SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Everybody

Everybody er et italiensk brand med en super evne til at kreere modesko til stilbevidste kvinder, og den første kollektion blev lanceret for mere end 30 år siden. Siden har det italienske brand været en førende aktør på den internationale modescene, og i dag ses stjerner såsom Taylor Swift og mange andre i de lækre sko og støvler fra det italienske brand – og i Danmark er Everybody også indehaver af en loyal fanbase.

Det er det italienske modefirma BZ Moda med base i charmerende omgivelser i Venedig, der har sendt Everybody i verden, og under BZ Modas ledelse har designteamet skabt et moderne look med et unikt twist. Nye kollektioner er også et stilstudie i flot håndværk, da sko og støvler fra Everybody er lavet af venetianske lædersnedkere – resultatet er en super pasform, en fantastisk finish og stor kvalitet.

Sko og støvler fra Everybody er at finde i modebutikker i mere end 40 lande rundt om i verden, og nye kollektioner er altid en opvisning i såvel klassiske, elegante linjer med matchende detaljer som nye styles, hvor nye trends og kreative farvevalg er en garanti. Derudover er Everybody altid garant for et feminint skær, som giver brandets sko, pumps, ballerinaer, sandaler og støvler det sidste løft. 

Filter

10 resultater

  • 1
  • 1