Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Ellesse

Er du på udkig efter sporty og afslappet tøj, som samtidig får folk til at vende sig om på gaden efter dig? Så er der ingen tvivl om, at tøjet fra Ellesse er noget for dig. Brandet formår gang på gang at forene tøj, der er til at holde ud at have på, med det faktum, at det oser af modebevidsthed. Det må da være den ultimative kombination. Hvem har ikke lyst til at gå i sportstøj hele dagen og samtidig se cool ud? Hverken komforten eller looket er der en finger at sætte på. Derfor har vi samlet et stort udvalg af tøj og accessories til både mænd og kvinder fra Ellesse til dig.

Ellesse er lig med sporty og cool

Ellesse er et italiensk sportsmærke, der i grundlæggelsen i 1959 havde det mål at blive det fedeste og mest kvalitetsrige sportsmærke. Det må siges at være blevet efterlevet her flere årtier efter. Grundlæggeren af mærket, Leonardo Servadio, ønskede at designe sit eget sportstøj, som brød grænserne for, hvad der blev anset som mode og sport. Disse to kategorier har nemlig ikke altid hængt sammen.

Servadio gjorde sig især bemærket som designer, da Ellesse satte nye standarder for, hvordan man kunne klæde sig i sportsverdenen. Hos Ellesse er sportstøj ikke bare sportstøj – streetstyle er lige så stor en del af hele brandets essens.

Med Ellesse som en af de førende brands på området hænger mode og sport nu utrætteligt sammen. Derfor ser man i dag de helt store sportsstjerner med tøj fra blandt andet Ellesse. For hvem siger, at man ikke lige så godt kan se cool ud, hvis man skal yde sit absolut bedste i en sportspræstation? Det betyder dog ikke, at Ellesse udelukker nogen – tøjet er nemlig for alle. Uanset om det er en fed hoodie, nogle cool sneakers eller en T-shirt, du er på udkig efter, er Ellesse helt sikkert det rette valg for dig. Ingen skal snydes for høj komfort og kvalitet.

God kvalitet og fedt design

Der er mange fede ting ved Ellesse, og mange af dem er allerede ridset op – men der findes mange flere. Brandet har nemlig også fingeren på pulsen, hvad angår design og kvalitet. Det betyder, at køber du tøj fra Ellesse, investerer du ikke bare i en fed jakke eller en fin beanie. Du investerer også i solid kvalitet og et design, som holder år efter år. Her taler vi ikke bare slidstærke materialer, men også et design, du ikke bliver træt af efter én sæson.

Ellesses logo er en væsentlig del af designet i alle styles og et kendetegn for brandet. Er du dog ikke interesseret i, at logoet skal tage for meget opmærksomhed, vælger du blot en style, hvor logoet er mere diskret. Vi kan ikke sige det nok – Ellesse udelukker ingen. Skab et komplet look med Ellesse fra top til tå eller vælg en enkelt style. Det er helt op til dig.

Her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde dine favoritter fra Ellesse. Vi har nemlig samlet alle de styles, vi har fra brandet, her. Gå endelig på opdagelse, og lad dig inspirere af det fede, sporty tøj og accessories.

Filter

578 resultater

  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6

Næste
  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6