Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

FENDI

Hos Miinto er vi vilde med kvalitet og smukke design. Derfor har vi samlet en guldgrube af mange forskellige italienske modehuse, og her finder vi blandt andet Fendi. Det italienske modehus er kendt for sine pelse og lædervarer, og det er der god grund til. Det flotte og stilrene design er nemlig noget, som du kan anvende til både hverdag og til fest.

Sammen med Versace, Moschino, Prada og mange andre udgør Fendi en stor del af de italienske designklassikere her på siden. Du finder alt fra sko og overtøj til festlige kjoler samt meget andet, så du altid kan gå på jagt efter det, du står og mangler. Desuden kan du klæde hele familien i tøj og sko fra Fendi, da vores udvalg både gælder for mænd, kvinder og børn.


Et efternavn, der klinger godt


Tilbage i 1925 boede Adele Fendi i Rom sammen med sin mand Edoardo Fendi, som i dag er de verdenskendte stiftere af Fendi. Sammen skabte de det italienske modehus, der sidenhen har været én af verdens største og mest velkendte producenter inden for accessories. Særligt Fendi taskerne har været yderst populære i mange år og er det stadigvæk i dag.

Siden 1965 har Karl Lagerfeld været tilknyttet Fendi, hvor han især stod i spidsen for store pelskollektioner med sin rolle som chefdesigner. Bevæger vi os helt frem til 1990, kom den første herrekollektion fra Fendi. Her var nøgleordene en sofistikeret, italiensk playboystil, hvor det var selveste Silvia Venturini Fendi, barnebarn af Adele og Edoardo, der stod bag hele kollektionen.

I dag er Fendi ejet af LVMH-gruppen, som har givet dem et økonomisk skub i den rigtige retning. Det betyder nemlig, at brandet i dag leverer endnu flere styles og kollektioner end nogensinde før.


Brug Fendi, som du vil


Fendi leverer år efter år på den store modescene, og det får du part i, når du shopper det hele hos os. I dag er det ikke kun læder, pels og tasker, du finder i det store udvalg. Vi tilbyder alt fra top til tå, og du vil uden tvivl finde forskellige styles, der passer til forskellige anledninger. Men du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top, samtidig med at komfort og unikke detaljer altid vil være at finde på alle deres styles.

Når du køber styles fra Fendi hos Miinto, kan du gøre det nemt og hurtigt. Du kan gøre det hele hjemme fra sofaen, og så sørger vi for resten. Når du shopper løs her på siden, kan du nemt sortere det hele i kategorier samt efter, om du er på udkig efter tøj til dig selv, din partner eller børnene.

Når du har fundet alle dine favoritter, sørger vi for at levere det hele direkte hjem til din hoveddør. Vi leverer det hele så hurtigt, vi kan, og typisk vil du modtage det hele inden for 1-3 hverdage. Sidder du med spørgsmål, eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Ryd alle filtre

Fendi

Side 1 Af 15