Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Gabor
Back

Gabor

Gabor er en tysk producent af modesko, som blev lanceret af Bernhard og Joachim Gabor. Bernhard og Joachim Gabor byttede deres fars lommeur for en symaskine og påbegyndte produktionen af modesko i 1949. Efter en studietur til USA i 1951 vender de to brødre hjem med en innovativ viden om skoproduktion, hvorfor Gabor lancerer en kollektion af modesko med færdigbehandlede skosåler. Det blev starten på et stort eventyr, og Gabor udvidede både produktionsfaciliteterne og produktsortimentet i løbet af de næste årtier. Derfor bliver Gabor en af de mest succesrige familieejede virksomheder i verden, og brandet har i dag solgt mere end 200 millioner par sko.

Unikt design og godt håndværk til dine fødder

Gabor er synonym med et populært brand, som formår at kombinere unikt design med godt håndværk, god pasform og lækre materialer såsom skind og læder. Derfor er Gabor garant for dame- og herresko med et trendy og elegant look, som nyder stor popularitet. Gabor producerer også accessories såsom bælter og tasker, men brandet har størst succes med design af damesko, og brandets udvalg af stiletter, sandaler, ballerinaer og støvler er i en klasse for sig.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af lækre sko til kvinder fra Gabor. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for skobranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

449 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5