Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Dockers

Dockers er en amerikansk producent af khaki-jeans, som så dagens lys i 1986, hvor Levi Strauss & Co. valgte at rette fokus mod produktionen af khaki-jeans – i stedet for kun at fokusere på denim-inspireret modetøj. Dette skift betød, at Dockers var den første producent af modetøj, som satte fokus på Khaki-jeans, som tilbage i 1846 var en del af uniformen hos britiske soldater i det britiske imperiums juvel, Indien.

Siden starten har Dockers skabt et stort behov for khaki-jeans, og brandet har siden sin indtræden på det europæiske marked i 1993 været den førende producent af khaki-jeans i Europa. Brandets store succes skyldes, at Dockers har formået at designe bukser, som på bedste vis inkorporerer de nyeste modetrends, samtidig med at de er komfortable og behagelige såvel som beriget med en fremragende pasform.

Derudover er Dockers garant for et stort udvalg af khaki-jeans, hvorfor brandet har et mangfoldigt produktsortiment af khaki-jeans i alskens farver og design – både til mænd og kvinder. Dockers byder dog på mere end lækre og moderigtige khaki-jeans, idet brandet også er karakteriseret ved moderigtigt dame- og herretøj såsom skjorter, sko, bælter, huer og t-shirts. 

Filter

78 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1