Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Dolce & Gabbana (504)

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana er et italiensk brand, der er skabt af de kreative designere Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De italienske designere kombinerede deres kreative impulser på modemessen i Milano i 1985, og et år senere kom brandets første kollektion på gaden. I starten fokuserede Dolce&Gabbana på modetøj til fashionistaer, men i starten af 1990´erne lancerede brandet den første kollektion af modetøj til mænd.

Siden er succesen kun taget til, og Dolce&Gabbana er et meget populært brand over store dele af Europa – i Danmark ses modetøj og accessories fra Dolce&Gabbana ofte på fashionistaer og trendsættere. Dolce&Gabbana er primært karakteriseret ved high-end modetøj, men brandet er også synonym med produktlinjen D&G, som er kendetegnet ved et casual og trendy look.

D&G er inspireret af de nyeste impulser i modebranchen såvel som de dominerende trends inden for et væld af subkulturer – D&G nyder stor popularitet hos modeelskere med en forkærlighed for modetøj med et tidssvarende, funky og casual look. Derudover er Dolce&Gabbana karakteriseret ved et stort udvalg af accessories, ure, tasker og parfumer, som har en fantastisk evne til at tilføre enhver stil et unikt touch.

Dolce&Gabbana er, med andre ord, et populært livsstilsbrand, der formår at levere unikt design og lækre produkter sæson efter sæson. Dolce&Gabbana appellerer til mænd og kvinder, der nægter at gå på kompromis med kvalitet såvel som design. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

504 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands