Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Fred Perry

Fred Perry er den mest succesrige engelske tennisspiller gennem tiderne og har vundet Wimbledon tre gange samt sejret i et utal af andre turneringer. Fred Perry brugte sin succesrige tenniskarriere såvel som store karisma til at lancere et tøjmærke med samme navn. Brandet Fred Perry blev skabt i samarbejde med Østrigeren Tibby Wegner, idet Tibby Wegner var den kreative hjerne bag brandets første poloer, som blev brugt af spillerne ved Wimbledon i 1952. Af samme grund er brandets logo også inspireret af den traditionsrige turnering. Samme år blev Wimbledon sendt på TV for første gang, hvorfor sportstøj fra Fred Perry blev en enorm succes fra den ene dag til den anden.

Succesen var et også et symbol på, at Fred Perry konfronterede den stive britiske kultur med innovativt og cool design, som brød de herskende normer på denne tid. Fred Perry fortsatte produktionen af sportstøj, men med tiden udviklede produktsortimentet sig til også at inkludere casual modetøj til både mænd og kvinder. Men det har ikke stoppet den ikoniske polo, da den stadig betragtes for at være en klassiker, idet den nemt kan bruges til både sport og hverdag.

Moderne tøj til mænd og kvinder

Siden har Fred Perry udviklet sig til at være et brand, som er synonym med dame- og herretøj, der er i tråd med britisk street-kultur. Med andre ord – Fred Perry er garant for herre- og dametøj med et stilrent, sofistikeret og tidløst look, som er beriget med et moderne touch. Modetøj fra Perry er karakteriseret ved enkle linjer, motiver, mønstre og farvevalg, og brandet appellerer til et stort udvalg af forskellige stilarter. Derfor er Fred Perry det ideelle brand til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder med et tidløst, elegant og moderne look. Om det er tøj eller sko, så formår Fred Perry at holde sig opdateret på de nyeste trends og du kan finde de lækre og moderigtige produkter nedenfor.

Miinto.dk har nemlig samlet et stort udvalg af flotte styles fra Fred Perry til både mænd og kvinder, så hvis du står og mangler en trøje, t-shirt eller et par sko fra Fred Perry, så er Miinto.dk stedet.

Filter

1189 resultater

Side 1 af 12

Næste

Side 1 af 12