Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Esprit (56)

Esprit blev grundlagt i 1968 af ægteparret Susie og Doug Tomkins, der startede med at sælge herre- og dametøj fra bagsædet af deres stationcar i Californien, hvilket hurtigt blev en succes. I dag er sleskabet registeret på Bermuda, men har hovedsæde i Hong Kong og Tyskland, der i dag er Esprit’s største marked. Gennem årene har firmaet været igennem en rivende udvikling, og er i dag noteret både på Hong Kong Stock Exchange (1993) og London Stock Exchange (1998). I dag består Esprit’s produktsortiment af dame- og herretøj såvel børnetøj, sko og et bredt udvalg af accessories. Det internationale brand hylder sine rødder og udtrykker afslappet, solrig Californien-attitude.

Stilrent design med plads til leg

Esprit er kendt for deres kvalitet og stilrene design, og fungerer ofte som basis beklædning, som giver rig mulighed for at sætte dit personlige præg ved at pifte tøjet op med dine favorit sko og accessories.

Kollektionerne fra Esprit findes både til mænd, kvinder og børn, så der er noget for hele familien. Tøjet egner sig både til hverdagsbrug og festlige arrangementer. Derudover er den moderne udgave af Esprit karakteriseret ved trendy modetøj til konkurrencedygtige priser. Dette gør Esprit i stand til løbende at berige modeelskere med moderne og klassiske produkter i form af børne-, herre- og dametøj samt tasker, sko, smykker, huer, handsker og tørklæder. Esprit er et livstilsbrand med et bredt produktsortiment, som sælges i mere end 14.000 modebutikker i over 40 lande i hele verden. Den store succes skyldes Esprit’s fokus på stilrent design af modetøj og accessories med gode kvalitets materialer samtidig med at indfange de nyeste trends i modebranchen. Hvert år bringer Esprit’s designere brandets karisma til liv med flotte kollektioner som afspejler tiden tendenser. Der er mulighed for at finde noget til enhver lejlighed i kollektionerne, uanset om du er på udkig efter et smart arbejdssæt, en flot kjole til festlige begivenheder, et simpelt halstørklæde eller noget helt fjerde og på Esprit’s hjemmeside kan man lade sig inspirer af de nyeste kollektioner. Uanset om du skal ud med veninderne, kæresten eller en god ven, så er Esprit mærket der kan give dit outfit et lækkert pift. Esprit er et tøjmærke med en global profil, som matcher til alle typer af folk, så der er helt sikkert også noget for dig, så dyk ind i det store udvalg af Esprit’s designs her hos Miinto. Bliv inspireret nedenunder, og shop løs i de mange forskellige styles. Som sagt er der styles til enhver begivenhed.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

56 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands