Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

FILA

En lille idyllisk italiensk landsby i det nordlige Italien blev i 1911 stedet, hvor FILA-brødrene åbnede deres første butik. I starten solgte brødrene kvalitetstekstiler fra deres charmerende butik, men som udviklingen tog fart, begyndte de at producere sportstøj, der var inspireret af landskabet og kulturen i Italien. Transformationen fra tekstilbutik til producent af high-end sportstøj skete i 1923, og siden har FILA været en del af branchens absolutte sværvægtere. Derfor har brandet de sidste mange årtier været synonym med high-end sportstøj, som har vundet stor popularitet hos førende sportsstjerner såvel som modeelskere - trendy sportstøj fra FILA har prydet kendisser såsom Bjørn Borg, Monica Seles, Ingemar Stenmark, Alberto Tomba og Svetlana Kuznetsova.


Lækre kollektioner af casual modetøj


Den moderne version af FILA består dog af mere end sportswear, og brandet har lanceret et væld af lækre kollektioner med casual modetøj til mænd, kvinder og børn. Derudover er FILA synonym med et stort udvalg af modesko og sneakers, der på bedste vis komplimenterer brandets look. Den store succes er et resultat af, at FILA fusionerer italiensk håndværk og mode med et stilrent og internationalt look, der appellerer til fashionistas og trendsættere med en casual stil. Derfor har FILA skabt en unik fanskare over store dele af verden, men primært i Sydeuropa, Storbritannien og USA nyder brandet stor popularitet. Produktsortimentet hos FILA består af alt fra hættetrøjer, t-shirts og shorts til sko, tasker og kasketter, og hele brandets sortiment af sportswear, modetøj og fodtøj er beriget med et casual og stilrent look med enkelte fine detaljer.

Så forkæl dig selv med nye lækkerier til garderoben fra FILA. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends. På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af cool styles fra FILA. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment nedenfor og bliv inspireret af FILA’s seje design. Husk at du altid kan sortere mellem kategori, størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over vores store udvalg af FILA. Husk vi altid har gratis fragt ved køb over 499,- og hvis ombytning er nødvendig er denne helt gratis.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Fila

Side 1 Af 7

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.