Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

FRED PERRY

Fred Perry er den mest succesrige engelske tennisspiller gennem tiderne og har vundet Wimbledon tre gange samt sejret i et utal af andre turneringer. Fred Perry brugte sin succesrige tenniskarriere såvel som store karisma til at lancere et tøjmærke med samme navn. Brandet Fred Perry blev skabt i samarbejde med Østrigeren Tibby Wegner, idet Tibby Wegner var den kreative hjerne bag brandets første poloer, som blev brugt af spillerne ved Wimbledon i 1952. Af samme grund er brandets logo også inspireret af den traditionsrige turnering. Samme år blev Wimbledon sendt på TV for første gang, hvorfor sportstøj fra Fred Perry blev en enorm succes fra den ene dag til den anden.

Succesen var et også et symbol på, at Fred Perry konfronterede den stive britiske kultur med innovativt og cool design, som brød de herskende normer på denne tid. Fred Perry fortsatte produktionen af sportstøj, men med tiden udviklede produktsortimentet sig til også at inkludere casual modetøj til både mænd og kvinder. Men det har ikke stoppet den ikoniske polo, da den stadig betragtes for at være en klassiker, idet den nemt kan bruges til både sport og hverdag.

I dag finder du mange andre produkter end poloer i udvalget fra Fred Perry, men den ikoniske style spiller fortsat en stor rolle både for brandet og i moden generelt.


Moderne tøj til mænd og kvinder


Siden har Fred Perry udviklet sig til at være et brand, som er synonym med dame- og herretøj, der er i tråd med britisk street-kultur. Med andre ord – Fred Perry er garant for herre- og dametøj med et stilrent, sofistikeret og tidløst look, som er beriget med et moderne touch.

Modetøj fra Perry er karakteriseret ved enkle linjer, motiver, mønstre og farvevalg, og brandet appellerer til et stort udvalg af forskellige stilarter. Derfor er Fred Perry det ideelle brand til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder med et tidløst, elegant og moderne look. Om det er tøj eller sko, så formår Fred Perry at holde sig opdateret på de nyeste trends og du kan finde de lækre og moderigtige produkter nedenfor.


Fra sport til subkulturer


Fred Perry er skabt med udgangspunkt i sportsverdenen og med en forkærlighed for særligt tennis. Derfor er det også en smule besynderligt, at mærket i dag i høj grad er blevet en del af undergrundsmiljøer i London og andre store metropoler.

Igennem tiden har utallige musikalske talenter taget Fred Perry-mærket til sig, og både små og store stjerner har gladelig iført sig det ikoniske mærke. På små spillesteder er brandet blevet spottet både på artisterne, blandt publikum og på teknikkerne, som får det hele til at ske. Over hele linjen har man altså adopteret Fred Perry-mærket i diverse subkulturer og gjort det til en del af kulturidentiteten.

I dag støtter Fred Perry en række organisationer, der arbejder med musik og undergrundsmiljøer. De har blandt andet bidraget til støtten af utallige små spillesteder i hele Storbritannien, som skal bidrage til at holde gang i de kreative miljøer. De har desuden igennem længere tid samarbejdet med the Amy Winehouse foundation, som hjælper unge, der har stof- eller alkoholmisbrug, med at komme tilbage på sporet.

Det sporty brand har altså virkelig spillet en stor rolle i musikkens verden, ligesom blandt andet skatere har taget mærket til sig. Hvad end du befinder dig på tennisbanen, på skaterampen eller på det lokale spillested, er der altså gode chancer for, at Fred Perry er til stede. På den måde forener mærket mange forskellige mennesker og (sub)kulturer over hele verden.


Et mærke med meninger


Hos Fred Perry gør de en dyd ud af at sikre medarbejdernes trivsel. Brandet anerkender, at deres succes er fuldkommen afhængig af medarbejderne, og derfor er de også en topprioritet. Sådan bør det naturligvis være, ville nogle måske indvende, men faktum er, at det langt fra altid er tilfældet.

