Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

FORÉT

Er du på udkig efter lækre og kvalitetsrigtige tøjstykker og accessories, der både er inspireret af og indbyder til udforskning i naturen? Så skal du kigge nærmere på det flotte tøj fra Forét til mænd. Forét er for dig, der gerne vil købe tøj med god samvittighed og en god portion kvalitet – hver gang. Alt tøjet fra Forét er bæredygtigt produceret af genbrugsmaterialer og bomuld i høj kvalitet. Blødheden er heller ikke til at tage fejl af – derfor er flere kvinder også blevet forelskede i herretøjsbrandet. Alle de lækre styles i vores udvalg har derfor design, der sagtens kan bæres af kvinder for et unisex-look.


Forét er dansk design med bæredygtig holdning


Forét Studio er et dansk tøjmærke, der blev etableret i 2014 af to barndomsvenner, Jesper og Jeppe. Forét blev stiftet, da Jesper og Jeppe ønskede at skabe et brand, der leder tankerne hen på naturen og skove. De tilbringer selv meget tid i naturen, når de skal koble af, og derfor har deres kollektioner taget inspiration fra netop naturen. Brandets navn kommer af det franske ord ”forêt”, som betyder skov. Jesper og Jeppes vision med brandet er, at det skal give folk lyst til at drage ud i den smukke natur og få fornyet energi i den travle hverdag og sætte tempoet ned.

Deres inspiration fra naturen kommer både af, at alt tøjet er fremstillet i bæredygtige materialer, der på længere sigt gør naturen en tjeneste, ligesom tøjet skal kunne bæres i naturen. Tøjet er behageligt at have på grundet de naturlige, GOTS-certificerede og økologiske materialer, og så er det godt at bevæge sig i. Alle produkterne bliver fremstillet på en fabrik i Portugal, der er førende inden for bæredygtig og økologisk fremstilling af tekstiler.

Jesper og Jeppe erkender, at brandet ikke er 100 % bæredygtigt, men at deres mission er at nå derhen. Vejen dertil er dog allerede kridtet op, da de går meget op i, hvem de vælger som leverandører og samarbejdspartnere. De skal, som dem selv, gå op i at skåne miljøet og sætte en dyd i at være bæredygtige. Køber du tøj fra Forét, investerer du altså i tøj, der er skabt med klare holdninger samt tanker omkring hver enkelt style.


Tøj af naturen og for naturen


Foréts mission om at skabe tøj af naturen og for naturen er tydeligt at se i deres design. Tøjet er holdt i neutrale farver, ligesom der også er en del nuancer i grønlige og brunlige jordfarver. Farverne tegner en tydelig streg til Foréts standpunkter og helt klare fokus: naturen. Fælles for tøjets farver er, at de er nedtonede i deres udtryk, så det larmer ikke med pangfarver eller vilde mønstre og print. Minimalisme og enkelhed er de to tydeligste nøgleord ved brandets design.

De enkle design og farver gør det nemt for dig at style de lækre items på kryds og tværs, da de passer til det meste. Som en ekstra bonus holder tøjet i mange år grundet dets gode kvalitet. Dermed kan du se dit køb af Forét-tøj som en klar investering. Både en investering i holdbare tekstiler til garderoben og en investering i miljøet og den bæredygtige fremtid.

Ryd alle filtre

Forét

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.