Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

FALKE

Falke er en tysk producent af strikvarer, strømper og undertøj til store såvel som små. Falke blev grundlagt af Franz Falke-Rohen i 1895, og den moderne udgave af Falke er stadig en familievirksomhed, som ledes af fjerde generation. Falke producerer et stort udvalg af forskellige strik- og basisvarer til børn, mænd og kvinder, men brandet er primært kendt for evnen til at producere lækkert og kvalitetsbevidst sportstøj, som egner sig til motionister på alle plan. Falke har siden starten i 1895 udviklet sig til et verdensomspændende brand, som sælges i mere end 30 lande verden over, og den store succes fortsætter dag for dag. Produktsortimentet udgøres af undertøj, strømper, sportstøj, strik- og basisvarer til børn, kvinder og mænd samt leggings til piger og unge kvinder.


Kvalitetstøj til din træning


Sportstøj fra Falke karakteriseres ved produkter af den fineste kvalitet, hvorfor deres sortiment af sportstøj har vundet stor anerkendelse over hele verden. Det er behageligt og dejligt at have på, når man er aktiv, og sveden transporteres væk fra kroppen, samtidig med at sportstøjet er åndbart. Derfor henvender Falke sig til kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som sætter pris på god kvalitet og lækkert design, når de er aktive.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af træningstøj fra Falke. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Falke

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.