Alle medarbejdere hos Fred Perry har sundhedsforsikring, som både kan hjælpe med fysiske og psykiske udfordringer. Alle ansatte i Storbritannien får betalt barsel, hvis de bliver forældre, og de arbejder på at forbedre mulighederne for at tale åbent om emner som adoption, kunstig befrugtning, fertilitetsbehandling og lignende, så der bliver skabt et åbent, trygt rum til at tale om reproduktion og planer for fremtiden.

Når det kommer til løn, har Fred Perry også høje standarder. Alle deres ansatte får som minimum den britiske National Minimum Wage, og som udgangspunkt får de også den højere National Living Wage. Det gælder, uanset hvor og i hvilket led af produktionen de er ansat. Ved at tilbyde alle en ordentlig løn bidrager Fred Perry til gode vilkår for medarbejdere i modeindustrien, og de gør deres for, at lønningerne i hele produktionskæden bliver løftet op på et fair niveau.


Fokus på inklusion og diversitet


Hos Fred Perry gør de meget for at sikre diversitet og inklusion i alle brandets led. Blandt andet afholder de jævnligt kurser, hvor de bliver klogere på, hvordan de skaber et inkluderende miljø. De tilbyder desuden diverse programmer, som kan hjælpe unge talenter med at komme ind i modebranchen; en branche, der ellers kan være svær at bryde barrieren til.

Selvom Fred Perry-mærket har eksisteret siden 1952, er der altså tale om et mærke, der følger med tiden, og som gør en aktiv indsats for at gøre det bedre, end de gjorde i går.

De arbejder på at skabe et sundt, bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives, hvor der er plads til forskelligheder, og hvor man får støtte til at udvikle sig og løbende bliver dygtigere og bedre.


Find et stort udvalg af Fred Perry-produkter her hos Miinto


Hos Miinto har vi samlet et stort sortiment af produkter fra Fred Perry. Hvad end du leder efter sko, sportstøj, accessories, overtøj eller tøj til hverdagen, kan du finde det her på siden.

Med udgangspunkt i sportens verden gælder det altid, at produkterne fra Fred Perry har et sporty udtryk og et komfortabelt fit. Du får altså tøj, der føles skønt at have på, og som du kan bruge til lidt af hvert. Hvad end du skal en tur på golf-, tennis- eller basketbanen, kan du altså få glæde af produkterne fra dette mærke, og det samme gælder, hvis du blot leder efter lækkert tøj til hverdagsgarderoben.

Vores udvalg byder på produkter fra en lang række forskellige forhandlere, så du har utallige valgmuligheder. Det kan naturligvis gøre det lidt sværere at vælge, men til gengæld er der større chance for, at du finder det helt perfekte produkt for lige netop dig.

Husk, at du altid kan bruge vores sorteringsværktøjer til at indsnævre din søgning. Det gør det markant nemmere at finde hoved og hale i de mange valgmuligheder. Sorter eksempelvis efter størrelse, farve, style eller produkttype, hvis du ved, hvad du er på udkig efter.


Vores samarbejdspartneres succes er vores succes


Hos Fred Perry ved de, at medarbejderne er nøglen til succes. Hos Miinto ved vi, at vores succes afhænger af vores samarbejdspartneres succes. Derfor arbejder vi hele tiden på at sikre, at vores samarbejdspartneres forretninger blomstrer.

Som du måske ved, har vi ikke selv noget lager hos Miinto. Vi er derimod en platform, som samler eksisterende butikker, så de kan sælge deres produkter til blandt andet dig.

Hvis vores samarbejdspartnere ikke lykkes, gør vi heller ikke. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre at butikkerne på vores platform trives. Det gør vi blandt andet ved at give dem indsigt i data, bidrage med værktøjer og tilbyde kompetent sparring. På den måde kan de gøre brug af den viden, vi løbende tilegner os om mode i den digitale tidsalder – til glæde for både dem og os.

Denne forretningsmodel bidrager desuden til, at også mindre butikker kan have succes med onlinesalg. Det er langt fra alle butikker, der selv har kompetencerne eller midlerne til eksempelvis at have deres egen webshop, og blandt andet derfor er det oplagt at gøre brug af vores platform. Det er en ren win-win-situation for både os, de mange forhandlere og dig som forbruger.

Ryd alle filtre

Fred Perry

Side 1 Af 15

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.