Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ESPRIT

Esprit er et internationalt modebrand, som siden 1968 har repræsenteret stil og kvalitet gennem deres moderigtige design til kvinder. Brandet blev grundlagt i San Francisco af ægteparret Susie og Doug Tompkins, som i begyndelsen solgte herre- og dametøj fra bagsædet af deres stationcar i Californien. Det blev hurtigt en stor succes, og efterspørgslen efter deres styles blev kun større og større. Er du på udkig efter designs, der både er behagelige og moderigtige, er du altså endt det rigtige sted. Du finder alt fra farverige kjoler til mønstrede skjorter og lækre jeans i udvalget her på siden, og vi sørger løbende for at opdatere sortimentet, således du altid er garanteret de nyeste styles fra Esprit.


Esprit skaber elegante og trendy styles med fokus på komfort


Esprit skaber styles, som på én og samme tid oser af lethed og klassisk elegance. At klæde sig moderigtigt skal hverken være besværligt eller ukomfortabelt. Det skal være legende let og ubesværet. Netop dette er kernen i brandets filosofi, og de positive værdier skinner igennem på alle niveauer. Esprits ambition er at være det absolut førende modebrand inden for moderigtige styles i skønne kvaliteter og til priser, alle kan være med på. Brandet formår på fineste vis at fange nyeste trends og tendenser på markedet i form af farver, materialer samt former, snit og udtryk med den ubesværede, afslappede og komfortable Esprit-stil med et klassisk twist.


Esprit omfavner diversitet, mangfoldighed og samvær


Esprit har øje for design, og de bruger meget tid på at finde den rette kombination af materialer, snit samt farver og mønstre, således der skabes stilsikre styles til kvinder, der rammer tiden. Brandets ”Esprit de corps” afspejler en positiv og nærværende holdning til livet, og de fejrer diversitet, mangfoldighed og samvær i henhold til mottoet: ”We want to make you feel good to look good”. Uanset om du er på udkig efter en Esprit kjole eller nederdel, en bluse eller skjorte eller måske en frakke, kan du vide dig sikker på, der er lagt tanker i hele skabelsen. Ikke kun i selve designet, men derimod også i materialevalg og produktionen bag.


Sæt dit eget personlige præg med Esprit


Med Esprit har du mulighed for at udtrykke din personlighed og sætte dit eget personlige præg ved at pifte deres styles op med dine favoritaccessoires. Det populære brand taler både til det yngre og mere modne segment, idet deres mange forskellige styles kan piftes op eller tones ned efter anledning og personlighed. Kombiner eksempelvis deres orange miniskirt med en oversized T-shirt og hættetrøje samt et par af sæsonens hippe sneakers fra Nike for et causal og street smart look, som i særdeleshed er populært blandt unge kvinder. Omvendt kan du også kombinere deres culotte bukser med en fin lyseblå skjorte og et par Gabor hæle for et mere klassisk og modent businesslook.

Hos Miinto.dk finder du et væld af skønne styles fra Esprit, som i den grad altid er on-trend. De formår at ramme den perfekte kombination af elegance og trendy samt klassisk og casual, og du får altså styles til alle anledninger, når du iklæder dig Esprit.

Ryd alle filtre

Esprit

Side 1 Af 3