Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

FITFLOP

Lad dig forføre af innovativt fodtøj, der på fineste vis formår at balancere ergonomi, komfort og fleksibilitet med feminine design. Der er tale om FitFlop, der siden 2007 har beriget kvinder i hele verden med behageligt og pænt fodtøj, der hurtigt bliver en fast del af garderoben flere år frem.

Engelske FitFlop blev grundlagt i London i 2007 med ønsket om at skabe let og behageligt fodtøj til kvinder. Dog uden at gå på kompromis med hverken design eller stil. De sætter nemlig deres helt eget unikke præg på de velkendte ”klipklapper”, som rigtig mange har hjemme i garderoben. Klipklapper skal ikke længere blot fungere som hjemmesko, men de skal derimod være en sandal, du ønsker at iklæde dig uden for hjemmet. Netop dette er visionen bag FitFlop, og man må sige, at det er lykkedes dem at skabe behagelige og moderigtige klipklapper. I deres skønne sortiment finder du både sporty klipklapper og de mere elegante af slagsen. Derudover skaber de sandaler og sko, der oser af samme kvalitet, komfort og stil som deres klipklapper.


Oplev sublim frihed med FitFlop


Når du iklæder dig FitFlop, vil dine fødder opleve en ny dimension af frihed, da det er lige så behageligt at gå i bare fødder som at gå i deres lækre kreationer. Du skal ikke længere tænke på sko eller sandaler, hvor dine fødder bliver klemt eller bliver ømme på undersiden. FitFlop er nemlig yderst behagelige at gå i, da de stød, som leddene i fødder og ben udsættes for, reduceres med op til 17%. Deres mange forskellige sko og sandaler kan faktisk afhjælpe kroniske rygsmerter, slidgigt, seneskedehindebetændelse, hælsporer og hævede ben, hvilket gør dem førende inden for ergonomisk korrekt fodtøj til kvinder. Din gang bliver altså ikke blot mere dynamisk og hurtig, brandet sørger også for at nedsætte tiden, hvor dine fødder har kontakt med jorden.

Uanset hvad du har set dig lun på hos Fitflop, kan du vide dig sikker på, at komfort og stil er i højsædet. Selvom de har et utroligt unikt udtryk, er du ikke i tvivl om, at de har fingeren på pulsen, når det kommer til nutidige trends og tendenser. Det afspejles især i valget af materialer og farver samt graden af detaljer. Det anerkendte brand er tro mod deres eget udtryk og kvalitet, og dette går de ikke på kompromis med. De lader sig inspirere af trends og tendenser, men de bibeholder deres egen designtilgang til punkt og prikke. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at du får samme gode kvalitet og udtryk, når du investerer i FitFlop sko og sandaler.


Innovative sandaler og sko til kvinder


Det er efterhånden tydeligt, at FitFlop har positioneret sig som en værdig spiller inden for branchen af behageligt og ergonomisk korrekt fodtøj til kvinder. Men udover at skabe komfortable sko og sandaler har de faktisk udviklet fodtøj, der træner og toner dine ben. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. FitFlop har nemlig udviklet en helt speciel mikrobalance teknologi med en patenteret EVA-midtersål, som træner benmusklerne med en række forskellige hårdhedsgrader. For hvert skridt du tager, aktiverer du dine muskelgrupper i længere tid end normalt. Det populære brand benytter sig af hårde såler, en blød svang, stødabsorberende hæle og en mellemhård forsål, hvilket i høj grad bidrager til deres eminente komfort.

Ryd alle filtre

Fitflop

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.