SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Etnies

Etnies er et amerikansk brand, som blev lanceret i 1986 i Californien af skateren Pierre Andre Senizergues. Etnies er designet af skatere til skatere, hvorfor Etnies hurtigt opnåede en position som en af de førende brands inden for streetwear til skater- og surfermiljøet. Sidenhen har Etnies spredt sig til flere miljøer og sportsgrene, hvorfor brandet i dag sponsorer talentfulde snowboardere, skiløbere, BMX-kørere og motocross-kørere.

Etnies er primært kendt for fede sko og sneakers i bedst streetwear stil, men brandet producerer også streetwear såsom hættetrøjer, t-shirts, skjorter og jakker til unge mænd og kvinder. Det er dog som producent af cool og trendy sko og sneakers, som kan benyttes til at skate med, at Etnies har slået sit navn fast på den internationale modescene.

Derfor er produktsortiment hos Etnies også stort og varieret og byder på det ypperste inden for streetwear, samtidig med at skoene er slidstærke nok til at kunne skate med. Med andre ord – Etnies designer sko, dame- og herretøj samt accessories til modebevidste unge, som elsker at kombinere lækre produkter med et unikt streetwear-look.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.