Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

ELVINE

Elvine er et svensk brand, som er lanceret af svenskeren Daniel Mänd. Daniel Mänd har opkaldt sit brand efter hans bedstemor Elvine, som var en syerske under Anden Verdenskrig og tog til Sverige, da russerne invaderede Estland efter krigen. Daniel Mänd lancerede Elvine, da han havde åbnet en tøjbutik i Göteborg, men stadig søgte modetøj, som ikke var en del af modebranchen. Derfor lancerede Daniel Mänd Elvine med en vision om at designe herre- og dametøj, som var inspireret af den mangfoldige streetkultur i den svenske by. Så forkæl dig selv eller kæresten med lækkert tøj til garderoben fra Elvine.


Klassisk herremode


Elvine er inspireret af kulturen, som hersker på gaden, og Daniel Mänd formår på bedste vis at tæmme de unikke inspirationskilder og kombinere dem med kvalitetsmaterialer og fremragende håndværk. Derfor er Elvine synonym med dame- og herretøj i fremragende kvalitet, som er beriget med en god pasform og rene snit. Derudover er Elvine garant for et sofistikeret look, og produktsortimentet består af jakker, jeans, sweatshirts, t-shirts, skjorter, toppe, kjoler og strikvarer. Derfor er mottoet hos Elvine, at brandet designer sofistikeret modetøj til ikke-sofistikerede trendsættere.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til mænd fra Elvine. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Elvine

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.