SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Frk. Lisberg (0)

Frk Lisberg er nyt dansk brand, som er grundlagt af Helle Lisberg. Helle Lisberg er en kreativ designer, og hun lancerede Frk Lisberg, idet hun ønskede at udfolde sin passion for unikke former, sjove detaljer og spændende vinkler.

Smykker og accessories fra Frk Lisberg er inspireret af Helle Lisberg som person, og alle brandets produkter er genstand for en unik historie. Derudover er accessories og smykker fra Frk Lisberg synonym med et feminint look med rå undertoner, som fusionerer forskellige stilarter.

Derfor er Frk Lisberg garant for et unikt sortiment af hårbånd, armbånd, øreringe, halskæder og ringe, som er udført med et bohemeagtigt look såvel som beriget med et skær af glitterrock. Smykker og accessories fra Frk Lisberg er håndlavede og produceret i eksklusive materialer såsom guld, sølv, koralstene og ædelstene.

Det lækre sortiment af smykker og accessories har også betydet, at Frk Lisberg er et populært brand hos modeblade og fashionistaer. Derfor pryder brandets udvalg af halskæder, ringe, øreringe og armbånd ofte modemagasiner såsom Elle, Femina og Bazar såvel som kendte personligheder – herunder Cecilie Hother, Mira Wanting, Ditte Hansen og Cecilie Frøkjær.

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 30 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands