Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Geox
Back

Geox

Geox er en italiensk producent af modesko til store såvel som små, som er resultatet af én mands frustration over manglen på kvalitetssko. Derfor blev Geox en realitet, da italieneren Mario Moretti Polegato påbegyndte produktionen af sko til børn og voksne efter en gåtur i kasinobyen Reno i USA, hvor han blev øm og irriteret over varmedannelsen i hans sko. Med andre ord – Geox blev en realitet, da Mario Moretti Polegato bestemte sig for at revolutionere skobranchen, og i dag er brandet garant for modesko til mænd, kvinder og børn såvel som cykelsko og sko til Formel 1-kørere. Derudover har Geox deres eget cykelhold, hvor blandt andet Carlos Sastre og Denis Menchov tjener til føden.

Alt dette har medført stor succes til brandet og i dag har GEOX over 1.000 butikker verden over.

Modesko til hele familien

Derfor er Geox i dag et moderne imperium i skobranchen, og brandets store sortiment af modesko og støvler til børn og voksne sælges i hele verden. I Danmark er Geox primært kendt for lækre gummisko og støvler til børn, som er beriget med mange iøjnefaldende farver og detaljer. Derudover er sko og støvler fra Geox produceret ud fra en speciel teknologi, hvor foden altid får luft, så skoen ikke overophedes – dermed undgås ildelugtende dufte. Det er meget hygiejnisk, men også yderst komfortabelt for fødderne. Dette har været en af grundene til brandets store succes verden over.

Miinto.dk har samlet et bredt online udvalg af lækre produkter fra GEOX, så du kan forkæle dine fødder med et nyt par sko. Produkterne fra GEOX kan styles med ethvert item fra din garderobe samt til enhver anledning. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilket look du kan opnå.

Se hele vores store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Filter

972 resultater

Side 1 af 10

Næste

Side 1 af 10