Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Dolce & Gabbana

Når vi taler om vaskeægte italiensk design, kommer vi ikke uden om Dolce & Gabbana, som du finder et stort udvalg fra her på siden. Det italienske modebrand har været en del af den internationale modescene i mange år, og i dag tilbyder de alt fra jakker, bukser og bluser til punge og tasker – hvis vi blot skal nævne et lille udpluk af det flotte og omfattende sortiment.

Særligt for brandet er deres tilgang til æstetik og detaljer. For selvom Dolce & Gabbana leger med farver, print og materialer, finder du stadigvæk de klassiske design og snit i langt de fleste af deres styles. Det gælder både for mænd, kvinder og børn, der gerne vil klædes på med italienske delikatesser, der bliver til favoritter i klædeskabet.

Italiensk modehus siden 1985

Dolce & Gabbana er et italiensk brand, der er skabt af de kreative designere Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De italienske designere kombinerede deres kreative impulser på modemessen i Milano i 1985, og et år senere kom brandets første kollektion på gaden. I starten fokuserede Dolce & Gabbana på modetøj til fashionistaer, men i starten af 1990’erne lancerede brandet den første kollektion af modetøj til mænd. ??Siden er succesen kun taget til, og Dolce & Gabbana er et meget populært brand over store dele af Europa – i Danmark ses modetøj og accessories fra Dolce & Gabbana ofte på fashionistaer og trendsættere. Dolce & Gabbana er primært karakteriseret ved high-end modetøj, men brandet er også synonym med produktlinjen D&G, som er kendetegnet ved et casual og trendy look til den almene modeelsker. 

Inspirationen gemmer sig i subkulturer og nutidens trends?D&G er inspireret af de nyeste impulser i modebranchen såvel som de dominerende trends inden for et væld af subkulturer – D&G nyder stor popularitet hos modeelskere med en forkærlighed for modetøj med et tidssvarende, funky og casual look.

Derudover er Dolce & Gabbana karakteriseret ved et stort udvalg af accessories, ure, tasker og parfumer, som har en fantastisk evne til at tilføre enhver stil et unikt og eksklusivt touch. Dolce & Gabbana er med andre ord et populært livsstilsbrand, der formår at levere unikt design og lækre produkter sæson efter sæson. Dolce & Gabbana appellerer til mænd og kvinder, der nægter at gå på kompromis med kvalitet såvel som design. 

Find favoritter før de andre

Når du går på jagt efter dine favoritstyles her på siden, kommer vi ikke udenom, at du nok bliver forelsket en gang eller to. For det er svært at gå på jagt mellem de fine snit og tekstiler af høj kvalitet uden at forsvinde helt væk i drømmene. Heldigvis har vi sørget for de bedste priser på markedet, hvilket også gør sig gældende for andre italienske klassikere som Versace og Fendi, der deler den italienske forståelse for mode med Dolce & Gabbana.

Du kan være helt sikker på, at du får kvalitet, design og det helt rette materialevalg, når du køber ind til garderoben fra Dolce & Gabbana. Vi har samtidig gjort det nemt for dig at bestille det hele direkte hjem til døren. Du slipper for at springe fra butik til butik og kan i stedet udvælge det hele nøje her på siden. Vi sørger selvfølgelig for at sende hele din bestilling til dig trygt og sikkert, så du bare skal glæde dig til at få en bid af ét af Italiens største modehuse i garderoben.

Filter

8563 resultater

Side 1 af 86

Næste

Side 1 af 86