Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

FORTE FORTE

I 2002 grundlagde det italienske søskendepar Paolo og Giada brandet Forte Forte, der siden da er vokset eksponentielt og har fået sig godt etableret på den internationale modescene. Deres historie startede med håndlavede T-shirts og har altid haft gode kerneværdier med sig – også da deres produktion voksede og blev industriel. Søskendeparret har hver uddannet sig i forskellige retninger og slog sig efter individuelle oplevelser sammen og dannede Forte Forte. Brandet tror på kreativitetens skønhed som et filterløst bånd mellem skaberen og forbrugeren.

Hos Miinto kan du shoppe hundredvis af forskellige items og styles fra det italienske mærke til både mænd og kvinder. I vores udvalg finder du en masse forskellige kategorier inden for overdele, underdele, sko, accessories, jakkesæt og undertøj. Tag et kig i vores underkategorier, og find dit næste køb fra brandet. Det er tydeligt, at de to stiftere er italienere, for det skinner på bedste vis frem i deres smukke design!


Forte Forte: Fashion til alle lejligheder


Bliv klar til alle årets årstider med lækkert tøj fra Forte Forte. Hos Miinto kan du både shoppe halstørklæder, striktrøjer og sweatere, så du kan gå vinteren i møde med et par lækre items. Du kan også tage et kig i brandets badetøjsudvalg eller shoppe shorts, toppe og T-shirts. Tag endelig også et kig forbi de mange accessories, som blandt andet byder på lækre bælter i italiensk design. Brandet kan i høj grad siges at bringe en masse på banen – og det hele forbliver i et kompromisløst design og i god kvalitet.

Designet er yderst elegant og stilfuldt, og der er ingen tvivl om, at det er virtuose hænder, som har haft en finger med i æstetikken. Tag for eksempel et kig på de mange skønne kjoler fra det italienske brand. De udstråler netop italiensk raffinement og vil se godt ud til mange forskellige lejligheder. Du finder både små silkekjoler i fine pastelfarver, højhalsede kjoler med lange ærmer samt kjoler med bånd i taljen – og meget mere. Der vil helt sikker være en kjole for dig, hvad end du skal til fest, fødselsdag, konfirmation eller lignende.


Shop i vores brede udvalg


Shop dit næste køb fra det italienske brand hos Miinto i dag, og nyd godt af gratis fragt, når du køber for mere end 499 kroner. Vi sørger for hurtig levering og tilbyder desuden gratis ombytning eller retur de første 14 dage. Hos Miinto sætter vi en stor dyd i at optimere den online shoppingoplevelse.

Hos Miinto sætter vi en dyd i at optimere din shoppingoplevelse. Det kan let blive kaotisk, når du sidder med en masse åbne faner, og det kan være svært at holde styr på de forskellige sites og priser. Derfor har vi hos Miinto forsøgt at gøre processen så let og overskuelig som muligt ved at samle produkter fra over 3000 brands, som tilsammen udgør over 270.000 produkter. Vi føler os derfor ret sikre i, at du nok skal finde noget i vores shop. Hvis du mangler nyt, lækkert tøj, anbefaler vi helt klart, at du tjekker det lækre udvalg af items og styles fra Forte Forte ud.

Ryd alle filtre

Forte Forte

Side 1 Af 7

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.