Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Dolce & Gabbana (960)

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana er et italiensk brand, der er skabt af de kreative designere Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De italienske designere kombinerede deres kreative impulser på modemessen i Milano i 1985, og et år senere kom brandets første kollektion på gaden. I starten fokuserede Dolce&Gabbana på modetøj til fashionistaer, men i starten af 1990´erne lancerede brandet den første kollektion af modetøj til mænd.

Siden er succesen kun taget til, og Dolce&Gabbana er et meget populært brand over store dele af Europa – i Danmark ses modetøj og accessories fra Dolce&Gabbana ofte på fashionistaer og trendsættere. Dolce&Gabbana er primært karakteriseret ved high-end modetøj, men brandet er også synonym med produktlinjen D&G, som er kendetegnet ved et casual og trendy look.

D&G er inspireret af de nyeste impulser i modebranchen såvel som de dominerende trends inden for et væld af subkulturer – D&G nyder stor popularitet hos modeelskere med en forkærlighed for modetøj med et tidssvarende, funky og casual look. Derudover er Dolce&Gabbana karakteriseret ved et stort udvalg af accessories, ure, tasker og parfumer, som har en fantastisk evne til at tilføre enhver stil et unikt touch.

Dolce&Gabbana er, med andre ord, et populært livsstilsbrand, der formår at levere unikt design og lækre produkter sæson efter sæson. Dolce&Gabbana appellerer til mænd og kvinder, der nægter at gå på kompromis med kvalitet såvel som design. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

960 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands