Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Everlast (0)

Everlast er et brand med en lang og glorværdig historie, som daterer tilbage til 1910. Jacob Golomb - søn af en skrædder samt en ivrig svømmer - var utilfreds med datidens svømmedragter, hvorfor han designede sine egne. Den kun 17-årige Golomb kaldte sin nye produktlinje for Everlast, hvormed han skabte en international succes, som har været en del af sportsverdenen lige siden.

I 1917 foreslog den verdenskendte bokser Jack Dempsey, at Everlast skulle begynde produktionen af sportstøj og udstyr til boksere. Sidenhen har Everlast været en inkarneret del af boksning, og i de senere år har Everlast også gjort sin indtræden i MMA. Derfor benyttes tøj og udstyr fra Everlast af store stjerner såsom Randy Couture og Jermain Taylor samt den gamle legende Sugar Ray Leonard.

Med andre ord – Everlast har i mange årtier været et førende brand inden for produktion af tøj og udstyr til kampsport. Den moderne version af Everlast formår dog også at designe lækkert og unikt trænings- og hverdagstøj til modeelskere. Derfor leverer Everlast årlige kollektioner af unikke t-shirts, hættetrøjer, jakker, shorts og sweatpants samt accessories, som sælges i mere end 75 lande.

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands