Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands GAS
Back

GAS

GAS
GAS er et italiensk brand med en stor stjerne hos trendsættere og fashionistaer i mange af verdens førende modelande, da det italienske brand har været en førende aktør på den internationale modescene, siden den første kollektion var at finde i modebutikker i 1984. GAS er gennemsyret af denim, og et spændende udvalg af moderigtige jeans er hjertet i alle nye kollektioner, som det italienske brand sender på gaden.

Claudio Grotto er den kreative strateg bag lanceringen af GAS, og under hans ledelse har det italienske brand cementeret sin position i modebranchen. GAS har, med andre ord, salg i mere end 3.000 butikker i 56 lande over hele kloden, og den store succes er ingen tilfældighed. Designteamet hos det italienske brand fusionerer innovative materialer og unikke design med de nyeste trends på den internationale modescene.

Resultatet er et trendy look med masser af kant og en fantastisk pasform, og nye kollektioner tæller altid et væld af spændende styles – det store sortiment af jeans vil dog altid være hovedattraktionen hos GAS. Det italienske brand designer modetøj til både herrer og damer, men i Danmark er GAS primært kendt for at forkæle unge fashionistaer med jeans, toppe, t-shirts, skjorter, accessories og meget mere. 

Filter

5 resultater

  • 1
  • 1