Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Etnies (20)

Etnies er et amerikansk brand, som blev lanceret i 1986 i Californien af skateren Pierre Andre Senizergues. Etnies er designet af skatere til skatere, hvorfor Etnies hurtigt opnåede en position som en af de førende brands inden for streetwear til skater- og surfermiljøet. Sidenhen har Etnies spredt sig til flere miljøer og sportsgrene, hvorfor brandet i dag sponsorer talentfulde snowboardere, skiløbere, BMX-kørere og motocross-kørere.

Etnies er primært kendt for fede sko og sneakers i bedst streetwear stil, men brandet producerer også streetwear såsom hættetrøjer, t-shirts, skjorter og jakker til unge mænd og kvinder. Det er dog som producent af cool og trendy sko og sneakers, som kan benyttes til at skate med, at Etnies har slået sit navn fast på den internationale modescene.

Derfor er produktsortiment hos Etnies også stort og varieret og byder på det ypperste inden for streetwear, samtidig med at skoene er slidstærke nok til at kunne skate med. Med andre ord – Etnies designer sko, dame- og herretøj samt accessories til modebevidste unge, som elsker at kombinere lækre produkter med et unikt streetwear-look.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

20 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands