Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DOLCE & GABBANA

Når vi taler om vaskeægte italiensk design, kommer vi ikke uden om Dolce & Gabbana, som du finder et stort udvalg fra her på siden. Det italienske modebrand har været en del af den internationale modescene i mange år, og i dag tilbyder de alt fra jakker, bukser og bluser til punge og tasker, hvis vi blot skal nævne et lille udpluk af det flotte og omfattende sortiment.

Særligt for brandet er deres tilgang til æstetik og detaljer. For selvom Dolce & Gabbana leger med farver, print og materialer, finder du stadigvæk de klassiske design og snit i langt de fleste af deres styles. Det gælder både for mænd, kvinder og børn, der gerne vil klædes på med italienske delikatesser, der bliver til favoritter i klædeskabet.

Du skal have nem adgang til alle favoritterne fra det populære modehus. Derfor finder du et stort udvalg af alt fra klassikere til de mere legende designs og fra en masse forskellige kollektioner. Vi sørger for gode priser og et stort udvalg, så du altid kan regne med af finde de nyeste og lækreste styles fra Dolce & Gabbana hos Miinto.


Italiensk modehus siden 1985


Dolce & Gabbana er et italiensk brand, der er skabt af de kreative designere Domenico Dolce og Stefano Gabbana. De italienske designere kombinerede deres kreative impulser på modemessen i Milano i 1985, og et år senere kom brandets første kollektion på gaden. I starten fokuserede Dolce & Gabbana på modetøj til fashionistaer, men i starten af 1990’erne lancerede brandet den første kollektion af modetøj til mænd. Siden er succesen kun taget til, og Dolce & Gabbana er et meget populært brand over store dele af Europa – i Danmark ses modetøj og accessories fra Dolce & Gabbana ofte på fashionistaer og trendsættere. Dolce & Gabbana er primært karakteriseret ved high end modetøj, men brandet er også synonym med produktlinjen D&G, som er kendetegnet ved et casual og trendy look til den almene modeelsker.

Inspirationen gemmer sig i subkulturer og nutidens trends. D&G er inspireret af de nyeste impulser i modebranchen såvel som de dominerende trends inden for et væld af subkulturer – D&G nyder stor popularitet hos modeelskere med en forkærlighed for modetøj med et tidssvarende, funky og casual look.

Derudover er Dolce & Gabbana karakteriseret ved et stort udvalg af accessories, ure, tasker og parfumer, som har en fantastisk evne til at tilføre enhver stil et unikt og eksklusivt touch. Dolce & Gabbana er med andre ord et populært livsstilsbrand, der formår at levere unikt design og lækre produkter sæson efter sæson. Dolce & Gabbana appellerer til mænd og kvinder, der nægter at gå på kompromis med kvalitet såvel som design.


Shop alt det, du har brug for i garderoben


Gennem mange år har Dolce & Gabbana designet stilfulde kollektioner med eksklusive materialer og velovervejede designs. Stilen har kant og karakter, og det har vi selvfølgelig samlet i vores sortiment her på siden.

Du kan finde alt, hvad du elsker at have i garderoben. Find alt fra de smukkeste kjoler til en aften ude eller en elegant jakke til key items, du kan bruge til hverdag, og de velkendte accessories, som D&G også er kendt for. Til mænd finder du skræddersyede jakkesæt, bukser, bælter og meget andet, der giver rig mulighed for at fylde garderoben op med tøj og tilbehør fra et af de mest anerkendte brands verden over.

Sortimentet byder også på neutrale nuancer, sorte silhuetter og masser af pang. De leger nemlig med mønstre, farver og print, der giver dig unikke styles på deres helt egen måde. Tendensen er ofte legende og mikser sjove detaljer med seriøs mode, hvilket skaber den perfekte balance, hvor de store catwalks møder hverdagen.


Fantastiske smykker og tasker fra Dolce & Gabbana


Tøj, tasker og andre former for tilbehør er nødvendigt i garderoben. Men mindst ligeså vigtige er de elegante smykker, som kan løfte ethvert outfit og give dig lidt præcis den stil, du elsker. Dolce & Gabbana har virkelig forstået, hvad det betyder at designe eksklusive smykker. Her får du masser af volumen og detaljer.

Du kan eksempelvis finde en flot halskæde, der passer godt til den sorte kjole og et par stiletter, eller du kan finde hverdagssmykker, som er helt ideelle sammen med et enkle hverdagslook. På den måde kan du samle en garderobe af tidløse styles og lade smykkerne bane vejen for din personlige stil og karakter.

Også tasker er noget, som Dolce & Gabbana er mestre til. Det gælder både for mænd og kvinder, og her finder du alt fra den helt lille håndtaske til rejsetaskerne. Materialerne er helt i top, og der bliver altid brugt ægte kernelæder, ruskind af højeste kvalitet og produktionsteknikker, der er med til at give dig slidstærke tasker, der holder i mange år.

Taskerne kommer selvfølgelig med de samme tendenser, som gør sig gældende for D&Gs kollektioner. Her finder du enkle klassikere og de mere legende designs, så du kan finde noget, der passer til dig. Vælg eksempelvis en håndtaske med monogram på til hverdagen eller en lille taske til de festlige aftener, som ligesom smykkerne kan være med til at løfte dit outfit.


Find favoritter før de andre


Når du går på jagt efter dine favoritstyles her på siden, kommer vi ikke udenom, at du nok bliver forelsket en gang eller to. For det er svært at gå på jagt mellem de fine snit og tekstiler af høj kvalitet uden at forsvinde helt væk i drømmene.Vi er vilde med Dolce & Gabbana hos Miinto, for her har kreativiteten fået frit løb, og du finder designs, som er unikke og ikke dukker op andre steder. Hver enkelt item er et sandt statement, og det emmer af luksus og eksklusivitet.

Heldigvis har vi sørget for de bedste priser på markedet, hvilket også gør sig gældende for andre italienske klassikere som Versace og Fendi, der deler den italienske forståelse for mode med Dolce & Gabbana.

Ryd alle filtre

Dolce & Gabbana

Side 1 Af 125