Donna Karan New York, idet Donna Karan ønsker at portrættere livet i den pulserende storby New York.

DKNY præsenterede den første kollektion for offentligheden i 1989, men først i slutningen af 1990´erne lancerede brandet konceptbutikker i storbyer såsom New York og London. Siden starten har DKNY dog formået at skabe et stærk brand, som er synonym med eksklusivt modetøj, sko, tasker og accessories, hvilket fremhæves af produkternes prisleje.

Derfor er DKNY et eftertragtet brand i hele verden, hvor modeelskere kollektion efter kollektion betages af det lækre produktsortiment, som DKNY formår at lancere. Produktsortimentet er som oftest udført med et elegant og eksklusivt look, som er beriget med mangfoldige farvekombinationer, unikke print og brandets karakteristiske logo.

Derfor er dametøj, sko, tasker og accessories fra DKNY kendetegnet ved moderigtigt og elegant design, som på bedste vis formår at inkorporere kulturen og charmen ved New York, samtidig med at produktsortimentet er udført i en kvalitet, som er blandt modebranchens bedste.

Ryd alle filtre

DKNY

Side 1 Af 4