Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DSQUARED2

Hvis du er til eksklusivitet, rå denim og farvespil, er Dsquared2 lige noget for dig. Det er ingen hemmelighed, at du her finder et italiensk modehus, der har fingeren på pulsen, samtidig med at det formår at være helt unikt i sit udtryk. Siden 1994 har verden været beriget med modehusets luksuriøse design, og i dag er det højt elsket over hele verden.

Hos Miinto mener vi, at det skal være nemt for dig at shoppe løs blandt eksklusive og klassiske brands. Derfor har vi også sørget for et stort udvalg af styles fra Dsquared2, så du kan finde lige det, du er på jagt efter. Det gælder både for denim, T-shirts og flotte accessories. Vi sender det hele hjem til dig hurtigst muligt, og du kan købe det hele på ét og samme sted.


Historien om Dsquared2


Dsquared2 er kendt for kollektion efter kollektion at få fashionistaer verden over til at tabe underkæben, når de fortrylles af de farvestrålende og eksklusive design. Brandet blev grundlagt i 1994 af de canadiske tvillingebrødre Dean og Dan Caten og har hovedkvarter i Milano, aka verdens modemekka. De enæggede tvillinger er yngst i en søskendeflok på ni. Allerede i en tidlig alder stod det klart, at de havde et åbenlyst talent inden for den kreative branche.

I dag er talentet mere synligt end nogensinde takket være strømmen af nye kollektioner, der stråler af attitude og energi. Den dynamiske duo følges ad i tykt og tyndt, så der er garanti for dobbelt op på kreativitet. Der er pondus og international kant over designstilen. Gutternes opvækst i Canada, studietid i New York, bopæl i London og arbejdsplads i Milano vækker opsigt, idet den globale profil smitter af på designstilen, der kan beskrives som sporty og eklektisk på samme tid. Deres italienske ophav fra faderens side gav dem i sin tid et netværk ind i modebranchens forjættede land, og siden da har de imponeret verden med modestyles dybt forankret i italiensk premium-kvalitet.


Dsquared2 samler alle om stilen


Dqsuared2 har skabt et væld af kollektioner med henblik på at bevare deres DNA hele vejen igennem. De forener gamle traditioner og den nyeste mode i kollektioner til både mænd og kvinder, og du kan sammensætte dine favoritter på mange forskellige måder.

Netop kollektionerne til både mænd og kvinder er et træk hos det italienske brand. De skaber inkluderende kollektioner, hvor det er muligt at blande styles på kryds og på tværs, og hvor der er plads til at være lige præcis den, du er. De giver plads til leg og kreativitet, så du kan skabe en unik garderobe med plads til både klassikere og haute couture.


Sofistikeret. Sexet. Provokerende


Dean og Dan Caten har en unik evne til at sammensmelte italiensk luksus og håndværk med canadisk humor og ikonografi og få det hele til at gå op i en højere enhed. Alle kollektioner fra Dsquared2 emmer af kreativitet, og stilen er sexet, sofistikeret, provokerende og har altid masser af rå detaljer og kant. Det ses tydeligt, at brødrene har erfaring fra Diesel i de mange casual stilarter, som i dag også er kendetegnende for Dsquared2.

Dsquared2 læner sig op ad det enkle, men farver og mønstre får lov til at leve. Derfor byder kollektionerne på tidløse klassikere og ekstravagante key items, der leger med skæve kombinationer og unikke materialesammensætninger. Til sammen giver det dig et bredt sortiment, der emmer af stil og storhed.

Samtidig er festtøj også en del af brandets kollektioner lige så vel som haute couture. Også her har tvillingerne erfaring – ikke mindst fra Versace, hvor de høstede stor anerkendelse for deres troskab mod mærkets værdier, samtidig med at de evnede at tilføje avantgarde-elementer.


Denim som signatur


Dsquared2 er især kendt for at være helt eminent til at arbejde med denim, og derfor finder du også masser af denim-styles fra brandet. Brandets kærlighed til denim har vist sig igennem alle kollektioner, hvor de værner om de rå look med kvaliteten helt i top. På den måde kan du få denim ind i garderoben og være helt sikker på, at det holder i mange år.

Det gælder ikke kun de klassiske jeans. Du finder også denimkjoler, -jakker, -nederdele og -skjorter. I hver enkelt style er der tænkt over pasform og udtryk, så alle design adskiller sig fra hinanden og skaber deres eget unikke udtryk. Brandet mestrer ganske enkelt tøj til alle livets situationer, så vælg dit look til den røde løber eller til hverdag. Mangler du denim, er Dsquared2 ganske enkelt brandet.


Køb Dsquared2 online hos Miinto


Hos Miinto har vi et stort udvalg af tøj og accessories fra Dsquared2 til både mænd og kvinder. Du finder masser af lækker denim, som brandet er så kendt for. Mangler du en kjole, er den også at finde på Miintos store platform af lokale modebutikker. Dsquared2 har fingeren på modepulsen takket være den globale tilstedeværelse og placering af scouts i de store metropoler. Samtidig lægger mærket et ekstra ikonisk lag på kollektionerne, så ingen er i tvivl om signaturen. De færdes opmærksomt og nysgerrigt i jetsetkulturen og derfor får du altid det sidste nye fra modebranchen.

Vi har sørget for, at du finder alle dine favoritter fra Dsquared2 hos Miinto. Hvad end du er til haute couture, jeans eller noget helt tredje, har vi det selvfølgelig til dig. Det hele er som altid pakket ind i italiensk luksus – det gælder både materialer, finish og skrædderhåndværk. Hvad end dit hjerte begærer fra Dsquared2, er det kun et par klik væk.

Ryd alle filtre

Dsquared2

Side 1 Af 115