Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Frk. Lisberg

Frk Lisberg er nyt dansk brand, som er grundlagt af Helle Lisberg. Helle Lisberg er en kreativ designer, og hun lancerede Frk Lisberg, idet hun ønskede at udfolde sin passion for unikke former, sjove detaljer og spændende vinkler.

Smykker og accessories fra Frk Lisberg er inspireret af Helle Lisberg som person, og alle brandets produkter er genstand for en unik historie. Derudover er accessories og smykker fra Frk Lisberg synonym med et feminint look med rå undertoner, som fusionerer forskellige stilarter.

Derfor er Frk Lisberg garant for et unikt sortiment af hårbånd, armbånd, øreringe, halskæder og ringe, som er udført med et bohemeagtigt look såvel som beriget med et skær af glitterrock. Smykker og accessories fra Frk Lisberg er håndlavede og produceret i eksklusive materialer såsom guld, sølv, koralstene og ædelstene.

Det lækre sortiment af smykker og accessories har også betydet, at Frk Lisberg er et populært brand hos modeblade og fashionistaer. Derfor pryder brandets udvalg af halskæder, ringe, øreringe og armbånd ofte modemagasiner såsom Elle, Femina og Bazar såvel som kendte personligheder – herunder Cecilie Hother, Mira Wanting, Ditte Hansen og Cecilie Frøkjær.

Filter

953 resultater