Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

FILIPPA K

Søger du simpelt og funktionelt modetøj i et stilrent og skandinavisk design, bør du kigge nærmere på Filippa K. Dette svenske brand har om nogen positioneret sig som førende inden for design af enkle styles til både mænd og kvinder.

Ønsket om at skabe eksklusivt modetøj med afsæt i rene linjer, snit og helfarver opstod i 1993, da Filippa Knutsson og Patrik Kihlborg sad rundt om spisebordet i Stockholm. 90’erne var i høj grad præget af mangfoldighed, identitetsoprør og stilarter som grunge og punk, og både Knutsson og Kihlborg hungrede efter mere eksklusive og rene udtryk. Derfor besluttede de sig for at skabe et brand, der anerkendte de udfordringer, moderne mænd og kvinder mødte. De skabte en garderobe bestående af styles, der er lige dele behagelige og moderigtige, og som kan kombineres på kryds og tværs og styles op og ned.


Filippa K oser af renhed og skandinavisk minimalisme


I dag har Filippa K mere end 25 års erfaring i modeindustrien, og de har om nogen formået at opbygge et navn inden for skandinavisk mode. Lige siden deres spæde start i 90’erne har det populære brand været tro mod deres værdier: kvalitet og simplicitet. Hver eneste kollektion omfavner disse værdier på sin helt egen måde ved at skabe styles, der bærer præg af nedtonet elegance og blød minimalisme, som stilmæssigt holder for evigt. Filippa K stræber efter at fjerne unødvendige detaljer for derigennem at skabe rolige og enkle designs, du får lyst til at iklæde dig dag efter dag. Ved at fokusere på at skabe simple styles i sublim kvalitet, går det svenske brand også forrest i kampen mod overforbrug og negative klimaforandringer. De opfordrer nemlig forbrugerne til at købe modetøj, der bliver en fast del af deres garderober mange år frem. På den måde kan vi alle være med til at skåne planeten på længere sigt og skabe mere bæredygtige samfund.


Skab en stilren garderobe og mærk forskellen


Når du investerer i Filippa K, investerer du i en skøn basisgarderobe bestående af T-shirts, jakker, bukser, kjoler og sweatre til mænd og kvinder. Den skandinaviske minimalisme er slående, og man bliver imponeret over, hvor rene deres linjer og snit er. Der er tale om stringent design, der mestres helt ud til fingerspidserne, og de går ikke på kompromis med deres værdier omkring simplicitet og kvalitet. De er om nogen tro mod deres design, og derfor er der heller ikke nogen slinger i valsen i deres forskellige kollektioner. Uanset hvad du har set dig lun på, er du garanteret enkle designs i rolige helfarver.

Alle deres styles er tidløse, og når du iklæder dig Filippa K, får du et sofistikeret look, der oser af sexappeal og elegance. Det engelske udtryk ”Less is more” gør sig i den grad gældende hos dette brand, og deres æstetisk rene design går rent hjem hos rigtigt mange kvinder og mænd i hele verden. Foruden at skabe lækkert casual wear, finder du også active wear i deres kollektioner. Det internationale modebillede er i særdeleshed blevet oversvømmet af den populære athleisure-trend, og den bølge er det svenske brand naturligvis også hoppet med på. De skaber altså også behageligt sportstøj i samme look og kvalitet, som alle deres andre skønne kreationer er fremstillet i.

Ryd alle filtre

Filippa K

Side 1 Af 2