Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GANT

GANT er en af de førende spillere på det globale marked inden for smart og afslappet tøj til mænd og kvinder. De er på niveau med førende modehuse som Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, der også skaber casual-wear med et elegant og raffineret touch. GANT er dét brand, der bragte button-down skjorter ud på markedet til den almene forbruger, og deres rødder er fast forankret i skabelsen af smart casual-wear – først til mænd og nu også til kvinder. Med mere end 50 år inden for modebranchen og siden første kollektion af skjorter formår brandet den dag i dag stadig at opretholde sin klassiske appel. Hos Miinto.dk finder du et væld af GANT styles til mænd og kvinder.


GANT – en fortælling om skjorter og stærke familiebånd


Fortællingen om GANT begynder i 1914, da ukrainske Bernard Gantacher startede en beklædningsfabrik i New York, som syede kraver til skjorter. Selv studerede han til farmaceut ved siden af og skulle ovenikøbet tjene i militæret under 1. verdenskrig, men da han vendte tilbage, grundlagde han Par-Ex selskabet sammen med Morris Shapiro. De skabte skjorter til andre mærker og udfordrede konstant de gængse designkonventioner inden for skjortedesign. Deres skjorter opnåede stor succes, og Gantmachers to sønner overbeviste ham om, at han skulle begynde at designe skjorter under sit eget brand. Det førte til, at GANT blev grundlagt i 1945, og kombinationen af Gantmachers skarpe øje for kvalitet, detaljer og design samt sønnernes sans for stil og forretning gjorde brandet til en bragende succes.


GANT skaber elegante og funktionelle skjorter


I 1950’erne var GANT med til at definere det afslappede og alligevel smarte look, der dominerede i efterkrigsårene. Det nye look klædte mænd og kvinder pænt og afslappet på, uden de nødvendigvis skulle stadse sig op. GANT-kraver blev værdsat og blev ikoniske inden for skjortedesign, men det var ikke den eneste signaturdetalje, brandet perfektionerede. Andre små detaljer, forbrugerne satte pris på, og stadig gør, inkluderede skabssløjfen på bagsiden af skjorten, som kan bruges til at hænge skjorten på, således du undgår, den krøller i skabet. Folden bagerst på skjorten gav også mænd og kvinder større bevægelsesfrihed, og den bagerste kraveknap sørgede for, at slipset blev holdt på plads og forhindrede kraven i at folde sig op. Op til 1950’erne havde hvide skjorter domineret modebilledet, men det ændrede GANT på med deres mere vovede look og farvekombinationer. Brandet definerede Ivy-League looket, som blev endnu mere særpræget og elegant med dristige farver, udsøgte stoffer og mønstre som bolsjestriber og skotsktern, hvilket blev kendt som Oxford-farveeksplosionen.


Meget mere end et skjorte-brand


I dag er GANT synonym med meget mere end moderne kvalitetsskjorter i luksuriøse design. GANT skaber nemlig både T-shirts, bukser, jakker, hoodies, fodtøj, undertøj, ure og andre accessories. Brandet har en tydelig designstil, hvilket i særdeleshed kommer til udtryk i brugen af silhuetter, materialer og detaljer. Ud over at designe klassiske styles skaber de mere trendy styles, hvilket giver deres kollektioner et mangfoldigt udtryk med både romantiske og utilitaristiske vibes. Hos Miinto.dk finder du et væld af GANT styles, og uanset om du er på udkig efter en GANT skjorte, jakke eller T-shirt, kan du finde det her på siden. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i en ny GANT skjorte i et klassisk eller vovet design.

Ryd alle filtre

Gant

Side 1 Af 12