Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
Gratis retur indenfor 14 dage

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Tilbage

Garment Project

Lad dig inspirere af moderigtige sko til både kvinder og mænd hos Garment Project. De skaber stilrigtigt fodtøj, der oser af nyeste trends og tendenser. Og med det skønne brand, er dine fødder altid klædt komfortabelt og pænt på.

Hvis du har en forkærlighed for lækre sneakers og ønsker at tage det til næste niveau, bør du kigge nærmere på danske Garment Project og deres udvalg af premium sneakers i læder. Brandet er en relativt ny spiller i branchen, eftersom de blev lanceret i 2013, men ikke desto mindre har de positioneret sig som en værdifuld spiller inden for skabelsen af premium sneakers i høj kvalitet. Deres design oser af den rene skandinaviske minimalisme, og de lader deres materialer og design tale for sig selv ved at undgå for mange detaljer. Garment Project formår på fineste vis at give deres tidløse designs et mere nutidigt og moderne præg; uden at gå på kompromis med deres stringente og rene designtilgang. Deres udvalg af sneakers er funktionelle og sofistikeret, og ved at tilføre elementer af ruskind formår de at give deres designs et mere luksuriøst udtryk. Netop derfor har det danske brand opnået enorm succes med deres sko i både ind- og udland.

Giv din garderobe et eksklusivt touch med sko fra Garment Project

Når du investerer i sko fra det fede brand, tilfører du automatisk din garderobe og stil et mere eksklusivt udtryk. Lad dig endelig ikke snyde af simpliciteten i deres design, for under den elegante facade ligger der en utrolig detaljerigdom. Læder og ruskind er de primære materialer som benyttes, og hos Garment Project finder du dem i mange forskellige nuancer. Det betyder, at du finder alt fra sneakers i kraftig gul til støvet rosa samt hvid og sort. Mulighederne er mange, og fælles for alle deres design er, at de er udarbejdet i allerhøjeste kvalitet. Uanset om du er på udkig efter et par sneakers med høj eller lav kant, er der et stort udvalg, du kan dykke ned i. Deres forskellige kollektioner består både af enkle musthave styles samt mere særprægede sko, og derfor er der rig mulighed for, at både mænd og kvinder finder sko, de simpelthen ikke kan holde fingre og fødder fra.

Lad din personlige stil træde i fokus

Takket være deres minimale og enkle design giver sko fra Garment Project dig den totale frihed til at udtrykke din personlige stil. Du kan nemlig style din outfits lige, som du ønsker, og lade et par dame- eller herresko fra det populære brand give dit look et elegant pift. Man kan tale om, at deres sko er det perfekte hvide lærred, du kan lege rundt med, og hvor din personlighed maler det med farver, attitude og stil. Eftersom sko fra Garment Project er simple i deres udtryk, fungerer de fantastisk til henholdsvis afslappede og mere elegante anledninger. Grænsen mellem et afslappet og formelt udtryk bliver konstant udvisket, og derfor kan et par sorte læder sko fra Garment Project både bruges til et skarpt jakkesæt samt et par mørkeblå jeans og en hvid T-shirt.

Filter

3 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1