Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

FJÄLLRÄVEN

Søger du funktionelt og holdbart outdoor-tøj og tasker i smarte design, bør du kigge nærmere på svenske Fjällräven – eller Fjællræven, som vi kalder det i Danmark. De skaber nemlig outdoor-tøj som jakker, bukser og T-shirts samt tasker udarbejdet i slidstærke materialer og i funktionelle design, der gør dem særdeles anvendelige. Blandt deres tasker finder du også den populære Fjällräven Känken, som findes i et væld af farver og størrelser. Det er især en favorit blandt børn og unge mennesker, og den findes typisk på ryggen af skolebørn og studerende, idet den er praktisk og smart. Hos Miinto.dk finder du et stort udvalg af Fjällräven styles, og vi sørger løbende for at holde udvalget opdateret, så du altid er sikret nyeste design fra det folkekære brand.


Funktionalitet og enkelhed er i centrum hos Fjällräven


Fjällräven er et mangfoldigt og alsidigt brand, hvis fortælling begynder i 1950’erne, hvor den unge svenske dreng Åke Nordin travede rundt i den svenske natur i bjergene. Åke Nordin havde en forkærlighed for at opholde sig i naturen og vandre i bjergene, men det stillede naturligvis også højere krav til tøj, fodtøj og tasker. Især udvalget af rummelige og slidstærke tasker, som skulle kunne holde til vekslende vind- og vejrforhold, var beskedent, og derfor besluttede Åke Nordin sig for at transformere det løse taskedesign. Han skabte en træramme, hvormed rygsækkene kunne holde deres facon og gøre dem mere behagelige at bære rundt på. Dette blev startskuddet til Fjällrävens store succes, og 10 år senere landede de første Fjällräven rygsække og tasker på markedet.


Et outdoor-brand, som gør naturen mere tilgængelig


Ud over at skabe et væld af rygsække og tasker til outdoor-elskere og bymennesker, skaber Fjällräven også tøj og udstyr til friluftsbrug. De ønsker at gøre naturen mere tilgængelig ved at producere styles og items, der både er behageligt at have på, og som kan holde til de mere udfordrende omgivelser og vejrforhold, der findes i den fri natur. Brandet fokuserer i høj grad på at skabe funktionelle og enkle design, hvilket blandt andet kommer til udtryk i deres bukser, som ved hjælp af en enkel lynlås kan omdannes til et par shorts. På samme måde finder du også jakker med høje krave, aftagelige hætter, justerbar bund og ærmer samt meget, meget mere. Funktionaliteten er i centrum, og Fjällräven stræber konstant efter at udvikle funktionelt, holdbart og tidløst outdoor-tøj og -udstyr, som bliver en fast del af outdoorgarderoben mange år frem, og som inspirerer og udvikler interessen for friluftslivet blandt både mænd, kvinder og børn. Hvis du er vild med Fjällräven, bør du også kigge nærmere på Helly Hansen og Peak Performance, som ligeledes skaber funktionelt og smart outdoor-tøj og udstyr.


Fjällräven handler ansvarligt over for dyr, mennesker og natur


Fjällräven er ligesom mange andre brands gået ind i kampen om en grønnere planet. De er utroligt bevidste om, hvordan alt vi foretager os påvirker miljøet omkring os, og de mennesker og dyr, som bor i det. Derfor gør de deres ypperste for at gøre deres miljøaftryk så lille som muligt. Det svenske brand tager naturen i betragtning, når de designer, og det gælder både i forhold til, hvilke materialer der skal bruges til deres tasker, rygsække, jakker og bukser, og når de beslutter, hvor produktionen af tøj og udstyr skal ligge. Fjällräven har ganske enkelt fokus på miljøet fra start til slut, så med dette brand er du ikke blot sikret funktionelle og enkle design, men derimod også et grønnere miljøaftryk.

Ryd alle filtre

Fjällräven

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.