Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Furla
Back

Furla

Har du altid drømt om at eje en ægte italiensk lædertaske? Hos Furla er der ikke sparet på den karismatiske sydeuropæiske atmosfære. Furla er et italiensk livsstilsbrand. Med sit helt særlige legende udtryk og livlige tilgang til håndlavede designprodukter kombinerer brandet moderne elegance og de lækreste materialer. Lad din nye favorittaske eller iPhone-cover være fra Furla. Giv dig selv oplevelsen af at svinge et stykke ægte italiensk superdesign over skulderen. Hvis du søger en taske, et stykke tilbehør eller sko, hvor både design og funktionalitet er gennemtænkt, er Furla lige noget for dig. Furla er særligt kendt for sine smukke tidløse tasker i læder, ruskind og velour med klassiske detaljer med et tvist. Hos Miinto finder du Furla-styles til mænd og kvinder.

Fuldend din personlige stil, og boost din udstråling med Furla

Fremhæv din helt egen personlige stil med accessories fra Furla. De vil få dig til at løfte hovedet med sublim stolthed, når du bevæger dig elegant ned ad gaden. Uanset om du er på en hverdagsfærd med en skøn skuldertaske eller har clutchen med til fest, er der altid en grund til at forsøde din stil med et touch af luksus. Og hvorfor kun eje ét, når du kan få så mange forskellige styles fra samme brand, som fuldender din udstråling af selvsikkerhed og kreativ glæde?

Italien har altid været kendt for det eksklusive læderhåndværk. Furla er siden sin begyndelse i 1927 vokset støt blandt skaren af købere, som anerkender følelsen af ægte luksus. Furla har på hele rejsen haft fokus på at give kunderne oplevelsen af autentisk italiensk håndværk – designet og produceret i Italien. Furlas styles er da også 100 % italienske fra inderst til yderst både historisk og af design. Brandet er ejet af familien Furlanetto og står for varer af læder, silke, uld, ruskind og imiteret pels af absolut topkvalitet med hang til farverig kreativitet, livsglæde og nutidigt italiensk design uden at gå på kompromis med den nødvendige praktiske funktionalitet, der er fundamentet i brandets DNA.

Håndlavet kunst, der ældes med ynde

En del af den stilsikre luksus, du pryder dit outfit med, kommer af, at alle Furlas produkter er håndlavede af de bedste kreative skræddere, som Italien kan byde på. Hvert eneste kunstværk af en taske har unikke detaljer og oser af premiumklasse-lækkerhed, som din taskeafhængighed vil takke for at investere i. Det bedste af det hele er vel næsten, at dit produkt kun bliver flottere med tiden, når fx læderet tilegner sig sin helt særlige velkendte patina. Furla lægger stadig op til, at du passer, plejer og viser dine nye favoritaccessories ekstra meget omsorg. Derfor er alle produkter fra Furla forsynet med en label, der vejleder dig i, hvordan du med nænsom hånd plejer og vedligeholder dit nye Furla-produkt allerbedst, så du kan have glæde af utallige ’godt outfit’-dage i mange år.

Forkæl dig selv og din garderobe med Furla

Hos Miinto giver vi dig muligheden for at eje et stykke ægte italiensk luksus. Vi deler vores begejstring for det italienske premiumbrand med dig i form af bl.a. tasker, solbriller, stiletter, armbåndsure, iPhone-covere og tørklæder, som meget vel kan gå hen og blive din nye favorit i garderoben. Med Furla kan du forkæle dig selv og én, du holder af, med et stykke luksus i verdensklasse, som passer til både hverdag og fest. Din garderobe vil elske dig for det. Værsgo at indtage vores komplette udvalg her på siden.

Filter

1365 resultater

Side 1 af 14

Næste

Side 1 af 14