Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Dockers

Dockers er en amerikansk producent af khaki-jeans, som så dagens lys i 1986, hvor Levi Strauss & Co. valgte at rette fokus mod produktionen af khaki-jeans – i stedet for kun at fokusere på denim-inspireret modetøj. Dette skift betød, at Dockers var den første producent af modetøj, som satte fokus på Khaki-jeans, som tilbage i 1846 var en del af uniformen hos britiske soldater i det britiske imperiums juvel, Indien.

Siden starten har Dockers skabt et stort behov for khaki-jeans, og brandet har siden sin indtræden på det europæiske marked i 1993 været den førende producent af khaki-jeans i Europa. Brandets store succes skyldes, at Dockers har formået at designe bukser, som på bedste vis inkorporerer de nyeste modetrends, samtidig med at de er komfortable og behagelige såvel som beriget med en fremragende pasform.

Derudover er Dockers garant for et stort udvalg af khaki-jeans, hvorfor brandet har et mangfoldigt produktsortiment af khaki-jeans i alskens farver og design – både til mænd og kvinder. Dockers byder dog på mere end lækre og moderigtige khaki-jeans, idet brandet også er karakteriseret ved moderigtigt dame- og herretøj såsom skjorter, sko, bælter, huer og t-shirts.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.