Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Gabs
Back

Gabs

Gabs er en italiensk producent af tasker med base i charmerende omgivelser i den toskanske by Firenze, og brandet er lanceret af Franco Gabbrielli. Franco Gabbrielli lancerede Gabs i 1999, da den kreative designer var kørt træt i datidens tasketrends. Derfor satte Franco Gabbrielli sig for at kombinere lækre lædervarer med flotte og finurlige farvekombinationer, og resultatet blev Gabs. Siden har brandet gennemgået en rivende udvikling, og Gabs er i dag et brand med en stor fanskare over hele verden, som elsker brandets unikke og farverige look.

Gabs – fokus på kvalitetsmaterialer

Gabs er et brand med en stor fokus på kvalitetsmaterialer, hvorfor brandets lækre sortiment af dametasker er produceret i lækkert skind og læder. De gode materialer er med til at fremhæve brandets moderigtige look, samtidig med at farvevalget frembringer en følelse af en unik designproces. Med andre ord – Gabs er synonym med sjove, flotte og trendy modetasker, som er udført i alskens farver og design, og brandets unikke produktsortiment henvender sig til kvalitets- og modebevidste kvinder. Derudover er Gabs et ideelt match til trendsættere, som ønsker at berige den personlige med et finurligt og sjovt touch.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker og punge til kvinder fra Gabs. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

77 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1