Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Dsquared2

Dsquared2 er kendt for kollektion efter kollektion at få fashionistaer verden over til at tabe underkæben, når de fortrylles af de farvestrålende og eksklusive designs. Brandet blev grundlagt i 1994 af de canadiske tvillingebrødre Dean og Dan Caten og har hovedkvarter i Milano aka verdens modemekka. De enæggede tvillinger er yngst i en søskendeflok på ni. Allerede i en tidlig alder stod det klart, at de havde et åbenlyst talent inden for den kreative branche. I dag er det mere synligt end nogensinde takket være strømmen af nye kollektioner, der stråler af attitude og energi. Den dynamiske duo følges ad i tykt og tyndt, så der er garanti for dobbelt op på kreativiteten. Der er pondus og international kant over designstilen. Gutternes opvækst i Canada, studietid i New York, bopæl i London og arbejdsplads i Milano vækker opsigt, idet den globale profil smitter af på designstilen, der kan beskrives som sporty og eklektisk på samme tid. Deres italienske ophav fra faderens side gav dem i sin tid et netværk ind i modebranchens forjættede land og siden da har de imponeret verden med modestyles dybt forankret i italiensk premium-kvalitet.

Sofistikeret. Sexet. Provokerende

Dean og Dan Caten har en unik evne til at sammensmelte italiensk luksus og håndværk med canadisk humor og ikonografi og få det hele til at gå op i en højere enhed. Alle kollektioner fra Dsquared2 emmer af kreativitet, og stilen er sexet, sofistikeret, provokerende og har altid masser af rå detaljer og kant. Det ses tydeligt, at brødrene har erfaring fra Diesel i de mange casual stilarter, som i dag også er kendetegnende for Dsquared2. Samtidig er festtøj også en del af mærket ligeså vel som haute couture. Også her har tvillingerne erfaring – ikke mindst fra Versace, hvor de høstede stor anerkendelse for deres troskab mod mærkets værdier samtidig med, at de evnede at tilføje avantgarde elementer. Dsquared2 er især kendt for at være helt eminente til at arbejde med denim, og derfor finder du også masser af denim styles fra brandet. Og det er altså ikke kun jeans! Du finder også denim kjoler, jakker, nederdele og skjorter. De mestrer ganske enkelt tøj til alle livets situationer, så vælg dit look til den røde løber, eller til hverdag. Mangler du denim, er Dsquared2 ganske enkelt brandet!

Køb Dsquared2 online hos Miinto

Vi har et stort udvalg af tøj og accessories fra Dsquared2 til både mænd og kvinder. Du finder masser af lækkert denim, som brandet er så kendt for. Mangler du en kjole, er den også at finde på Miintos store platform af lokale modebutikker. Dsquared2 har fingeren på modepulsen takket være tilstedeværelsen globalt og placering af scouts i de store metropoler. Samtidig lægger mærket et ekstra ikonisk lag på kollektionerne, så ingen er i tvivl om signaturen. De færdes opmærksomt og nysgerrigt i jetsetkulturen og derfor får du altid det sidste nye fra modebranchen. Det hele er som altid pakket ind i italiensk luksus – det gælder både materialer, finish og skrædderhåndværk. Hvad end dit hjerte begærer fra Dsquared2, er det kun et par klik væk.

Filter

8109 resultater

Side 1 af 82

Næste

Side 1 af 82