Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

ENAMEL Copenhagen

Lad dig forføre af det skønne univers hos Enamel Copenhagen, hvor enkle, håndlavede smykker i høj kvalitet er i centrum. Det unikke ved deres smykker er, at der altid er et strejf af emalje at finde, hvilket tilfører en fantastisk finish.

Bag Enamel Copenhagen står smykkedesigner Marie Rantzaus, som laver nyfortolkninger af klassiske smykker. Hendes tilgang til smykkedesign er kreativ og eksperimenterende, og hun formår på fineste vis at give den enkle skandinaviske minimalisme et mere eksotisk præg. Det kommer især til udtryk ved brugen af rene linjer og snit i kombination med farverige sten og elegante perler. Enamel Copenhagen har en dyb passion for smykkedesign til kvinder, og hun ønsker at forene det fine og eksklusive udtryk med det stærke og rå. Marie Rantzaus lader sig inspirere af moderne trends og tendenser, hvilket bliver tydeligt i hendes farvevalg. Hun har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig på den internationale modescene.

Moderne smykker med et skandinavisk islæt

Selvom Marie Rantzuas lader sig inspirere af trends og tendenser fra danske og internationale catwalks, skinner den skandinaviske minimalisme dog stadig igennem i alle hendes kreationer. Hun har et skarpt øje for detaljer og formår at balancere det rene og enkle med det mere upolerede og sprudlende. Enamel Copenhagen smykker er karakteristeret ved deres detaljerigdom, som gør sig gældende i alle aspekter af deres designs. Både øreringe og armbånd besidder en grad af detalje, som sjældent ses. Der eksperimenteres med alt fra former og snit til ædle materialer, farver, sten og perler.

Det skønne brand arbejder primært med sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, hvilket betyder, der er tale om smykker, som langt de fleste kan få fingrene i. Og dét er præcis, hvad visionen bag Enamel Copenhagen er. Marie Rantzaus ønsker at skabe kvalitetssmykker til den moderne og stilbevidste kvinde, der stiler efter at følge de nyeste trends og tendenser uden at skulle tømme pengepungen hver gang. På trods af at Enamel Copenhagen sørger for at skabe sprudlende smykker, der afspejler nutidens modebillede, sørger de også altid for at kreere en basiskollektion bestående af enkle smykker i tidløse designs.

Skab en alsidig smykkekollektion med Enamel Copenhagen

Når du investerer i Enamel Copenhagen smykker, er du altså garanteret det absolut bedste fra to verdener. Du får nemlig smykkeserier med unikke og tidløse vibes samt moderne smykkeserier, der lever i nuet. Det betyder, at der vil være noget for enhver kvinde og til enhver anledning i Marie Rantzaus skønne smykkekollektioner. Det unikke ved hendes smykker er, at de kan kombineres på kryds og tværs, og det er altså kun din fantasi og personlige stil, der sætter grænser. Hvis du eksempelvis har mere end ét hul i hvert øre, kan du kombinere en simpel og mere chunky hoop for at opnå et fedt look med kant. Er du derimod på udkig efter et par elegante øreringe i et eksklusivt look, kan du kigge nærmere på de fine perleøreringe i forgyldt sterlingsølv fra Enamel Copenhagen. Fælles for smykkekollektionerne er, at de på fineste vis kombinerer det feminine og sprudlende med det mere enkle og tidløse.

Filter

51 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1