Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ED HARDY

Ed Hardy er et amerikansk brand, som er baseret på tattoo-kunst fra den kendte tatovør Don Ed Hardy. Brandet Ed Hardy blev en realitet, da Ku USA Inc. vandt rettighederne til at producere modetøj med navnet Ed Hardy. I dag er det Christian Audigier, som ejer rettighederne til brandet, og den famøse designer har gjort brandet mere populært.

Ed Hardy blev lanceret i 2002, og brandet er synonym med casual streetwear til store såvel som små. Med andre ord – Ed Hardy er garant for et stort og mangfoldigt udvalg af casual modetøj til mænd, kvinder og børn, og produktsortimentet består af jeans, t-shirts, hættetrøjer, jakker og et stort udvalg af accessories såsom caps og tørklæder.

Fra en designmæssig vinkel er Ed Hardy karakteriset ved modetøj med en masse farvestrålende motiver og print, som tager udgangspunkt i kunst fra Don Ed Hardy. Derudover er brandets dame- og herretøj beriget med en masse spændende detaljer, som tilfører brandet et unikt og eksklusivt look.

Ed Hardy er et populært brand i store dele af verden, og Danmark er ingen undtagelse. Derudover er Ed Hardy et brand med et stort antal konceptbutikker, som er åbnet på fashionable adresser i Los Angeles, New York, Dubai og Johannesburg.

Ryd alle filtre

Ed Hardy

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.