GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Frk Lisberg (17)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

17 Produkter fundet

Frk Lisberg

Frk Lisberg er nyt dansk brand, som er grundlagt af Helle Lisberg. Helle Lisberg er en kreativ designer, og hun lancerede Frk Lisberg, idet hun ønskede at udfolde sin passion for unikke former, sjove detaljer og spændende vinkler.

Smykker og accessories fra Frk Lisberg er inspireret af Helle Lisberg som person, og alle brandets produkter er genstand for en unik historie. Derudover er accessories og smykker fra Frk Lisberg synonym med et feminint look med rå undertoner, som fusionerer forskellige stilarter.

Derfor er Frk Lisberg garant for et unikt sortiment af hårbånd, armbånd, øreringe, halskæder og ringe, som er udført med et bohemeagtigt look såvel som beriget med et skær af glitterrock. Smykker og accessories fra Frk Lisberg er håndlavede og produceret i eksklusive materialer såsom guld, sølv, koralstene og ædelstene.

Det lækre sortiment af smykker og accessories har også betydet, at Frk Lisberg er et populært brand hos modeblade og fashionistaer. Derfor pryder brandets udvalg af halskæder, ringe, øreringe og armbånd ofte modemagasiner såsom Elle, Femina og Bazar såvel som kendte personligheder – herunder Cecilie Hother, Mira Wanting, Ditte Hansen og Cecilie Frøkjær.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands