Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Gabba
Back

Gabba

Gabba er en dansk producent af modetøj, som primært er kendt for design og produktion af jeans. Gabba er lanceret af Ole Madsen, som efter en del år i modebranchen valgte at satse på egen succes. Derfor blev Gabba præsenteret for offentligheden i løbet af 1980´erne, og brandet oplevede stor succes i starten. I 1990´erne var Gabba dog tæt på at lukke, men siden er brandet igen blevet en stor succes, hvorfor Gabba i dag har en omsætning på mere end 50 millioner om året. Derfor er jeans og denim-inspireret modetøj fra Gabba også at finde i modebutikker i hele Skandinavien såvel som i lande såsom Belgien og Holland, hvor brandets fire årlige kollektioner af dame- og herretøj har vundet stor popularitet.

Succesen er et resultat af, at Gabba formår at berige modeelskere med jeans, skjorter, og t-shirts med et unikt udtryk, som nemt kan stå alene eller kombineres med andre brands.

Modetøj i lækker kvalitet

Herretøj fra Gabba garant for modetøj i lækker kvalitet, hvor der er stor fokus på fremragende pasform og lækkert håndværk såvel som unikke detaljer. Derfor er Gabba ideelt til unge, som ønsker et moderigtigt og råt look med et unikt udtryk. Så mangler du et par busker, frakke, jeans, trøje eller andet til garderoben, så er Gabba mærket du leder efter.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj til modebevidste mænd fra Gabba. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

6 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1