Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ELLESSE

Er du på udkig efter sporty og afslappet tøj, som samtidig får folk til at vende sig om på gaden efter dig? Så er der ingen tvivl om, at tøjet fra Ellesse er noget for dig. Brandet formår gang på gang at forene tøj, der er til at holde ud at have på, med det faktum, at det oser af modebevidsthed. Det må da være den ultimative kombination. Hvem har ikke lyst til at gå i sportstøj hele dagen og samtidig se cool ud? Hverken komforten eller looket er der en finger at sætte på. Derfor har vi samlet et stort udvalg af tøj og accessories til både mænd og kvinder fra Ellesse til dig.

Tag et kig på sortimentet lige her på siden, men pas på – det kan godt blive svært at udvælge de items, der skal fyldes ind i klædeskabet.


Ellesse er lig med sporty og cool


Ellesse er et italiensk sportsmærke, der i grundlæggelsen i 1959 havde det mål at blive det fedeste og mest kvalitetsrige sportsmærke. Det må siges at være blevet efterlevet her flere årtier efter. Grundlæggeren af mærket, Leonardo Servadio, ønskede at designe sit eget sportstøj, som brød grænserne for, hvad der blev anset som mode og sport. Disse to kategorier har nemlig ikke altid hængt sammen.

Servadio gjorde sig især bemærket som designer, da Ellesse satte nye standarder for, hvordan man kunne klæde sig i sportsverdenen. Hos Ellesse er sportstøj ikke bare sportstøj – streetstyle er lige så stor en del af hele brandets essens. Netop derfor finder du så mange spændende, alsidige produkter i deres udvalg, som i dén grad giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil.

Med Ellesse som en af de førende brands på området hænger mode og sport nu utrætteligt sammen. Derfor ser man i dag de helt store sportsstjerner med tøj fra blandt andet Ellesse. For hvem siger, at man ikke lige så godt kan se cool ud, hvis man skal yde sit absolut bedste i en sportspræstation? Det betyder dog ikke, at Ellesse udelukker nogen – tøjet er nemlig for alle. Uanset om det er en fed hoodie, nogle cool sneakers eller en T-shirt, du er på udkig efter, er Ellesse helt sikkert det rette valg for dig. Ingen skal snydes for høj komfort og kvalitet.


Sporty party eller partly sporty?


Er du på udkig efter gennemført sportstøj i høj kvalitet, kan du naturligvis finde det i udvalget fra italienske Ellesse. Der er masser af lækre produkter, der er skabt til, at du skal kunne yde dit bedste i det – hvad end det sker i træningscentret, på skipisten, i dansestudiet eller på fodboldbanen.

Kort sagt finder du alt til sport hos Ellesse, og her er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Du kan altså være sikker på at få komfortabelt, holdbart sportstøj, der bidrager til, at du kan gøre det endnu bedre. Samtidig er der altid et stort fokus på design, så du kan se godt ud, når du udfolder dig.

Foruden det store udvalg af decideret sportstøj, finder du som nævnt et stort sortiment af sportsinspireret mode hos Ellesse. Her kan du finde alverdens lækre sager til både hverdag og festlige begivenheder. Kan du godt lidt et sporty look, er netop dette brand altså det helt rette for dig.

I sortimentet finder du blandt andet masser af cool streetwear. Brug enkelte items sammen med din eksisterende garderobe for at tilføje et casual, sporty touch, eller gå all in på dit street-look med Ellesse fra top til tå. Der er masser af muligheder, og brandets produkter blender nemt ind i hverdagsgarderoben, så du kan gøre dem til dine egne.

Til festen kan du blandt andet finde lækre nederdele og kjoler fra Ellesse, som kan styles på mange forskellige måder. Så behøver du ikke gå på kompromis med din sportsglade side, selvom du skal til fest. Kombiner for eksempel en sporty mini dress med høje sko og chunky smykker. Dermed får du et sassy, sporty og festligt look.


God kvalitet og fedt design


Der er mange fede ting ved Ellesse, og mange af dem er allerede ridset op – men der findes mange flere. Brandet har nemlig også fingeren på pulsen, hvad angår design og kvalitet. Det betyder, at køber du tøj fra Ellesse, investerer du ikke bare i en fed jakke eller en fin beanie. Du investerer også i solid kvalitet og et design, som holder år efter år. Her taler vi ikke bare slidstærke materialer, men også et design, du ikke bliver træt af efter én sæson.

Ellesses logo er en væsentlig del af designet i alle styles og et kendetegn for brandet. Er du dog ikke interesseret i, at logoet skal tage for meget opmærksomhed, vælger du blot en style, hvor logoet er mere diskret. Vi kan ikke sige det nok – Ellesse udelukker ingen. Skab et komplet look med Ellesse fra top til tå eller vælg en enkelt style. Det er helt op til dig.

Her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde dine favoritter fra Ellesse. Vi har nemlig samlet alle de styles, vi har fra brandet, her. Gå endelig på opdagelse, og lad dig inspirere af det fede, sporty tøj og accessories. Vil du hurtigt finde det helt rigtige, kan du gøre brug af vores filtreringsværktøj, som kan sortere mulighederne for dig.


Vil du være med til at begrænse overproduktion?


Her hos Miinto har vi samlet items fra en masse forskellige Ellesse-forhandlere. Det vil sige, at du får adgang til et meget større udvalg, end du sandsynligvis ellers ville få. Samtidig har denne forretningsmodel en stor fordel, når det kommer til bæredygtighed.

Når du shopper hos Miinto, hjælper du nemlig forskellige butikker med at få tømt deres lagre, så de ikke pludselig står med en masse produkter, de ikke kan få solgt. Det er en klar fordel for butikkerne, og samtidig er det en klar fordel for miljøet.

Hos Miinto har vi ikke selv noget varelager, så der bliver ikke produceret nye varer til os. Derimod hjælper vi eksisterende forhandlere med at sælge deres produkter, som allerede ér produceret, igennem vores platform til glæde for dem, dig, miljøet og naturligvis os selv. Det er altså en ren win-win-situation at shoppe Ellesse her på siden, så hvad venter du på?

Ryd alle filtre

Ellesse

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.