Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

EVISU

Evisu er et japansk brand, som blev etableret af Hidehiko Yamane i Osaka i 1990. Brandnavnet er inspireret af den japanske gud for velstand, Ebisu. Brandet er kendt for sit denim, og i starten blev der produceret 14 jeans per dag. Siden da er brandet blevet anerkendt for sine denimjeans, som er blevet et musthave. Brandets design, som typisk er præget af fede detaljer, har fanget Japans detaljeelskende fashionistas, og interessen for vintage denimjeans har efterfølgende bare spredt sig til resten af verden. F.eks. har Evisu et cool mågelogo, som repræsenterer brandet.

I dag er brandet verdenskendt og er på mange måder blevet vestens introduktion til japansk denim. Rappere som bl.a. Jay-Z og Travis Scott går med Evisu-jeans, og de nævner faktisk også brandet i deres sangtekster. Brandet producerer i dag både dametøj, herretøj, strik, T-shirts og sweatshirts. Selvom brandet har haft meget succes, er deres kærlighed til mode og kvalitet ikke blevet mindre, men derimod kun vokset. Brandet har nemlig stadig en mission om at producere produkter af meget høj kvalitet.

Her på siden finder du selvfølgelig Evisu-jeans, som har taget verden med storm. Men du finder også T-shirts, sweatshirts, denimjakker og denimskjorter med cool design og farver. Er du til denim og levende pieces med kant, er du det helt rette sted. Der er helt sikkert noget, der passer til lige præcis din stil


Evisu-bukser i alle former


Skinny jeans, denimjoggers, baggy-fit jeans – Evisu byder på det hele. Denimjoggers skaber en sporty vibe ved at ligne de klassiske joggingbukser. Skinny jeans og baggy-fit jeans giver et hverdagsudtryk. Alle disse jeanstyper fra brandet kan bidrage til et casual look – og det kan især Evisu-sweatpants, som ikke er denim. Men brandet er efterhånden blevet et denimikon, og denimmaterialet gør (sammen med farver og print), at brandets joggers forbliver unikke.


Få masser af graffiti og print med Evisu


Evisu-tøj er alt andet end anonymt og klassisk. Farver som gul, rød, rosa og diverse mønstre giver liv og personlighed til bl.a. jakker, T-shirts og skjorter. Ud over det berømte mågelogo går fede graffiti-vibes og flotte print igen hos Evisu – både i herretøjet og i dametøjet. F.eks. er der slogans og ord skrevet med en flot teksttype, dyreprint og abstrakte illustrationer i flotte farver som rosa, rød og guld. Flotte print og mønstre ses især hos denimjakkerne, som ofte er oversized. Men jeansene og T-shirtsene er bestemt ikke fri for dem. På jeansene er det typisk logoet, den flyvende måge, som bringer liv og personlighed i form af mønstre og farver som guld og rød eller print. Her er det altså selve logoet, som er farvet og mønstret.

Med sine print og farver er Evisu dermed meget ungdommeligt og perfekt som streetwear, og du får i den grad mulighed for at udtrykke dig og skabe en livlig stemning med denim bukser eller jakker. Tøjet er måske uformelt i den vestlige forstand, men brandet byder da også på skjorter i enkle farver som hvid og klassiske blå denimskjorter. Derudover byder brandet også på kjoler og nederdele i klassisk sort, hvor det f.eks. er detaljer som bælter, der tilfører liv og personlighed. Disse Evisu-pieces passer dermed fint ind i en mere formel begivenhed.


Slidstærke jeans og høj kvalitet


Jeans fra Evisu er flotte og cool at se på, men de er også robuste. De er selvfølgelig lavet af denim. Denim er et bomuldsstof, som bl.a. gør tøj slidstærkt. Og denimjeans blev opfundet i USA i 1800-tallet som følge af et stort behov for slidstærkt og langtidsholdbart arbejdstøj. Slidstærkt og langtidsholdbart er da også, hvad du får, når du køber jeansene.

Denim bidrager altså i sig selv til høj kvalitet, og kvaliteten på Evisu-jeans bliver bare endnu bedre, fordi brandet fokuserer på detaljerne og bruger originale arbejdsmetoder til at producere produkterne. Evisu bruger nemlig skyttevæve til at væve deres denimtøj, hvilket var tilfældet med al jeansproduktion, inden masseproduktion blev muligt. Dét gør jeansene til selvedge-jeans, og det gør dem bl.a. også mere ru, så de over tid får et unikt look gennem vask og brug. Derudover giver skyttevævsmetoden jeans en ægkant, der forhindrer stoffet i at frynse.


Autenticitet og detaljer er i fokus hos Evisu


Ud over fantastiske og unikke print og brug af skyttevæve i produktionen tilfører brandet også deres tøj autenticitet på andre måder, f.eks. ved at bruge en bestemt trådfarve og trådtykkelse, der hylder den oprindelige produktionsmetode til arbejdstøj. Typisk bliver ni forskellige tråde i sorte og gule nuancer brugt til fremstilling af ét par jeans. Derudover giver detaljer som knapper et historisk indspark, fordi Evisu bruger knapper i designet Victory Stud, som blev brugt under 2. verdenskrig, og som har et mønster, der symboliserer sejr. På baglommerne på Evisu-jeans finder du typisk mågelogoet, som enten er blevet håndmalet, broderet eller printet på. Lommerne symboliserer derfor godt håndværk og sans for detaljer, som er en del af alle brandets jeans.


Evisu og Miinto giver plads til personlighed


Køb bukser, eller hvilket som helst andet Evisu-piece, allerede i dag, og bliv klar til at udtrykke dig selv og bringe liv til gaderne. Gå på opdagelse i alt fra shorts og bukser til sweatshirts fra brandet lige her på siden. Brug gerne filterfunktionen til f.eks. at finde pieces i de farver, som bedst repræsenterer dig.

Hos Miinto er vores mål, at du får en personlig shoppeoplevelse og finder tøj og accessories, der viser din personlighed. Derfor har vi et stort netværk med over 3.000 partnerbrands, der tilsammen giver dig over 300.000 produkter at vælge mellem. Der er altid mindst ét brand, som har lige præcis dét, som du leder efter. Når vi hos Miinto på denne måde sikrer, at eksisterende ressourcer bliver udnyttet, bidrager vi til en mere klimavenlig modeindustri. Det betyder nemlig, at brands slipper for at producere mere af den samme vare.

Vi tror på diversitet og individualitet, og derfor er vi stolte af at være et stort kollektiv af forskellige højkvalitetsbrands, der via én platform hjælper brands til at nå ud til mange kunder. Samtidig begejstrer vi modeelskere og gør deres shoppeoplevelse nem og personlig.

Ryd alle filtre

Evisu

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.