Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GABOR

Det er næsten tæt på umuligt at få for mange sko, og hvis du endnu ikke ejer et par fra det tyske brand Gabor, bør du skynde dig at se nærmere i vores store udvalg af styles fra den populære skoproducent.

Gabor er nemlig et brand med mange år på bagen, som det er ualmindeligt svært at komme udenom. Gabor er i høj grad kendt for at levere sko i helt uhørt høj kvalitet, der på én gang er enormt velsiddende og samtidig har et moderigtigt og stilistisk design. Det gør brandet attraktivt for mange, fordi hvem vil ikke gerne have lækre, behagelige sko i høj kvalitet, der samtidig er både cool, smukke og trendy?

Hos Gabor går man all in på det hele, og det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken praktik, komfort eller æstetik. Det er win-win på alle parametre, og det bedste af det hele er tilmed, at du kan shoppe sko fra Gabor til særdeles attraktive og fair priser. What’s not to like?

Hos Miinto finder du et stort udvalg af populære styles fra brandet Gabor, og din eneste opgave bliver derfor blot at udvælge dine favoritter. Scroll gennem vores udvalg, find dine favoritter, og klik dem hjem nu. Du vil ikke fortryde det.


Et brand med en lang historie: Gabor


Gabor er en tysk producent af modesko, som blev lanceret af Bernhard og Joachim Gabor. Bernhard og Joachim Gabor byttede deres fars lommeur for en symaskine og påbegyndte produktionen af modesko i 1949. Efter en studietur til USA i 1951 vender de to brødre hjem med en innovativ viden om skoproduktion, hvorfor Gabor lancerer en kollektion af modesko med færdigbehandlede skosåler.

Det blev starten på et stort eventyr, og Gabor udvidede både produktionsfaciliteterne og produktsortimentet i løbet af de næste årtier. Derfor bliver Gabor en af de mest succesrige familieejede virksomheder i verden, og brandet har i dag solgt mere end 200 millioner par sko.

Selvom Gabor efterhånden har mange år bag sig, bliver brandet ved med at være et af de mest populære, og det forstår vi godt. Det er nemlig få brands, der formår at skabe en ufejlbarlig balance mellem gode materialer, høj kvalitet, god pasform og godt design.

Det gør man dog hos Gabor, og netop derfor bliver kunder verden over ved med at vende tilbage til det tyske brand, når de skal shoppe sko, de skal være sikre på fungerer. Gabor er på mange måder klassikeren, der bare ikke vil dø, og derfor har generationer efter generationer elsket det tyske skomodehus.


Unikt design og godt håndværk til dine fødder


Gabor er synonym med et populært brand, som formår at kombinere unikt design med godt håndværk, god pasform og lækre materialer såsom skind og læder. Derfor er Gabor garant for dame- og herresko med et trendy og elegant look, som nyder stor popularitet. Gabor producerer også accessories såsom bælter og tasker, men brandet har størst succes med design af damesko, og brandets udvalg af stiletter, sandaler, ballerinaer og støvler er i en klasse for sig.

Miinto har samlet et bredt udvalg af lækre sko til kvinder fra Gabor. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for skobranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.


Høj kvalitet til fair priser: Du får meget for pengene med Gabor


Det kan dårligt være gået nogens næse forbi, at man får reel kvalitet for pengene, når man shopper sko fra Gabor. Selvom kvaliteten er høj, er priserne altså ikke fulgt med op på samme niveau, og det betyder, at du får rigtig meget for dine penge, når du shopper Gabor.

Gabors styles sælges til priser, hvor mange kan være med, og når man dertil regner, hvor længe du får glæde af de sko, du klikker hjem, vil det hurtigt gå op for dig, at du får rigtig meget for pengene. Det er altså ikke nogen dum idé at kaste penge efter sko fra Gabor, og vi garanterer, at du får meget mere ud af dit køb, end hvis du havde lagt pengene for et par sko fra et high street-brand.

Selvom du får meget for pengene, er der fortsat al mulig grund til at passe rigtigt godt på dine sko. På den måde kan de nemlig holde meget længere. Sørg derfor løbende for at give dem lidt kærlighed. Afhængigt af hvilke sko du shopper, kan du med fordel løbende give dem en omgang imprægnering, læderfedt eller en god fugtig klud. Så sikrer du dig også, at dine sko tager sig så pænt ud som muligt, og hvem vil ikke gerne det?


Brødre med succes: Gabor lykkedes med at lave såler, man ikke tidligere havde set


Det tyske brødrepar, der oprindeligt stod bag Gabor, lykkedes med at lave såler i en kvalitet og med en komfort, man ikke tidligere havde set. Sålerne er den dag i dag fortsat hele grundlaget for skoenes høje komfort og deraf skoenes store popularitet. Selvom man løbende udvikler sig hos Gabor, er sålerne fortsat et af de parametre, hvor man nægter at gå på kompromis. Sålernes høje kvalitet er nemlig en stor del af hele brandets DNA.

Samtidig med sålernes høje komfort havde brødrene også succes med at designe sko, der var både pæne og moderigtige. Den dag i dag er brandet fortsat kendt for at have en helt særlig fornemmelse for, hvordan man på stilren og elegant vis kombinerer tidens hotteste trends med høj komfort og god kvalitet. Derfor er det heller ikke svært at forstå, hvorfor brandets fortsatte succes ingen ende vil tage.


Sko i alle pasformer fra Gabor


Når du shopper sko fra Gabor, er det først og fremmest din komfort, der er hovedfokus. Det er nemlig en helt central værdi hos den tyske skoproducent, at deres sko skal være komfortable og behagelige, samtidig med at de er både cool, pæne og trendy.

Derfor designer Gabor selvfølgelig også sko til fødder i alle pasformer, hvilket gør, at du kan finde sko til både brede og smalle fødder. Tænk derfor over, om du har behov for det ene eller det andet, inden du klikker dine favoritter hjem. Langt de fleste ved, om de har brede eller smalle fødder, og langt de fleste ved også, hvor ubehageligt det er at gå i et par sko, der er for smalle, og hvor klodset det kan føles at gå i et par sko, der er for brede.

Hos Gabor tager man højde for begge dele, og det er derfor dumt ikke at benytte sig af de muligheder for absolut komfort, der er.


Styles til mænd og kvinder: Alle kan shoppe Gabor hos Miinto


Hos Miinto finder du et udvalg af sko fra Gabor til både mænd og kvinder. Det er nemlig alle, der har muligheden for at hoppe i et par lækre sko fra den tyske producent, når det både skal være behageligt, praktisk og cool. Uanset hvilken type sko du foretrækker, og hvilken sæson du shopper til, vil du uden tvivl kunne finde et par sko fra Gabor, som matcher dine behov. Du går nemlig aldrig galt i byen med Gabor.

Når du scroller igennem Miintos udvalg af items fra Gabor, vil du også hurtigt opdage, at de designer mere end sko. I vores udvalg af styles fra det tyske brand vil du også finde tasker. Ligesom ved Gabors sko får du høj kvalitet, lækre materialer og stilrent design. Derfor kan du shoppe tasker med samme ro i maven, som når du shopper sko.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Gabor

Side 1 Af 11

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.