Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Eterna

Eterna er et brand med en historie, som daterer tilbage til 1863, hvor to brødre startede en skjortefabrik i Wien. Sidenhen er brandet kommet i tyske hænder og har hjemme i byen Passau, hvor skjorteproduktionen er fortsat – og med stor succes. I 1998 var Eterna det brand, som solgte flest skjorter i Tyskland. Den store succes er et resultat af, at Eterna designer skjorter til mænd, som lever op til alle krav til design og kvalitet. Derfor er produktsortimentet stort, og skjorter fra Eterna varierer meget i form og udtryk. Eterna har desuden den fordel, at de producerer skjorter fra økologiske materialer med den egenskab, at de ikke krøller. Sidenhen har Eterna tilføjet kvinde kollektioner til deres portfolio.

Moderigtigt design

Eterna formår dermed at kombinere moderigtigt design med kvalitetstekstiler, som kommer kvalitetsbevidste mænd og kvinder i alle andre til gode. Den gode kvalitet sikre du kan få glæde af tøjet over en længere periode. Tøj fra Eterna passer til enhver anledning, uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens arrangementer. Så forkæl dig selv eller kæresten med lækkert tøj til garderoben fra Eterna. Med andre ord – Eterna er et must-have brand i enhver modebevidst kvinde garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til mænd og kvinder fra Eterna. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.