Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

G-STAR

G-Star Raw er et modebrand fra Holland. G-Star Raw blev grundlagt i 1989 af Jos Van Tilburg i Amsterdam. I starten af G-Star Raw’s tid var der mest fokus på denim jeans og t-shirts og i 1996 introducerede G-Star Raw ’raw denim jeans’. Siden da har G-Star Raw fået en masse andre styles i deres kollektioner. Kollektionerne bliver lavet til de forskellige sæsoner og indeholder nu bl.a. også jakker, hoodies og shorts. G-Star Raw har fået den australiske designer Marc Newson til at designe de specielle kollektioner for brandet. I 2016 blev Pharrell Willams medejer af G-Star Raw og i samarbejde med hans tekstil firma ”Bionic Yarn” . Samarbejdet har fået kaldenavnet ”RAW for the Oceans”, og er denim der bliver lavet fra genbrugs plastik der er fundet i havet.

G-Star Raw er i dag at finde i en stor del af verden herunder bl.a. New York, Paris, Edinburgh, Melbourne, Sydney, Chile og Mumbai. Globalt har G-Star Raw mere end 6500 salgssteder.


Inspiration fra vintage militær tøj


I starten var G-Star Raw mest kendt for lave jeans og denim blev brandets speciale. Det skulle være ”Raw Denim” – uvasket, ubehandlet denim. Inspirationen til G-Star Raw’s design kom fra vintage militær tøj fra hele verden – fx i form af specielle lomme designs og brugen af pynt.

Så forkæl dig selv med nye lækre styles fra G-Star Raw. Vores sortiment er baseret på det fysiske udvalg hos vores tilknyttede danske modebutikker, og det er både din sikkerhed for tøj af høj kvalitet, og for at vores sortiment konstant er opdateret med de nyeste styles og trends. På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af det fine design fra G-Star Raw. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af størrelser og designs, så der er noget for enhver smag og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele Miintos sortiment nedenfor og bliv inspireret af G-Star’s smarte design. Du altid kan sortere mellem kategori, størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over vores udvalg af G-Star Raw. Husk vi altid har gratis fragt ved køb over 499,- og hvis ombytning er nødvendig er denne helt gratis.

Se det store udvalg af G-Star Raw neden for og rigtig god fornøjelse.

Ryd alle filtre

G-star

Side 1 Af 4