Furla

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

FURLA

Har du altid drømt om at eje en ægte italiensk lædertaske? Hos Furla er der ikke sparet på den karismatiske sydeuropæiske vibe.

Furla er et italiensk livsstilsbrand. Med sit helt særlige, legende udtryk og livlige tilgang til håndlavede designprodukter kombinerer brandet moderne elegance og de lækreste materialer. Lad din nye favorittaske eller iPhone-cover være fra Furla, hvis du vil have kvalitet og design af højeste kaliber.

Giv dig selv oplevelsen af at svinge et stykke ægte italiensk superdesign over skulderen. Hvis du søger en taske, et stykke tilbehør eller sko, hvor både design og funktionalitet er gennemtænkt, er Furla lige noget for dig. Furla er særligt kendt for sine smukke tidløse tasker i læder, ruskind og velour med klassiske detaljer med et tvist. Hos Miinto finder du Furla-styles til enhver smag og ethvert behov.


Fuldend din personlige stil, og boost din udstråling med Furla


Fremhæv din helt egen personlige stil med accessories fra Furla. De vil få dig til at løfte hovedet med sublim stolthed, når du bevæger dig elegant ned ad gaden. Uanset om du er på en hverdagsfærd med en skøn skuldertaske eller har clutchen med til fest, er der altid en grund til at forsøde din stil med et touch af luksus. Og hvorfor kun eje ét, når du kan få så mange forskellige styles fra samme brand, som fuldender din udstråling af selvsikkerhed og kreativ glæde?

I udvalget fra Furla finder du alverdens former for tilbehør, der i en fart kan sætte et personligt, eksklusivt touch på dit look. Brandet er i særdeleshed kendt for dets mange lækre tasker i høj kvalitet. Her finder du alt lige fra små, fine clutches til elegante hverdagstasker med crossbody-rem og større håndtasker, der blandt andet kan bruges på kontoret. Udover de mange luksuriøse tasker, designer Furla blandt andet sko, solbriller, nøgleringe, punge og mobilcovers.

Fælles for alle produkterne fra det italienske brand er, at de på fineste vis kombinerer eksklusiv elegance med legesyge detaljer. Du får således items, der er elegante og stilrene, men hvor spidsfindige detaljer giver dem et let, legende udtryk.


Italiensk kvalitet over hele linjen


Italien har altid været kendt for det eksklusive læderhåndværk. Det forstår man godt, når man ser på et mærke som Furla, der absolut ikke går på kompromis med kvaliteten.

Furla er siden sin begyndelse i 1927 vokset støt blandt skaren af købere, som anerkender følelsen af ægte luksus, og som kun vil have det bedste af det bedste. Det er købere, som ved, at det godt kan betale sig at investere i kvalitet, som kan følge en i mange år og blive ved med at være en fryd at bruge.

Furla har på hele rejsen haft fokus på at give kunderne oplevelsen af autentisk italiensk håndværk – designet og produceret i Italien. Furlas styles er da også 100 % italienske fra inderst til yderst både historisk og af design. Brandet er ejet af familien Furlanetto og står for varer af læder, silke, uld, ruskind og imiteret pels af absolut topkvalitet med hang til farverig kreativitet, livsglæde og nutidigt italiensk design uden at gå på kompromis med den nødvendige praktiske funktionalitet, der er fundamentet i brandets DNA.

Når du shopper produkter fra Furla, får du altså italiensk håndværk og kvalitet kombineret med moderne funktionalitet. Det hele toppes af legesygt, kreativt design, som gør de tidløse, stilrene items til noget ganske særligt.


Håndlavet kunst, der ældes med ynde


En del af den stilsikre luksus, du pryder dit outfit med, kommer af, at alle Furlas produkter er håndlavede af de bedste kreative skræddere, som Italien kan byde på. Hvert eneste kunstværk af en taske har unikke detaljer og oser af premiumklasse-lækkerhed, som din taskeafhængighed vil takke dig for at investere i.

Det bedste af det hele er vel næsten, at dit produkt kun bliver flottere med tiden, når fx læderet tilegner sig sin helt særlige velkendte patina. Furla lægger stadig op til, at du passer, plejer og viser dine nye favoritaccessories ekstra meget omsorg. Derfor er alle produkter fra Furla forsynet med en label, der vejleder dig i, hvordan du med nænsom hånd plejer og vedligeholder dit nye Furla-produkt allerbedst, så du kan have glæde af utallige ’godt outfit’-dage i mange år.

Sørger du for at følge vejledningen til vedligeholdelse, kan du opleve, hvordan dine items på fineste vis forandrer sig med tiden og får mere og mere personlighed, imens de bibeholder deres gode stand.


Furla sætter prikken over i’et på dit look


I sortimentet fra Furla finder du helt klassiske items i høj kvalitet, men du finder også mere unikke produkter, der med garanti kan løfte dit look til det næste niveau.

Fordelen ved eksempelvis en klassisk, sort lædertaske er, at den kan bruges til vitterligt ethvert outfit. Den går aldrig af mode, og den kan dresses både op og ned, som det giver mening for dig i den pågældende situation.

Omvendt kan et mere unikt produkt være med til at give dit look personlighed. Vælger du for eksempel en elegant udformet lædertaske i en sprælsk farve, kan den på et splitsekund gøre ethvert outfit til noget særligt. Kombinationen af en klassisk, strømlinet udformning og en iøjnefaldende farve skaber et interessant udtryk. En sådan taske bliver et stærkt statement, hvis du kombinerer den med et afdæmpet look. Du kan naturligvis også gå all in ved at mikse den farverige taske med andre unikke pieces, hvis din personlighed virkelig skal skinne igennem, og du ikke er bange for farverige outfits.


Forkæl dig selv og din garderobe med Furla


Hos Miinto giver vi dig muligheden for at eje et stykke ægte italiensk luksus. Vi deler vores begejstring for det italienske premiumbrand med dig i form af bl.a. tasker, solbriller, stiletter, armbåndsure, iPhone-covere og tørklæder, som meget vel kan gå hen og blive dine nye favoritter i garderoben.

Netop fordi der er tale om tidløse design, kan Furla-produkterne bruges igen og igen og kombineres med alverdens forskellige looks. Det er stables, som kan bruges både på arbejde, til middage med venner, til byture og på spadsereture langs vandet eller på strøget.

Med Furla kan du forkæle dig selv og én, du holder af, med et stykke luksus i verdensklasse, som passer til både hverdag og fest. Din garderobe vil elske dig for det. Værsgo at indtage vores komplette udvalg her på siden. Hvad end du er på udkig efter, er der gode chancer for, at du finder dit næste favorit-item i udvalget fra Furla.

Ryd alle filtre

Furla

Side 1 Af 19