Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

GABS

Gabs er en italiensk producent af tasker med base i charmerende omgivelser i den toskanske by Firenze, og brandet er lanceret af Franco Gabbrielli. Franco Gabbrielli lancerede Gabs i 1999, da den kreative designer var kørt træt i datidens tasketrends. Derfor satte Franco Gabbrielli sig for at kombinere lækre lædervarer med flotte og finurlige farvekombinationer, og resultatet blev Gabs. Siden har brandet gennemgået en rivende udvikling, og Gabs er i dag et brand med en stor fanskare over hele verden, som elsker brandets unikke og farverige look.

Gabs – fokus på kvalitetsmaterialer

Gabs er et brand med en stor fokus på kvalitetsmaterialer, hvorfor brandets lækre sortiment af dametasker er produceret i lækkert skind og læder. De gode materialer er med til at fremhæve brandets moderigtige look, samtidig med at farvevalget frembringer en følelse af en unik designproces. Med andre ord – Gabs er synonym med sjove, flotte og trendy modetasker, som er udført i alskens farver og design, og brandets unikke produktsortiment henvender sig til kvalitets- og modebevidste kvinder. Derudover er Gabs et ideelt match til trendsættere, som ønsker at berige den personlige med et finurligt og sjovt touch.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker og punge til kvinder fra Gabs. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Gabs

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.